AC Milan vs. Spal
AC Milan
vs.
Spal
29-31 oktober 2019
  • 2 overnatninger på hotel
  • Morgenbuffet på hotellet
  • Fodboldbillet
FODBOLDREJSER.DK HAR EN BILLETLEVERING PÅ 100%
The trip is over

DELTAGERE

VÆLG ANTAL

HOTEL

Hotel Ritter *** (Eller tilsvarende standard) Inkl. morgenmad

3 stjernet hotel i centrum, og tæt på metrostation

Hotel Ritter har en bekvem beliggenhed 100 m fra en metrostation og en kort spadseretur fra slottet Castello Sforzesco og indgangen til Expo 2015.

Værelserne har satellit-tv og køleskab, og mange af dem har udsigt til en stille indre gårdhave. Der er gratis WiFi overalt. Samtlige værelser har aircondition på faste tidspunkter i løbet af dagen.

Der serveres dagligt gratis morgenmad med glutenfrie alternativer på forespørgsel.

De komfortable værelser på Hotel Ritter ligger blot 20 minutters behagelig gåtur fra Milanos berømte Duomo. Brera-kvarteret, som ligger i nærheden af hotellet, er et fantastisk sted at nyde aperitiffer og middage om aftenen.

San Siro/Giuseppe Meazza ligger i den vestlige del af byen. Man kommer hurtigst dertil med taxa, men man kan sagtens tage metroen fra Duomo som kører til stationen Lotto, derfra kan man enten skifte metro eller gå den sidste km til stadion.


VÆRELSER

SENGEVALG


PERIODE

600,00 kr
PERIODE FRA
PERIODE TIL

FODBOLDBILLET

Cat 4, 2-3 ring bag målet / 3. ring på langsiden

Billetten inkluderer:
- Fodboldbillet – 2-3 ring bag målet / 3. ring på langsiden 

 

 

Cat 3, 1. ring (bloks 100) Blå/Grøn (Bag målet)

Billetten inkluderer:
- Fodboldbillet – 1. ring (bloks 100)  Blå/Grøn (Bag målet)

Cat 2, 2. ring (bloks 200) Rød/Orange (Langside)

Billetten inkluderer:
- Fodboldbillet – 2. ring (bloks 200)  Rød/Orange (Langside)

Cat 1, 1. ring (bloks 100) Orange (Langside)

Billetten inkluderer:
- Fodboldbillet – 1. ring (bloks 100)  Rød/Orange (Langside)

VIP Hospitality inkl. mad og drikke, 1. ring (Central langside) Pink

Billetten inkluderer:
- Fodboldbillet - VIP Hospitality, 1 ring (Central langside) Pink
- Adgang til lounge fra 2 timer før kampstart, i halvlegen og efter kampen. 
- Mad og drikkevarer inkluderet (Vand/sodavnd/Øl/Vin)
- Behagelige VIP sæder


AKTIVITETER

Stadion og museumstur (begrænset/ingen adgang på kampdag) ( 295,00 kr )

INDKØBSKURV

Fodboldrejse til AC Milan vs. Spal

En forhåbentlig underholdende kamp i Italiensk fodbold er på trapperne, og du kan opleve det hele på tæt hold! Se hjemmeholdet fra AC Milan give fansene lidt lækkert til øjnene, og mon ikke de kommer fra denne kamp med et brugbart resultta? Det tror vi på! Intet mindre er påkrævet af alle de mange fans på San Siro, der sidder i rød og sort.

Gå ikke glip af denne fodboldrejse til AC Milan - en oplevelse uden sidestykke for en sand fodboldelsker. 

©Fodboldrejser.dk | Fodboldrejser til AC Milan – AC Milan vs. Spal

På kampdagen

Der er massere af liv ude omkring San Siro på kampdagen. Her er flere boder hvor man har mulighed for at købe drikkevarer, mad og merchandise. Derudover ligger der en del hyggelige restauranter/cafeer/pubs hvor man også har mulighed for at få en bid mad samt slukket tørsten. Her kan du også så småt begynde og mærke stemningen inden kampen. 

Inde på stadion

San Siro er et stort stadion med plads til 80.016 tilskuere, og der er derfor mange mennesker som skal ind på kort tid. Derudover føles San Siro også enormt når først man er kommet inden for. Det er nærmest en oplevelse i sig selv, at stå og nyde atmosfæren, og se spillerne varmene op samt se tilskuerne finde sig til rette på sine pladser. Vi anbefaler derfor, at i kommer i god tid. I kan sagtens søge ind mod jeres pladser ca. 45 min - 60 min før kampstart. Under kampen vil der være ansatte som går rundt og sælger øl m.m. Så hvis man er heldig, bliver man fri for at rejse sig under kampen. Efter kampen er der mange menneske som skal ud, og det oplever man specielt når man kommer ud fra stadion. Folk skal i forskellige retninger, men de fleste skal med metroen, som ligger med kort afstand fra stadion. Her vil man kunne opleve lidt kø, hvis man skal den vej. 

Tips til seværdigheder

Duomo di Milano
Domkirken i Milano er byens varemærke, og det er ikke helt uden grund. Duomo di Milano er nemlig verdens femtestørste Domkirke, og den flotte, imponerende bygning tog mere end 500 år at bygge. Domkirken er placeret på en enorm plads, hvor er på varme dage er fyldt med mennesker – både turister og lokale. I nærheden finder man også mange andre kendte bygninger, samt masser af butikker, isboder, caféer og restauranter.

Galleria Vittorio Emanuele II
Hvis du er glad for at shoppe, så er du havnet det helt rigtige sted. Milano er muligvis den bedste shoppingby der overhovedet findes! Især hvis du også har pengene til det.

Galleria Vittorio Emanuele II er en af verdens ældste shoppingcenter, og er placeret i en fireetagers smuk arkade i det centrale Milano. Det er her, at alle mange af de store og dyre butikker ligger. Hvad enten du selv er klar til at bruge penge eller bare vil kigge i vinduer – så er det et imponerende sted. Butikkerne er i sig selv grund nok til at tage dertil, men har man interesse for arkitektur, vil man også blive imponeret af denne smukke bygning.

Navigli-kvarteret
Normalt forbinder man mest Venedig med kanaler, men de er også at finde i Milano. Der løber nemlig to kanaler gennem Navigli-kvarteret. Den ene kanel er ”designet” af Leonardo da Vinci, og den er helt klart et besøg værd, når man er i Milano. Området omkring kanalen er specielt et besøg værd i aften- og nattetimerne, da området er proppet med barer. Nogle spisesteder tilbyder endda fri buffet, hvis man blot køber én enkelt drink!

Udover overdrevet mange hyggelige barer, er der også et hav af interessante butikker, der modsat mange andre i Milano slet ikke er dyre. Går man op på nogle af de broer, der går over kanalen, kan man nyde en ganske flot udsigt over barerne, butikkerne og festlighederne i Navigli-kvarteret. Fredag og lørdag er der godt gang i Navigli-kvarteret, så har man planer om at tage i byen, er det et meget godt sted at begynde.

Restauranter i Milano

Savana Ristorante Eritreo Via Luigi Canonica 45, 20154 Milano, Italien

Savana er en nyåbnet afrikansk restaurant der serverer traditionelle velsmagende afrikanske retter og gode afrikanske vine. Restaurantens indretning skaber en hyggelig afrikansk stemning, og personalet gør alt for at sikre jer den bedste aften.

Nerino Dieci Trattoria Via Nerino 10, 20123 Milano, Italien

Hyggelig italiensk restaurant beliggende i centralt i Milano. Så snart man træder ind i restauranten kan man mærke den gode atmosfære og kærligheden til det italienske køkken. Menuen byder på et bredt udvalg af italienske klassikere lavet helt fra bunden, så der vil helt klart være noget for enhver smag.

Pubs i Milano

442 Sports Pub Via Giulio Cesare Procaccini, 61, 20154 Milano, Italien

Dette er det helt rigtige sted at tage hen for at varme op til en kamp på San Siro. 442 Sports Pub serverer ud over italienske øl også gode belgiske og tyske fadøl. Sportsbaren tiltrækker mange lokale, hvilket er med til at skabe en autentisk stemning, ligesom de mange fodboldtørklæder, som den lille pub er udsmykket med.

The English Football Pub Via Valpetrosa, 5, 20123 Milano, Italien

Fodboldfans vil elske denne bar, da den er indrettet med fodbold samlerobjekter fra 1930'erne og fremefter. Her støder man blandt andet på billeder og plakater fra historiske fodboldkampe samt diverse fodboldmagasiner og trøjer. Sup en pint Guinness og se kampene live på de mange skærme. Bygningen er gemt væk i en gyde, så se efter skiltet der siger English Pub lige uden for gyden.

Vi tilbyder et bredt udvalg af hoteller i og omkring Milano. Ikke alle hoteller tilbydes til alle kampe, men hvis I har specifikke ønsker til et hotel, så tag fat i os. 

Fodboldrejser.dk står inde for alle hoteller, der tilbydes. 

Transport fra lufthavnene i Milano


Fra Malpensa lufthavn til Milano centrum

Tog 
Tag Malpensa Express fra Malpensa lufthavn til Milano Centrale (største togstation). Togstationen ligger i Terminal 1 på niveau -1. Hvis du lander i Terminal 2, er der en gratis shuttlebus, der forbinder Terminal 1 og terminal 2, bussen kører hvert 20. minut 24 timer i døgnet.

Bus
Køb ikke billet i forvejen, den bedste pris er den, du betaler hos en billetsælger ved bussen. Sælgeren tager ofte kun imod kontanter, pris mellem 5-10 Euro. Der er flere selskaber, der har busser på ruten fra Malpensa til Milano centrum. Det betyder, der afgår en bus hver 10. min fra Malpensa til Milano Central Station. (om natten hvert 30. min.) Rejsetiden mellem Malpensa og Milano Centrale FS er omkring 50 minutter.

Taxa 
Taxaerne holder udenfor ankomsthallen i både terminal 1 og 2.
Rejsetiden til Milano centrum er omkring 50 minutter. Den faste pris er ca. € 90 til Milanos centrum. Hvis du tager en taxa, skal du sørge for, at det har et mærke i forruden der siger: "Taxi autorizzato per il servizio aeroportuale Lombardo". Det betyder, at taxametret er indstillet til lufthavnsruten og du betaler en rimelig pris for dette.

Fra Linate lufthavn til Milano City Centre

Bus
Køb ikke billet i forvejen, den bedste pris er den, du betaler hos en billetsælger ved bussen. Sælgeren tager ofte kun imod kontanter. Busserne afgår hvert 30. minut uden for ankomsthallen og kører til Milano Centrale FS, som er den største togstation i Milano. Busser til og fra Linate går ikke om natten, den første bus afgår kl 06:05 og sidste afgår kl 23:45. Det indre billetpris er 5 euro, og du kan købe billet på bussen. Turen med bus fra Linate lufthavn til Milanos centrum tager omkring 20 minutter.

Taxa
En Linate Lufthavnstaxa tilbyder rimelige priser fra lufthavnen til centrum af Milano og det tager kun omkring 10 minutter afhængig af trafikken. Taxaerne holder lige uden for ankomsthallen. En taxa koster ca. € 20 fra Linate til Milano centrum.

Fra Bergamo lufthavn til Milano City Centre

Bus
Køb ikke billet i forvejen, den bedste pris er den, du betaler hos en billetsælger ved bussen. Sælgeren tager ofte kun imod kontanter, pris ca. 10 Euro. Rejsetiden mellem Bergamo lufthavn og Milano Centrale er 1 time.

Taxa
En taxa fra Bergamo lufthavn til Milanos centrum er dyrt, derfor bør man aftale en fast pris med chaufføren. Nogle chauffører insisterer på at følge taxameteret, andre accepterer en fast pris på omkring 100 euro.

Transport til San Siro i Milano

San Siro stadion er omkring 6 km fra Milano centrum og er nemt at komme til.

Med metro kan man tage linje M5 (Linea Lilla), som stopper på ’San Siro Stadio’. Man kan også tage Linje M1 (Linea Rossa), der stopper på ’Piazzale Lotto’, og derefter gå langs Viale Caprilli Street, indtil man når San Siro Stadion.

Forskellige buslinjer kører også til forskellige stoppesteder nær San Siro. Bus 49 (Piazza Tirana-San Cristoforo), bus 78 (Bisceglie M1-Via Govone), bus 64 (Bonola-Lorenteggio), bus 80 (De Angeli-Quinto Romano), og bus 98 (Famagosta M2-Piazzale Lotto M1M5).

Man kan også vælge at tage til stadion med sporvogn. Linje 16 afgår fra Monte Velino og stopper ved San Siro.

For mere information klik ind på ATM transport.

City Sightseeing, en rød åben top dobbeltdækkerbus, kører også til San Siro og de mest populære attraktioner og seværdigheder i Milano. Klik her for alle detaljerne.

På de dage hvor der spilles kamp på San Siro, bliver der indsat shuttle service busser fra Piazzale Lotto (MM1-stop - rød) startende fra to timer før kick-off.

Fodboldrejser.dk har mere end 4000 rejsende om året til kampe rundt i Europa til både Champions League, Europa League samt pokal og naturligvis liga kampe.

 

Vi bruger officielle leverandører og leverer altid vores billetter senest dagen inden kampen, så du har en 100% billetgaranti.

Vi er medlemmer af rejsegarantifonden nr. 2011

Du kan ved spørgsmål, før, under og efter turen altid komme igennem til os på vores 24 timers hotline på tlf: 31 10 66 77 ellers svarer vi altid på e-mails indenfor 24 timer (Med forbehold for weekender og helligdage)Forsikring

Som rejsende hos Fodboldrejser.dk er du dækket af vores udvidede ansvarsrisikoforsikring.

Du kan læse detaljerne i policen her: Gouda Udvidet Ansvarsforsikring-jan18.pdf