• Find rejse
  • Billetinfo
  • Om os
  • Firmarejser
  • Kontakt
Europa League - Arsenal vs. Atletico Madrid
Europa League - Arsenal
vs.
Atletico Madrid
26-27 April 2018
  • 1 overnatning på hotel
  • Morgenbuffet på hotellet
  • Club Level billet til Arsenal vs. Atletico Madrid
FODBOLDREJSER.DK HAR EN BILLETLEVERING PÅ 100%
The trip is over

DELTAGERE

VÆLG ANTAL

HOTEL

3 stjernet hotel i London

VÆRELSER

SENGEVALG


PERIODE

550,00 kr
PERIODE FRA
PERIODE TIL

FODBOLDBILLET

Club Level, Bag målet (Garanteres kun i par)

Billetten inkluderer:
- Kampbillet – Club Level (Bag målet)
- Adgang til Club Level Concourse 2,5 timer før kampstart, og 1 time efter sidste fløjt
- Voucher til Club Shoppen på £5
- Øl/vin/Vand/The/kaffe i pausen
- Museum tour
- Stadion tour (Ikke muligt på kampdage)
- Kampprogram

INDKØBSKURV

Vælg selv din månedspris

Del din betaling op - Klik her

 

Fodboldrejse til  Arsenal – Atletico Madrid

 

©Fodboldrejser.dk | Fodboldrejser til London – Arsenal - Atletico Madrid 

På kampdagen:

Skal du ind og se den sene kamp, og vil du gerne på pub inden for at se de øvrige Premier League kampe, så er vores bedste råd næsten, at du downloader appen Matchpint, da den giver dig et godt overblik over, hvor den nærmeste bar der viser fodbold er. London er sjovt nok fuld af turister, så skal du have lidt Match Day atmosphere,  så skal du bevæge dig væk fra centrum og ud til stadion.

 

Emirates ligger i et boligområde, så der er ikke en overflod af barer, men dem der er, er til gengæld ganske fine. The Gunners Pub er sjovt nok en Arsenal bar, hvor du helt sikkert vil møde en del andre Arsenal fans før kampen, ligesom der også vil være en del Gunners på The Highbury Barn lige i nærheden.

Gæstende fans kan tage på The Twelve Pins, hvor fans af begge hold er velkomne.

 

Inde på stadion:

Stadion er utrolig flot, og du sidder godt, men der er altså ingen grund til at gå ind en time før kampstart. Stemningen er langt fra ligeså intens som på Highbury, og vi skal op og ramme de helt store kampe, før stadion gynger.

Til gengæld er der så god service på stadion. Det er let at komme til, og der er skærme, der viser kampen, når du står i kø eller står og nyder en øl, som du gerne må drikke ved madboderne men ikke på din plads.

 

Tips til seværdigheder:
Hvornår skal vi næsten begynde. London har et væld af seværdigheder, og du når næppe det hele på en enkelt weekend, hvis det er første gang, du lægger vejen forbi den engelske hovedstad.

Big Ben, Buckingham Palace, House of Parliament, Piccadilly Circus, Trafalgar Square er selvfølgelig must sees, men du behøver ikke bruge flere timer på at se dem.

Uanset hvad du gør, så sørg for at vælge dine seværdigheder med omhu, så du ikke bruger unødvendig meget tid i tuben på at køre frem og tilbage.

Skal du have en udsigt over London, så er London Eye oplagt. Pariserhjulet der blev grundlagt forud for årtusindeskiftet er en populær turistattraktion, så sørg for at købe billetter hjemmefra. Vil du endnu højere op, så er The Shard 244 meter høj, og her har du en 360* udsigt over byen

Hvis du ikke gider at bruge penge på en halv times udsigt, og er vejret godt så tag i stedet op på Plimrose Hill i den nordlige del af Regents park, hvor du har en forrygende udsigt ud over hele London. Generelt er regents Park et dejligt sted at tilbringe et par timer og væsentlig hyggeligere end Hyde Park og Speakers Corner, der efterhånden er noget udvandet.

Er du til markeder, har London også en hel del at byde på. Markedet Portobello Road i Notting Hill er berømt fra filmen af samme navn og er efter sigende verdens tørste og længste antikmarked.

Skal det være knap så fint, så er Bricklane Market i den østlige del af London bestemt et besøg værd. Her finder du en masse vintage butikker, og så har de forrygende street food, hvor du kan få mad fra det meste af verden.


Restauranter:

London er enorm og udbuddet af mad ligeså. Hvis I er et par fyre af sted, kan vi anbefale Steak & Co, der har flere restauranter i det vestlige London omkring Leicester Square. Konceptet er egentlig ret simpelt. Du får en steak med fries til, og så får du den eller serveret på en varm sten, så du selv kan grille den færdig. Det er som sagt ganske enkelt, men der er noget sært tilfredsstillende over det at stege sin egen steak.

 

Lidt i samme boldgade finder vi den brasilianske restaurant Rodízio Rico, hvorkødet bliver serveret frisk fra spyd. Her kan du slå dig løs i deres kæmpe buffet.

 

Ellers er China Town også altid et godt bud. Ligger inde midt i byen, og du an få ganske glimrende mad til forholdsvis små penge i langt de fleste af restauranterne i det berømte område.

Skal det være mere klassisk engelsk som i Fish and Chips, så kan vi anbefale The Golden Chippy, der vidt og bredt anerkendes som den bedste af sin slags.

 


Byliv:
Der findes et væld af pubber, og de fleste kan lidt af det samme. Servicen og menuerne er ret standardiseret, så det er blot at vælge en, hvor der nu en gang er plads.

Men inden I skal på pub, kunne I jo overveje en musical. Man kan selvfølgelig bestille hjemmefra, men er I ikke så kræsne, og vil I spare lidt penge, så ligger der på Leicester Square en bod, hvor de sælger billetterne lidt billigere til shows samme aften

London er stor, og selvom tuben fungerer ganske fint, så vælg et område og hold dig til det, da du ellers ofte kan bruge lang tid på at rejse frem og tilbage. Spildt tid, når nu pubberne lukker så tidligt.

Er i lidt yngre, så er Shoreditch stedet, hvor det sker. Londons østlige område er blevet hipt, og der er en masse barer og klubber. Hoxton Pony er et fint sted at starte med et par øl eller cocktails, og hvis I vil videre, kan I dernæst tage på Trafik, der er en blanding af en bar og et diskotek.

Holder I lidt mere centralt, så er der selvfølgelig også fine muligheder. Specielt omkring Soho, hvor der altid er godt gang i den. O’Neil har altid fyldt, og selvom der er mange turister, er det et ganske fint sted.

Lidt senere kan I så tage på Piccadilly Institute, der er Sohos vel nok mest berømte diskotek.

Hotel Kensington Close***+ 

Wrights Lane
Kensington
London
 

 

Dette 3-stjernede hotel ligger blot 2 minutters gang fra Kensington High Street og tilbyder værelser med aircondition samt eget badeværelse. Der er døgnåben reception og en traditionel grillrestaurant. Hyde Park ligger 10 minutters gang derfra. 

 

Samtlige rummelige værelser på Kensington Close Hotel byder på satellit-tv, gulvtæppe og træmøbler. Der er også personlig værdiboks samt kaffe- og tefaciliteter. 

 

Undergrundsstationen High Street Kensington ligger 150 m fra hotellet og tilbyder forbindelser til Wimbledon samt Hammersmith. Det berømte museumskvarter Museum Mile og Earl's Court ligger 15 minutters gang fra Kensington Close Hotel And Spa. 

 

Boulevard Restaurant serverer morgenmad med varme retter og udsøgte moderne europæiske retter. Efter at have tilbragt dagen ude kan gæsterne slappe af med en drink i loungebaren. 

 

Der tilbydes adgang til den moderne helseklub mod tillægsgebyr. Emirates stadium ligger blot 35 minutter væk med Piccadilly Line fra Earls Court Station. Stamford Bridge ligger blot 20 minutter væk med District Line fra High Street Kensington Station. White Hart Lane ligger blot 40 minutter væk, man tager Victoria Line fra Victoria Station til Seven Sisters Station og så kan man gå resten af vejen til stadion. 

 

 

     

Hotel St. Giles Classic***

Bedford Avenue
London 

 

St Giles ligger i Londons West End-kvarter, mindre end 5 minutters gang fra metrostationen Tottenham Court og butikkerne på Oxford Street. Der er blot 3 minutters gang fra St Giles til Dominion Theatre. Hotellet har 3 restauranter: Sage & Chilli, som serverer asiatisk/italiensk fusionskøkken, Hudson's House Café Lounge Bar, foruden den livlige døgnåbne café/kro VQ. 

 

Covent Garden og British Museum ligger mindre end 10 minutters gang fra St. Giles Hotel & Leisure Club. National Gallery ligger mindre end 15 minutters gang derfra. 

 

Londons største sundheds- og fitnesscenter ligger under St. Giles. Gæsterne tilbydes rabat på indgangen til YMCA's fritidsfaciliteter, som omfatter swimmingpool og fitnesscenter. ½

 

Hotellets bar holder som regel længe åbent hver aften. 

 

De lyse værelser har eget badeværelse med brusebad, tv samt gratis faciliteter til at lave te og kaffe. De klassiske værelser på St Giles har også værdiboks og hårtørrer. Internetadgang tilbydes mod et tillægsgebyr. Emirates stadium ligger blot 25 minutter væk med Victoria Line fra Warren Street Station. Stamford Bridge ligger blot 25 minutter væk med District Line fra Embankment Station. White Hart Lane ligger blot 35 minutter væk, man tager Victoria Line fra Warren Street Station til Seven Sisters Station og så kan man gå resten af vejen til stadion. 

 

 

     

Hotel Doubletree By Hilton – Islington**** 

60 Pentonville Road
London 

 

Double-tree by Hilton London-Islington ligger tæt ved Upper Street og blot 5 minutters gå gang fra Angel undergrunds station og London Design Centre. Hotellet har en 24 timers reception, bar og restaurant.  Det Britiske Bibliotek ligger mindre en 20 minutter væk og St. Pancras Station samt Kings Cross Station er en 5 minutters bus tur væk.  Værelset er et fint og moderne soveværelse med fine hvide lagner, fladskærms TV med Freeview og en stor arbejdsplads samt et stort badeværelse med gratis toiletsager. 

 

Morgenmaden serveres I hotellets egen restaurant som også tilbyder lækre middagsretter. Baren serverer frokost samt lækre snacks og drinks fra morgen til aften. 

 

Parkering kan ske mod ekstra betaling tæt ved hotellet, eller I opadliggende offentlige områder. Emirates stadium ligger blot 10 minuttes taxa tur væk, eller en rask gåtur på 30 minutter. Stamford Bridge ligger blot 40 minutter væk med Piccadilly Line fra St. Pancras og District Line fra Earls Court. White Hart Lane ligger blot 25 minutter væk, man tager Victoria Line fra Kings Cross Station til Seven Sisters Station og så kan man gå resten af vejen til stadion.

     

   

 

 

     

Transport:

Med mindre du befinder dig nær Islington, så skal du formentlig med offentlig transport for at komme ud til Emirates.


Det letteste vil formentlig være at hoppe på Piccadilly Line og så stå af på den station, der slet og ret hedder Arsenal. Du kan også vælge at tage Victoria Line til Finsbury Park.

En anden mulighed er at tage et tog fra Kings Cross og så stå af på enten Finsbury Park eller Highbury & Islington, hvorfra der er små ti minutters gang til stadion.

Det letteste er at købe et Oyster Card og så ellers bare fylde godt med penge på, da Londons offentlige transport hurtigt sluger dine penge.

Super stemning på Emirates Stadium. Fodboldrejser.dk arrangerer fodboldture til alle Arsenal's kampe.

 

Fodboldrejser.dk har mere end 4000 rejsende om året til kampe rundt i Europa til både Champions League, Europa League samt pokal og naturligvis liga kampe.

 

Vi bruger officielle leverandører og leverer altid vores billetter senest dagen inden kampen, så du har en 100% billetgaranti.

Vi er medlemmer af rejsegarantifonden nr. 2011

Du kan ved spørgsmål, før, under og efter turen altid komme igennem til os på vores 24 timers hotline på tlf: 31 10 66 77 ellers svarer vi altid på e-mails indenfor 24 timer (Med forbehold for weekender og helligdage)