• Find rejse
  • Billetinfo
  • Om os
  • Firmarejser
  • Kontakt
Liverpool vs. Arsenal (få billetter tilbage!)
Liverpool
vs.
Arsenal (få billetter tilbage!)
23-25 august 2019
  • 2 overnatninger på hotel centralt i Liverpool
  • Morgenbuffet på hotellet
  • Fodboldbillet (2 billetter tilbage til denne pris)

Kampen spilles 18.30

FODBOLDREJSER.DK HAR EN BILLETLEVERING PÅ 100%
The trip is over

DELTAGERE

VÆLG ANTAL

HOTEL

Hotel Ibis Styles Liverpool *** (Eller tilsvarende standard) inkl. morgenmad

3 Stjernet hotel i hjertet af Liverpool

Ibis Styles Liverpool Dale St
ligger under 10 minutters gang fra stationerne Moorfields og Lime Street i Liverpool. Dette boutique-hotel tilbyder gratis WiFi, gratis morgenmad samt individuelt indrettede værelser. The Cavern ligger blot 5 minutters gang derfra.

Værelserne på Ibis Styles Liverpool Centre Dale St har privat badeværelse, kaffe og te, skrivebord samt fladskærms-tv med Freeview-kanaler.

Der serveres varieret morgenbuffet hver dag samt internationale retter om aftenen. Der er parkeringsplads ved siden af, hvor hotellets gæster tilbydes rabat.

Liverpool One, Liverpool Echo Arena samt kongrescentret BT ligger under 2 km fra hotellet. Liverpool Museum ligger blot 10 minutters gang fra Ibis Styles. 

Malmaison Liverpool **** (eller tilsvarende standard) inkl. morgenmad

4 stjernet hotel i boutique stil

Malmaison Liverpool ligger i Princes Dock og byder på topmoderne fitnesscenter, værelser i boutique-stil samt smart Brasserie restaurant. Butikskvarteret med designerbutikker og togstationen ligger blot 1,6 km derfra.

De moderne værelser har alle gratis WiFi, LCD fladskærms-tv og eget luksusbadeværelse. Nogle af værelserne har udsigt over floden Mersey.

Brasserie i Liverpool Mal byder på menu med klassiske britiske retter med lokale råvarer. Et særligt 'køkkenbord' gør det muligt for gæsterne at se kokkene arbejde.

Den historiske Liver Building ligger blot 5 minutters gang fra Mal, med barer og restauranter blot et par meter længere fremme.

Den livlige Plum Bar og den elegante Veuve Clicquot Champagne Bar tilbyder stilfulde cocktails og aftenunderholdning.


VÆRELSER

SENGEVALG

VÆRELSER

SENGEVALG


PERIODE

600,00 kr
PERIODE FRA
PERIODE TIL

FODBOLDBILLET

Øvre Anfield Road - inkl. mad på The Sandon før og efter kamp

Billetten inkluderer:
- Anfield Road Stand, øvre langside
- Buffet på den legendariske Sandon Pub før kampen
- Eksklusiv adgang til 1. sal på Sandon Pub inkl. sandwich og kaffe efter kampen
- Kampprogram


Stadionrundvisning

Stadion og museumstur (begrænset/ingen adgang på kampdage, og vi tager forbehold for udsolgte dage) ( 295,00 kr )


Transport

Taxa Manchester Lufthavn - Hotel i Liverpool tur/retur (max 4 personer) ( 1.200,00 kr )

Taxa Manchester Lufthavn - Hotel i Liverpool tur/retur (max 7 personer) ( 1.600,00 kr )

INDKØBSKURV

Anfield seating map

Fodboldrejse til Liverpool - Arsenal

Der er med garanti fuld smæk på tribunerne til en af årets helt store kampe i Premier League, når Liverpool tager i mod Arsenal på Anfield. 

 ©Fodboldrejser.dk | Fodboldrejser til Liverpool - Liverpool - Arsenal

På kampdagen

Vi anbefaler vores gæster, at tage ud til Anfield i god tid på kampdagen - 4 timer før kampen er ikke for tidligt! 
I området omkring Anfield er der masser af liv, god stemning, Liverpool fans, hyggelige omgivelser og hyggelige pubs med rig mulighed for få flere timer til at gå. Her kan vi blandt andet anbefale The Sandon PubThe Soccer Suite og The Park Pub. På sidstnævnte er der også mulighed for, at tage et slag pool/billiard mens I nyder en kold øl - udvalget er stort!

Inde på stadion

Det går forholdsvis hurtigt at komme ind på stadion. I skal blot scanne jeres fodboldbillet, og så er I igennem. Der er flere boder rundt på stadion, og her vil det være muligt at købe nogle snacks og drikkevarer. Som på alle andre stadions i England er det ikke muligt, at medbringe sin øl med ind på sin plads. Øl og andet alkohol skal drikkes ude omkring boderne. 

Jo tættere vi kommer på kampstart, jo bedre bliver stemningen, som til sidst udmunder sig i den legendariske "You'll Never Walk Alone", som runger solidt på hele Anfield. En atmosfære og stemning som får hårene til at rejse sig på de fleste - OGSÅ dem som ikke er fodboldinteresseret. En unik oplevelse for alle! 

Efter slutfløjtet kan det, alt efter hvilke pladser I har, tage lidt tid at komme ud fra stadion. Gangene som forbinder samt fører til udgangene af Anfield kan være ret smalle, og der er derfor ikke plads til mange mennesker på samme tid. Tålmodighed er vejen frem!

Tips til seværdigheder

Albert Dock
Det totalrenoverende havneområde er en perle i Liverpool. Her er der små hyggelige butikker, restauranter, klubber, caféer og historiske monumenter. Gå en tur og smut ind forbi Lodsens gamle hus, hvor man gratis kan komme ind og se, hvordan han og hans familie boede og arbejdede under 2. verdenskrig. 

Yellow Duck Tour
Ønsker man en original tour gennem Liverpool, så er Yellow Duck Tour det åbenlyse valg. På disse intime ture guider ægte scouser rundt, og fortæller sjove historier om deres højtelskede by. De gør det med en sådan charme, at man ikke kan undgå at blive revet med. Først en tur igennem byen, Liverpool Council, Lime Street, China Town og kendte scousers gamle boliger, og dernæst kører køretøjet direkte i havnen. Det er nemlig et amfibiekøretøj fra 2. verdenskrig. Sådan starter havnerundfarten, hvor de fortæller om konstruktionen af Titanic, Liverpools betydning som Englands vigtigste handelshavn og Albert Docks funktion under 2. verdenskrig. Billetterne kan bookes på Albert Dock eller online.

Beatles Museet
The Beatles er et af de mest indflydelsesrige bands i historien, og når man alligevel er I byen, hvor det hele startede, hvorfor så ikke tage en tur for Beatles museet? 
Her kan man se sjove billeder, film- og lydklip af deres fantastiske karriere. Man kan også læse om John Lennons forfærdelige død, og om hvordan det går medlemmerne i dag. Museet er åbent alle ugens dage, og billetter kan købes i indgangen. 

Matthew Street
På Matthew Street finder man et utal af pubs, cafeer og restauranter. Her ligger The Cavern Pub, som er den pub, hvor The Beatles fik deres første job. The Cavern Pub er egentlig en mindre model af Beatles Museet, og på væggene kan man se billeder, og der spilles live musik med diverse Beatles coverbands. Om aftenen åbner alle klubberne, og spørger man de lokale unge, så er det bydelen (gaden), hvor de gamle går i byen. 
Hvor Matthew Street er stedet for de lidt ældre, så er Wood Street og Fleet Street stedet for de unge.

St. Johns Shopping Centre
I St. Johns Shopping Centre finder man et udvalg af forskellige butikker bl.a. Liverpool FC Store.

Restauranter i Liverpool

Bem Brasil
47-49 Hanover Street

Et fantastisk koncept hvis man elsker kød. En god restaurant hvis man er en familie på tur, eller blot er på udkig efter en solid omgang mad. Du kommer ind og de søde tjenere henviser dig til dit bord. Herefter er salat og tilbehørsbuffeten åben, og i den finder du alt, hvad hjertet begærer inden for salat og tilbehør. Hvad angår kødet, så får man en lille brik, som har en grøn side og en rød side. Når den røde side vender opad, siger man "nej tak" til kød, og når den grønne side vender opad, siger man "ja tak" til kød. Når man har forsynet sig i buffeten, kommer tjenerne forbi med store grillspyd, hvor de har alle mulige slags veltilberedt kød. Efter maden kan man nyde en drink i restaurantens lounge til tonerne af brasilianske og andre sydamerikanske musikgenrer.

Jamie Oliver Italian Restaurant
Paradise Street, Liverpool ONE
Liverpool

Ønsker du en lidt mere speciel oplevelse, og elsker du klassisk Italiensk madlavning, så er Jamie Olivers Italian Restaurant klart et besøg værd. Jamie sagde selv om byen, da han åbnede restauranten, at han har de samme følelser og stolthed i madlavning som scouserne (folk fra Liverpool) har over for deres by, fodboldhold og kultur. Maden serveres i skønne og hyggelige omgivelser og er klart et besøg værd, hvis man vil have lidt ekstra luksus for smagsløgene. Man skal huske at bestille bord i forvejen, da der er komplet udsolgt i weekenderne. 

Pubs ved Anfield

The Sandon
Oakfield Road

Liverpools officielle match day pub, og stedet hvor både Liverpool og Everton er grundlagt.
The Sandon ligger blot 300 meter fra Anfield,

The Albert
Anfield Road

The Albert ligger lige ved siden af den historiske tribune, The Kop og ligger derfor klods op ad stadion. Væggene er prydet med halstørklæder fra fodboldhold rundt omkring i hele verden, og skaber en hyggelig og varm atmosfære. På kampdage er der komplet proppet i flere timer inden kampstart, så hvis du vil være sikker på at komme til at sidde ned, skal du komme i rigtig god tid. Til lokalopgør mod Manchester United eller internationale kampe er stemningen på og omkring Anfield altid elektrisk, og det gælder også på The Albert, hvor man kan synge med på de gode gamle Liverpoolsange og nyde en masse pints. 

The Park
Anfield Road

Ligger på den modsatte side af The Albert og er næsten lige så travl som The Albert. Her er også fantastisk stemning inden kampene, og I skal også komme i god tid, hvis I skal have en siddeplads. Et sted som også er temmelig besøgt af turister, men man har god mulighed for at støde ind i en ægte scouser, som med glæde vil dele hans oplevelser med Liverpool over en pint. Sjove anekdoter og historier om udebaneture, internationale rejser og anholdelser er hørt her, og er selvfølgelig et besøg værd. 

Vi har aftaler med flere hoteller i Liverpool. Ikke alle hoteller tilbydes til alle kampe, men hvis I har specifikke ønsker til et hotel, så tag fat i os.

Fodboldrejser.dk har selv afprøvet faciliteterne samt boet på alle de hoteller som indgår i vores pakker. 
Transport fra Lufthavnen

John Lennon Airport
Bussen er den nemmeste mulighed, hvis du ankommer med fly til John Lennon Airport. Bussen kører lige ude foran terminalbygningen og koster mellem 4-6 pund afhængig af busselskab. Billetterne kan bookes i ankomstterminalen eller købes i bussen. Busserne stopper på Liverpool Lime Street Station eller Liverpool ONE. Man kan også tage med tog, stationen ligger dog en god gåtur fra lufthavnen, så vi anbefaler bus. Vælger I at tage en taxa, koster dette typisk mellem 15-25 pund.

Manchester Airport
Ankommer man til Manchester Airport, så er toget det nemmeste. Toget kører direkte fra lufthavnsterminalens station. Der går toge mellem lufthavnen og Liverpool hver halve time og det koster typisk 15-20 pund for en returbillet, og turen tager mellem 50 og 70 minutter. Man kan også tage det først mulige tog til Manchester Piccadilly og finde alternative ruter derfra, prisen forbliver den samme. 
Taxa koster i omegnen af 90-100 pund

Transport til Anfield Road

Det nemmeste er at tage en taxa. Det koster ca. 15 pund fra centrum og det tager 10-20 minutter afhængig af trafikken. Vi anbefaler altid vores kunder at tage ud til stadion i god tid for at opleve atmosfæren på kampdagen. Man kan dog også tage bussen fra Liverpool ONE: Linje nr. 18 kører derud, og det koster ca. 2 pund for en billet. Der er altid indsat ekstra busser på kampdage. 

Oplev stemningen fra det fantastiske Anfield Road og hør You Never Walk Alone. Book din fodboldrejse på Fodboldrejser.dk

 

Billetgaranti
Fodboldrejser.dk
har mere end 7.000 rejsende om året til kampe rundt i Europa til både Champions League, Europa League samt pokal og naturligvis ligakampe.

Vi bruger officielle leverandører og leverer altid vores billetter senest om morgenen inden kl 11 på kampdagen, så du har 100% billetgaranti. 

Vi er medlemmer af rejsegarantifonden nr. 2011

Du kan ved spørgsmål, før, under og efter turen altid komme igennem til os på vores 24 timers hotline på tlf: 31 10 66 77 ellers svarer vi altid på e-mails indenfor 24 timer (Med forbehold for weekender og helligdage).

Forsikring
Som rejsende hos Fodboldrejser.dk er du dækket af vores udvidede ansvarsrisikoforsikring.
Du kan læse detaljerne i policen her: Gouda Udvidet AnsvarsforsikringForsikring

Som rejsende hos Fodboldrejser.dk er du dækket af vores udvidede ansvarsrisikoforsikring.

Du kan læse detaljerne i policen her: Gouda Udvidet Ansvarsforsikring-jan18.pdf