• Find rejse
  • Billetinfo
  • Om os
  • Firmarejser
  • Kontakt
Atletico Madrid vs. Levante
Atletico Madrid
vs.
Levante
12-14 Januar 2019
  • 2 overnatninger på hotel
  • Morgenbuffet på hotellet
  • Fodboldbillet
FODBOLDREJSER.DK HAR EN BILLETLEVERING PÅ 100%
The trip is over

DELTAGERE

VÆLG ANTAL

HOTEL

Hotel Rafael Ventas****, (Eller tilsvarende standard) Inkl. morgenmad

Rafaelhoteles Ventas ligger på det travle butiksstrøg Alcalá i Madrid, blot 100 m fra metrostationen El Carmen. Der er klassisk indretning og en imponerende samling af kunstværker.

De enkle værelser har mørke træmøbler og satellit-tv. Der er aircondition og eget badeværelse. Der tilbydes enkel WiFi uden beregning, og det er muligt at købes premium-forbindelse i receptionen.

Tyrefægterarenaen Las Ventas ligger 500 m derfra, og Madrids Salamanca-kvarter ligger 10 minutters gang fra Rafaelhoteles Ventas. Konferencecenteret IFEMA og Barajas Lufthavn ligger begge i kort køreafstand derfra.

Hotel Rafael Ventas****
Calle de Alcalá 269
28027 Madrid

Rafael Atocha ****, (Eller tilsvarende standard) Inkl. morgenmad

Hotellet ligger tæt på Madrids transportknudepunkter, Álvaro Mendez og Atocha - stationer med AVE-højhastighedstog.

Det moderne Rafaelhoteles Atocha er fyldt med imponerende kunst, hvilket kan inspirerer dig til at besøge de nærliggende gallerier, Reina Sofia, Prado og Thyssen-Bornemisza. Efter en lang dags sightseeing kan du slappe af med en forfriskende cocktail og et måltid under baldakinen i den hyggelige terrassehave. Der er også en behagelig lounge, hvor du kan mødes med venner og familie, inden du drager ud i byens pulserende natteliv. 


VÆRELSER

SENGEVALG

VÆRELSER

SENGEVALG


PERIODE

400,00 kr
PERIODE FRA
PERIODE TIL

FODBOLDBILLET

Cat 4, Bag målet, Level 300-400

Billetten inkluderer:
- Kampbillet – Øvre ring bag målet, level 300-400  

Cat 3, Bag målet, Level 100-200

Billetten inkluderer:
- Kampbillet – 1-3 ring bag målet, level 100-300 

Cat 2, Øvre langside, Level 400-500

Billetten inkluderer:
- Kampbillet – Øverste ring på langsiden, level 400-500 

Cat 1, Langside, Level 100-300

Billetten inkluderer:
- Kampbillet – 1-3 ring på langsiden,  level 100-300 

INDKØBSKURV

Fodboldrejse til Atletico Madrid vs. Levante 


Det ligner 3 sikre point til Atletico Madrid, når de tager imod Levante hjemme på Wanda Metropolitano . De må dog ikke tage for let på opgaven, da et pointtab her ikke vil være populært hos de mange Atletico Fans. Diego Simeone stiller helt sikkert stærkt op!  

 

Gå ikke glip af denne fodboldrejse til Madrid - en oplevelse uden sidsestykke for en sand fodboldelsker. 

 

©Fodboldrejser.dk | Fodboldrejser til Madrid – Atletico Madrid – Levante

På kampdagen:

Med et forholdsvist nyt stadion er flere fans fortsat i færd med at finde ud af, hvor de skal nyde de første øl forud for en Atletico-kamp.

En af de barer, der nyder godt at flytningen til Wanda Metropolitano er Las 9 Musas. Det ser ikke ud af det store, men er ganske hyggeligt, og der vil givetvis være en hel del lokale, der vil elske at diskutere deres elskede Atletí.

 

Ellers er bar Akelarre et besøg værd alene på grund af sin historie. Den ligger blot 900 meter fra Wanda, men er primært en Real Madrid bar. Ejeren er Real Madrid fan, men hans kone er Atletico tilhænger, hvilket har skabt en del ravage. Baren har siden tilflytningen fået trusler fra Atletico-fans, så det er ikke helt ufarligt at lægge vejen forbi.

 

Inde på stadion:
Atletico har været gode til at arrangere en masse aktiviteter rundt om deres nye stadion, så hold øje med klubbens hjemmeside for at se, hvad de har gang i op til en kamp.
Stadion er som nævnt helt nyt og derfor atypisk moderne for spanske arenaer. Stemningen er måske ikke helt oppe på Vicente Calderon niveau, men den er absolut blandt de bedste i spansk fodbold, så sørg for at få det hele med.

 

Tips til seværdigheder:

Madrid har måske ikke ligeså mange velkendte seværdigheder som andre storbyer, men den har stadig en masse at byde ind med. Særligt hvad angår atmosfære. I Barcelona har de Ramblaen, i Madrid har de Gran Vía. Den løber fra Metrópolis bygningen til Plaza de España, og her finder du et væld af butikker og barer og endda et casino, hvis det skulle være.

Det Royale Palads er ikke ligeså åben som Amalienborg, og faktisk holder den spanske kongefamilie slet ikke til her, selvom paladset er officiel residens. Alligevel bliver du nok nødt til hurtigt at lægge vejen forbi. Det samme gør sig for så vidt gældende med de berømte Plazas, der ligger i Madrid. Plaza Mayor er sammen med Puerta del Sol de nok mest kendte. Sidstnævnte er der hvor det nye år ringes ind, ligesom det er her, at den berømte bronzestatue ”El Oso y el Madroño” (Bjørnen og jordbærtræet) er placeret. Et symbol for byen Madrid.

Som Atletico Madrid tilhænger kommer du heller ikke uden om at slå et smut Neptuno springvandet, som er der, hvor klubbens fans fejrer store triumfer.


Den mest kendte seværdighed er dog nok Prado museet, hvor du kan se de kongelige smykker.

Er du i Madrid på en søndag, og har du ikke noget mod at stå tidligt op, er det også værd at lægge vejen forbi loppemarkedet el Rastro. Et kæmpe vintage paradis, hvor der garanteret vil være fyldt med mennesker. Det ligger lige ved området La Latina, der om søndagen er en vidunderligt sted, hvor folk mødes og få lidt at drikke og spise på de mange barer.

Har du god tid, så brug en dag uden for Madrid. Aranjuez ligger cirka 45 minutter væk med tog og rummer udover endnu et royalt plads nogle af de flottese haver, du vil se, om så oven i købet er en del af UNESCO’s Verdensarvsliste.

 

Restauranter:
Verdens ældste restaurant ligger i Madrid, men det er ærligt talt lidt af en turistfælde.

Er i på et lidt lavere budget, så anbefaler La Musa, der findes hele fire steder rundt om i byen.  Det er primært tapas, og du kan få et rigtigt fint måltid for omkring 15 euro per person.

Går vi lige niveauet op i både pris og kvalitet, så er Bar Melos de Lavapiés tæt ved Puerta del Sol en glimrende mulighed. Udefra ser det ikke ud af det store, og man kan ofte risikere at stå op for at spise, men det er bestemt det værd. Stedet er som regel fyldt, så det kan være en god idé at komme tidligt på aftenen. Mangler du anbefalinger til menukortet, så prøv ”La Zapatilla.”

 

Byliv:

Hvad angår barer er der så mange, at det nærmest er umuligt at gå forkert. Mange varmer op i området Huertas hvor du finder en lang række forskellige barer og pubber.
Et forslag kunne være Café Luz. En bar, hvor du føler, du træder tilbage ind i 80’erne

 

Er du rock-indie typen, så er Ochoymedio Club ved Tribunal en god mulighed, hvis I skal ud enere på aften. Et stort sted hvor du ofte finder koncerter og store DJ-navne, og hvor gæsterne er lokale. Så hvis det er den autentiske oplevelse, du søger, er Ochoymedio Club stedet.

 

Søger du de større, og også ofte mere turistproppede klubber, så er det enten Kapital eller Joy Eslava, du søger. Kapital er Spaniens største klub og ligger ved Atocha, mens Joy Eslava byder på diverse koncerter.

Hotel Abba Madrid**** 

Avenida de America32
28028 Madrid Abba Madrid ligger i bydelen Salamanca, blot 50 m fra metrostationen Cartagena. Dette stilfulde hotel byder på italiensk restaurant samt komfortable værelser med gratis WiFi og satellit-tv. 

 

Abba Madrid Hotel tilbyder enkel indretning med lyse farver, tæppebelagt gulv og træoverflader. Værelserne er lydisolerede og har aircondition, minibar samt fuldt udstyret badeværelse med toiletartikler. 

 

Gæsterne kan spise morgenbuffet i hotellets spisesal. Der er desuden bar og lounge. 

 

Abba er ideelt beliggende for ture til Madrids mange seværdigheder, herunder museerne Prado og Reina Sofia, som kan nås på 20 minutter med metro. Buslinje 200 til Barajas Lufthavn stopper uden for hotellet, på Avenida de AméricaEstadio Santiago Bernabeu ligger blot 2 km fra hotellet og kan nås med taxa på cirka 5 minutter derudover kan man naturligvis gå turen på omkring 25 minutter skulle dette ønskes. Vincente Calderon ligger 7,8 km væk og nås bedst og nemmest med taxi og det tager omkring 20 minutter. 

 

     

Hotel Catalonia Goya**** 

Calle Goya 49
28001 Madrid Catalonia Goya har til huse i en bygning fra det 19. århundrede, der ligger lige ved metrostationen Velázquez i det eksklusive butikskvarter i Madrid. Retiro-parken ligger blot 5 minutters gang fra hotellet, hvor der tilbydes gratis WiFi. 

 

De lydisolerede værelser er udstyrede med aircondition og Climalit-termoruder. De er elegant indrettede med mørke møbler og trægulve. Der er fladskærms-tv med satellitkanaler, værdiboks og minibar. Værelserne har desuden eget badeværelse med hårtørrer. 

 

Hotellet huser en café og bar, der er åben indtil kl. 23.30. Roomservice kan bestilles fra SushiClub. Receptionen er døgnåben og der findes desuden en udflugtsskranke, hvor der tilbydes biludlejning. 

 

Der tilbydes offentlig parkering i nærheden af ​​hotellet mod et tillægsgebyr. Lufthavnstransport kan ligeledes arrangeres mod et tillægsgebyr. Hotellet har sin egen bagagerampe. Barclaycard Center ligger mindre end 10 minutters gang fra hotellet.. Estadio Santiago Bernabeu ligger blot 5 km fra hotellet og kan nås med taxa på cirka 15 minutter derudover kan man tage undergrunden det koster 1 euro pr vej og tager cirka 20 minutter. Vincente Calderon ligger 3,8 km væk og nås bedst og nemmest med taxi. 

 

     

Hotel Silken Torre Garden***

Hermanos García Noblejas, 
Madrid, Spanien

Hotellet Silken Torre Garden byder på moderne, rummelige værelser med gratis wi-fi. Hotellet ligger kun 5 km fra det centrale Madrid og 10 minutters kørsel fra 
lufthavnen.

Værelserne på Torre Garden har et separat opholdsområde og udsigt. De simple værelser har aircondition og satellit-tv.

Hotellet har gode forbindelser til byens centrum med bus eller metro. Kongrescentret IFEMA ligger 15 minutter væk i bil.

Morgenbuffeten serveres på restauranten La Torre hver dag. Bar-cafeteriet på Torre Garden serverer drinks og snacks fra kl. 08.00-23.00.

Ciudad Lineal er et fantastisk valg for dem, der er interesserede i mindesmærker, sightseeing og parker.     

Hotel Rafael Atocha****

Calle de Méndez Álvaro 30
28045 Madrid

Hotellet ligger tæt på Madrids transportknudepunkter, Álvaro Mendez og Atocha - stationer med AVE-højhastighedstog.

Det moderne Rafaelhoteles Atocha er fyldt med imponerende kunst, hvilket kan inspirerer dig til at besøge de nærliggende gallerier, Reina Sofia, Prado og Thyssen-
Bornemisza. 

Efter en lang dags sightseeing kan du slappe af med en forfriskende cocktail og et måltid under baldakinen i den hyggelige terrassehave. 


Der er også en behagelig lounge, hvor du kan mødes med venner og familie, inden du drager ud i byens pulserende natteliv.

Arganzuela er et fantastisk valg for dem, der er interesserede i museer, parker og mindesmærker.

 

 

     

Hotel Rafael Ventas **** 

Calle de Alcalá 269
28027 Madrid 

 

Rafaelhoteles Ventas ligger på det travle butiksstrøg Alcalá i Madrid, blot 100 m fra metrostationen El Carmen. Der er klassisk indretning og en imponerende samling af kunstværker. 

 

De enkle værelser har mørke træmøbler og satellit-tv. Der er aircondition og eget badeværelse. Der tilbydes enkel WiFi uden beregning, og det er muligt at købes premium-forbindelse i receptionen. 

 

Tyrefægterarenaen Las Ventas ligger 500 m derfra, og Madrids Salamanca-kvarter ligger 10 minutters gang fra Rafaelhoteles Ventas. Konferencecenteret IFEMA og Barajas Lufthavn ligger begge i kort køreafstand derfra.  

 

Transport:

Stadion ligger ikke i det samme område som Calderon, men cirka ti kilometer væk fra centrum, hvorfor det er nødvendigt at tage den offentlige transport. Heldigvis fungerer den så også upåklageligt.


Den orange linje (linje 7) stopper lige ved stadion ved det stoppested, der ganske enkelt hedder Station Estadio Metropolitano. Den orange linje kører dig ikke fra centrum af Madrid af, så du skal påregne lidt tid til et skift, når du bevæger dig mod stadion.

Du kan skifte til den orange linje ved enten Pueblo Nuevo (lije 5), Avenida de America (linje 4, 6, og 9) eller Gregorio Maranon (line 10).

 

Er du i Madrid over en forlænget weekend, så køb en T-10 (ti ture) til lige over 12 euro. Den gælder til både bus og Metro, og det transporterer dig rundt i det meste af Madrid.

Fodboldrejser.dk har mere end 4000 rejsende om året til kampe rundt i Europa til både Champions League, Europa League samt pokal og naturligvis liga kampe.

 

Vi bruger officielle leverandører og leverer altid vores billetter senest dagen inden kampen, så du har en 100% billetgaranti.

Vi er medlemmer af rejsegarantifonden nr. 2011

Du kan ved spørgsmål, før, under og efter turen altid komme igennem til os på vores 24 timers hotline på tlf: 31 10 66 77 ellers svarer vi altid på e-mails indenfor 24 timer (Med forbehold for weekender og helligdage)Forsikring

Som rejsende hos Fodboldrejser.dk er du dækket af vores udvidede ansvarsrisikoforsikring.

Du kan læse detaljerne i policen her: Gouda Udvidet Ansvarsforsikring-jan18.pdf