• Find rejse
  • Billetinfo
  • Om os
  • Firmarejser
  • Kontakt
Real Madrid vs. Ajax
Real Madrid
vs.
Ajax
5-6 Marts 2019
  • 1 overnatning på hotel
  • Morgenbuffet på hotellet
  • Fodboldbillet 
FODBOLDREJSER.DK HAR EN BILLETLEVERING PÅ 100%
The trip is over

DELTAGERE

VÆLG ANTAL

HOTEL

Hotel Emperador ****, (Eller tilsvarende standard) inkl. morgenmad

Dette klassiske hotel har en praktisk beliggenhed på Madrids Gran Vía. Der er sæsonåben swimmingpool og solterrasse på tagterrassen, der også har en fabelagtig byudsigt. Derudover er der elegante værelser med skrivebord og LCD-tv med satellitkanaler.

Emperador ligger blot 10 minutters gang fra kongeslottet og Madrids centrale torv, Puerta del Sol. Metrostationerne Santo Domingo, Plaza de España og Callao ligger under 3 minutters gang fra Emperador, og herfra er der forbindelser ind til den berømte kunsttrekant på bare 5 minutter.

Emperadors tagterrasse er åben fra maj til september. Der er solterrasse, stor pool, chillout-bar samt udsigt over kongeslottet, domkirken Almudena og avenuen Gran Vía. Der er også fitnesscenter, sauna og massage efter anmodning.

Hotellets lobbybar serverer snacks, cocktails samt varme og kolde drikkevarer. Der ligger desuden adskillige restauranter knap 5 minutters gang fra Emperador.

Yderligere nyttige hotelfaciliteter omfatter frisørsalon og døgnåben reception. Der er endvidere gratis WiFi i receptionen.

Estadio Santiago Bernabeu ligger blot 5 km fra hotellet og kan nås med taxa på cirka 15 minutter derudover kan man tage undergrunden det koster 1 euro pr vej og tager cirka 20 minutter. Vincente Calderon ligger 3,8 km væk og nås bedst og nemmest med taxi.

Hotel Emperador****
Calle Gran Via 53
28013 Madrid


VÆRELSER

SENGEVALG


PERIODE

600,00 kr
PERIODE FRA
PERIODE TIL

FODBOLDBILLET

Cat 4 (mørkebrun på stadionplan)

Billetten inkluderer:
- Kampbillet – 3-4 Ring bag målet - Level 5-600 ( den mørkebrune/mørkegrønne farve på stadionplanen) 

Cat 3 (khakigrøn + lilla + mørkegrønpå stadionplan)

Billetten inkluderer:

- Kampbillet - 1-3 ring bag målet Blocks 0-500 (Khakigrøn/Lilla/Mørkegrøn farve på stadionplanen) 

Cat 2 (brun + lysegrøn på stadionplan)

Billetten inkluderer:

- Kampbillet - 3-4 ring på langsiden Blocks 500-700 (Brune/Lysegrøne farve på stadionplanen)

Cat 1 (orange + lyserød på stadionplan)

Billetten inkluderer: 

- Kampbillet - 1-2 ring på langsiden Blocks 0-400 (Orange/Lyserøde farve på stadionplanen)

INDKØBSKURV

Fodboldrejse til Real Madrid - CSKA Moskva

Kom med og oplev et kongeopgør! Stemningen vil blive skruet i vejret, når spillerne indtræder det mægtige Bernabeu med plads til over 80.000 tusinde fanatiske fodboldfans. Kom med og oplev den unikke atmosfære og utrolige kullisse i dette spændende Champions League opgør! 

 

©Fodboldrejser.dk | Fodboldrejser til Madrid – Real Madrid vs. CSKA Moskva

På kampdagen:
Da mange af Real Madrids kampe ligger forholdsvist sent på dagen, kan du sagtens begynde din fodbolddag inde i centrum omkring Puerta del Sol.

Ellers er fordelen, at Bernabéu er placeret dejligt centralt, så der er en masse barer og restauranter tæt ved stadion, hvor du snildt kan få et par timer til at gå og suge stemningnen til dig.

Et bud på et sted, hvor du også kan få lidt at spise kunne være Cervecería José Luis. Ellers så holder sportsavisen MARCA jo til i Madrid, og de har selvfølgelig også deres helt egen sportsbar, der er besøg værd, når du alligevel er i nærheden

 

Inde på stadion:

 

Spansk fodbold er ikke et festfyrværkeri af stemning i flere timer før kampstart, og det samme kan siges om Bernabéu. Så der er ingen grund til at komme meget mere end 30 minutter i forvejen.

Når det så er sagt er stemningen ganske habil. Specielt til de store kampe, hvor den kan være elektrisk.

Husk, at du må tage mad med ind påp stadion, så i stedte for at spilde tiden på at vente i lange køer og betale overdimensionerede priser for lidt brød, så køb i stedet en sandwich på en bar i nærheden og tag den med ind. Vand må også gerne medbringes, hvis bare kapslen er skruet af.

 

Tips til seværdigheder:

Madrid har måske ikke ligeså mange velkendte seværdigheder som andre storbyer, men den har stadig en masse at byde ind med. Særligt hvad angår atmosfære. I Barcelona har de Ramblaen, i Madrid har de Gran Vía. Den løber fra Metrópolis bygningen til Plaza de España, og her finder du et væld af butikker og barer og endda et casino, hvis det skulle være.

Det Royale Palads er ikke ligeså åben som Amalienborg, og faktisk holder den spanske kongefamilie slet ikke til her, selvom paladset er officiel residens. Alligevel bliver du nok nødt til hurtigt at lægge vejen forbi. Det samme gør sig for så vidt gældende med de berømte Plazas, der ligger i Madrid. Plaza Mayor er sammen med Puerta del Sol de nok mest kendte. Sidstnævnte er der hvor det nye år ringes ind, ligesom det er her, at den berømte bronzestatue ”El Oso y el Madroño” (Bjørnen og jordbærtræet) er placeret. Et symbol for byen Madrid.

Som Real Madrid tilhænger kommer du heller ikke uden om at slå et smut forbi Plaza de Cibeles, som er der, hvor klubbens fans fejrer store triumfer.


Den mest kendte seværdighed er dog nok Prado museet, hvor du kan se de kongelige smykker.

Er du i Madrid på en søndag, og har du ikke noget mod at stå tidligt op, er det også værd at lægge vejen forbi loppemarkedet el Rastro. Et kæmpe vintage paradis, hvor der garanteret vil være fyldt med mennesker. Det ligger lige ved området La Latina, der om søndagen er en vidunderligt sted, hvor folk mødes og få lidt at drikke og spise på de mange barer.

Har du god tid, så brug en dag uden for Madrid. Aranjuez ligger cirka 45 minutter væk med tog og rummer udover endnu et royalt plads nogle af de flottese haver, du vil se, om så oven i købet er en del af UNESCO’s Verdensarvsliste.

 

Restauranter:
Verdens ældste restaurant ligger i Madrid, men det er ærligt talt lidt af en turistfælde.

Er i på et lidt lavere budget, så anbefaler La Musa, der findes hele fire steder rundt om i byen.  Det er primært tapas, og du kan få et rigtigt fint måltid for omkring 15 euro per person.

Går vi lige niveauet op i både pris og kvalitet, så er Bar Melos de Lavapiés tæt ved Puerta del Sol en glimrende mulighed. Udefra ser det ikke ud af det store, og man kan ofte risikere at stå op for at spise, men det er bestemt det værd. Stedet er som regel fyldt, så det kan være en god idé at komme tidligt på aftenen. Mangler du anbefalinger til menukortet, så prøv ”La Zapatilla.”

 

Byliv:

Hvad angår barer er der så mange, at det nærmest er umuligt at gå forkert. Mange varmer op i området Huertas hvor du finder en lang række forskellige barer og pubber.
Et forslag kunne være Café Luz. En bar, hvor du føler, du træder tilbage ind i 80’erne

 

Er du rock-indie typen, så er Ochoymedio Club ved Tribunal en god mulighed, hvis I skal ud enere på aften. Et stort sted hvor du ofte finder koncerter og store DJ-navne, og hvor gæsterne er lokale. Så hvis det er den autentiske oplevelse, du søger, er Ochoymedio Club stedet.

 

Søger du de større, og også ofte mere turistproppede klubber, så er det enten Kapital eller Joy Eslava, du søger. Kapital er Spaniens største klub og ligger ved Atocha, mens Joy Eslava byder på diverse koncerter.

Hotel Abba Madrid**** 

Avenida de America32
28028 Madrid Abba Madrid ligger i bydelen Salamanca, blot 50 m fra metrostationen Cartagena. Dette stilfulde hotel byder på italiensk restaurant samt komfortable værelser med gratis WiFi og satellit-tv. 

 

Abba Madrid Hotel tilbyder enkel indretning med lyse farver, tæppebelagt gulv og træoverflader. Værelserne er lydisolerede og har aircondition, minibar samt fuldt udstyret badeværelse med toiletartikler. 

 

Gæsterne kan spise morgenbuffet i hotellets spisesal. Der er desuden bar og lounge. 

 

Abba er ideelt beliggende for ture til Madrids mange seværdigheder, herunder museerne Prado og Reina Sofia, som kan nås på 20 minutter med metro. Buslinje 200 til Barajas Lufthavn stopper uden for hotellet, på Avenida de AméricaEstadio Santiago Bernabeu ligger blot 2 km fra hotellet og kan nås med taxa på cirka 5 minutter derudover kan man naturligvis gå turen på omkring 25 minutter skulle dette ønskes. Vincente Calderon ligger 7,8 km væk og nås bedst og nemmest med taxi og det tager omkring 20 minutter. 

 

     

Hotel Catalonia Goya**** 

Calle Goya 49
28001 Madrid Catalonia Goya har til huse i en bygning fra det 19. århundrede, der ligger lige ved metrostationen Velázquez i det eksklusive butikskvarter i Madrid. Retiro-parken ligger blot 5 minutters gang fra hotellet, hvor der tilbydes gratis WiFi. 

 

De lydisolerede værelser er udstyrede med aircondition og Climalit-termoruder. De er elegant indrettede med mørke møbler og trægulve. Der er fladskærms-tv med satellitkanaler, værdiboks og minibar. Værelserne har desuden eget badeværelse med hårtørrer. 

 

Hotellet huser en café og bar, der er åben indtil kl. 23.30. Roomservice kan bestilles fra SushiClub. Receptionen er døgnåben og der findes desuden en udflugtsskranke, hvor der tilbydes biludlejning. 

 

Der tilbydes offentlig parkering i nærheden af ​​hotellet mod et tillægsgebyr. Lufthavnstransport kan ligeledes arrangeres mod et tillægsgebyr. Hotellet har sin egen bagagerampe. Barclaycard Center ligger mindre end 10 minutters gang fra hotellet.. Estadio Santiago Bernabeu ligger blot 5 km fra hotellet og kan nås med taxa på cirka 15 minutter derudover kan man tage undergrunden det koster 1 euro pr vej og tager cirka 20 minutter. Vincente Calderon ligger 3,8 km væk og nås bedst og nemmest med taxi. 

 

     

Hotel Catalonia Puertal Del Sol**** 

Atocha 23
28012 Madrid Catalonia Puerta del Sol har til huse i en storslået bygning fra det 18. århundrede, der ligger blot et par minutters gang fra Puerta del Sol i Madrids historiske bymidte. Der tilbydes gratis WiFi overalt på hotellet. 

 

Hotellet ligger blot 50 m fra Madrids hovedtorv Puerta del Sol og de populære tapasbarer. Den berømte kunsttrekant, Paseo del Arte, ligger 15 minutters gang derfra. Togstationen Atocha ligger 1 km derfra. 

 

Værelserne er elegant indrettede med parketgulve. De har aircondition, fladskærms-tv med satellitkanaler, minibar samt eget badeværelse. 

 

Gæsterne kan starte dagen med morgenbuffet på restauranten på Puerta del Sol, der tilbyder servering indtil kl. 12.00 i weekenden. Der findes desuden en terrase med krystalkupler samt en bar med overdækket terrasse, El Patio, hvor gæsterne kan slappe af med en snack eller en drink. Estadio Santiago Bernabeu ligger blot 6,0 km fra hotellet og kan nås med taxa på cirka 20 minutter derudover kan man tage undergrunden derop på cirka 35 minutter med et skift. Vincente Calderon ligger 2,7 km væk og nås bedst og nemmest med taxi og det tager omkring 20 minutter, de friske kan naturligvis også gå derned, det tager cirka en halv time. 

 

     

Hotel Emperador**** 

Calle Gran Via 53
28013 Madrid Dette klassiske hotel har en praktisk beliggenhed på Madrids Gran Vía. Der er sæsonåben swimmingpool og solterrasse på tagterrassen, der også har en fabelagtig byudsigt. Derudover er der elegante værelser med skrivebord og LCD-tv med satellitkanaler. 

 

Emperador ligger blot 10 minutters gang fra kongeslottet og Madrids centrale torv, Puerta del Sol. Metrostationerne Santo Domingo, Plaza de España og Callao ligger under 3 minutters gang fra Emperador, og herfra er der forbindelser ind til den berømte kunsttrekant på bare 5 minutter. 

 

Emperadors tagterrasse er åben fra maj til september. Der er solterrasse, stor pool, chillout-bar samt udsigt over kongeslottet, domkirken Almudena og avenuen Gran Vía. Der er også fitnesscenter, sauna og massage efter anmodning. 

 

Hotellets lobbybar serverer snacks, cocktails samt varme og kolde drikkevarer. Der ligger desuden adskillige restauranter knap 5 minutters gang fra Emperador. 

 

Yderligere nyttige hotelfaciliteter omfatter frisørsalon og døgnåben reception. Der er endvidere gratis WiFi i receptionen. Estadio Santiago Bernabeu ligger blot 5 km fra hotellet og kan nås med taxa på cirka 15 minutter derudover kan man tage undergrunden det koster 1 euro pr vej og tager cirka 20 minutter. Vincente Calderon ligger 3,8 km væk og nås bedst og nemmest med taxi. 

 

     

Hotel Rafael Ventas **** 

Calle de Alcalá 269
28027 Madrid 

 

Rafaelhoteles Ventas ligger på det travle butiksstrøg Alcalá i Madrid, blot 100 m fra metrostationen El Carmen. Der er klassisk indretning og en imponerende samling af kunstværker. 

 

De enkle værelser har mørke træmøbler og satellit-tv. Der er aircondition og eget badeværelse. Der tilbydes enkel WiFi uden beregning, og det er muligt at købes premium-forbindelse i receptionen. 

 

Tyrefægterarenaen Las Ventas ligger 500 m derfra, og Madrids Salamanca-kvarter ligger 10 minutters gang fra Rafaelhoteles Ventas. Konferencecenteret IFEMA og Barajas Lufthavn ligger begge i kort køreafstand derfra.  

 

Transport:

Fra centrum og ud til stadion er der omtrent fire kilometer, så turen kan sagtens nydes til fods, hvis man har mod på det. Ellers er der selvfølgelig gode muligheder med den offentlige transport.

Det mest oplagte er at tage linje 10 og stå af ved stoppestedet Santiago Bernabéu. Du kan finde linje 10 fra eksempelvis Plaza de España eller Tribunales, mens du bliver nødt til at skifte, hvis du i stedet er omkring Puerta del Sol eller tage bus 150 i retning Colonia Virgen del Cortijo. Again og stå af på Plaza Lima.

Hvis du i stedet befinder dig nær hovedbanegården Atocha, Paseo del Prado, eller Plaza de Cibeles så skal du tage bus 14 eller 27 for at komme til stadion. Tag bus 14 i retning Avenida Pio XII og stå af på Paseo La Habana, der ligger lige efter stadion.
Hvis du vælger bus 27, så skal du med den, der kører i retning af Plaza de Castilla og stå af på Plaza Lima, der ligger lige foran stadion.

Er du i Madrid over en forlænget weekend, så køb en T-10 (ti ture) til lige over 12 euro. Den gælder til både bus og Metro, og det transporterer dig rundt i det meste af Madrid.

Fodboldrejser.dk har mere end 6000 rejsende om året til kampe rundt i Europa til både Champions League, Europa League samt pokal og naturligvis liga kampe.

 

Vi bruger officielle leverandører og leverer altid vores billetter senest dagen inden kampen, så du har en 100% billetgaranti.

Vi er medlemmer af rejsegarantifonden nr. 2011

Du kan ved spørgsmål, før, under og efter turen altid komme igennem til os på vores 24 timers hotline på tlf: 31 10 66 77 ellers svarer vi altid på e-mails indenfor 24 timer (Med forbehold for weekender og helligdage)Forsikring

Som rejsende hos Fodboldrejser.dk er du dækket af vores udvidede ansvarsrisikoforsikring.

Du kan læse detaljerne i policen her: Gouda Udvidet Ansvarsforsikring-jan18.pdf