• Find rejse
  • Billetinfo
  • Om os
  • Firmarejser
  • Kontakt
Atletico Madrid vs. Sevilla
Atletico Madrid
vs.
Sevilla
11-13 Maj 2019
  • 2 overnatninger på hotel
  • Morgenbuffet på hotellet
  • Fodboldbillet

 

FODBOLDREJSER.DK HAR EN BILLETLEVERING PÅ 100%
The trip is over

DELTAGERE

VÆLG ANTAL

HOTEL

Hotel Rafael Ventas****, (Eller tilsvarende standard) inkl. Morgenmad

Rafaelhoteles Ventas ligger på det travle butiksstrøg Alcalá i Madrid, blot 100 m fra metrostationen El Carmen. Der er klassisk indretning og en imponerende samling af kunstværker.

De enkle værelser har mørke træmøbler og satellit-tv. Der er aircondition og eget badeværelse. Der tilbydes enkel WiFi uden beregning, og det er muligt at købes premium-forbindelse i receptionen.

Tyrefægterarenaen Las Ventas ligger 500 m derfra, og Madrids Salamanca-kvarter ligger 10 minutters gang fra Rafaelhoteles Ventas. Konferencecenteret IFEMA og Barajas Lufthavn ligger begge i kort køreafstand derfra.

Hotel Rafael Ventas****
Calle de Alcalá 269
28027 Madrid

Rafael Atocha ****, (Eller tilsvarende standard) inkl. morgenmad

Hotellet ligger tæt på Madrids transportknudepunkter, Álvaro Mendez og Atocha - stationer med AVE-højhastighedstog.

Det moderne Rafaelhoteles Atocha er fyldt med imponerende kunst, hvilket kan inspirerer dig til at besøge de nærliggende gallerier, Reina Sofia, Prado og Thyssen-Bornemisza. Efter en lang dags sightseeing kan du slappe af med en forfriskende cocktail og et måltid under baldakinen i den hyggelige terrassehave. Der er også en behagelig lounge, hvor du kan mødes med venner og familie, inden du drager ud i byens pulserende natteliv. 


VÆRELSER

SENGEVALG

VÆRELSER

SENGEVALG


PERIODE

400,00 kr
PERIODE FRA
PERIODE TIL

FODBOLDBILLET

Cat 4, Bag målet, Level 300-400

Billetten inkluderer:
- Kampbillet – Øvre ring bag målet, level 300-400  

Cat 3, Bag målet, Level 100-200

Billetten inkluderer:
- Kampbillet – 1-3 ring bag målet, level 100-300 

Cat 2, Øvre langside, Level 400-500

Billetten inkluderer:
- Kampbillet – Øverste ring på langsiden, level 400- 500 

Cat 1, Langside, Level 100-300

Billetten inkluderer:
- Kampbillet – 1-3 ring på langsiden,  level 100-300 

INDKØBSKURV

Fodboldrejse til Atletico Madrid vs. Sevilla 


Dagens gæster er de Sydspanske tidligere Europa League mestre fra Sevilla. Krohn-Dehli gamle kluib vil gøre alt for at få point med hjem, men det bliver ikke en let kamp. Atletico Madrid er ikke et hold der taber mange hjemmekampe, og de vil absolut ikke skuffe deres fans i de helt store kampe! 

 

Gå ikke glip af denne fodboldrejse til Madrid - en oplevelse uden sidsestykke for en sand fodboldelsker. 

 

©Fodboldrejser.dk | Fodboldrejser til Madrid – Atletico Madrid – Sevilla

Restauranter i Madrid 

 


Los Galayos 

Botoneras 5
Madrid 

 

Denne skønne restaurant ligger i gåafstand fra den fantastiske Plaza Mayor og byder velkommen til en herlig madrilansk atomsfære. Her er der både mulighed for de klassiske spanske tapas eller en lækker grillet bøf, samt alt godt fra havet. Maden bliver serveret i hyggelige opgivelser af en flok søde tjenere. Menuerne kan fås for omkring 180 DKK med et dertilhørende glas rødvin. Stedet kan varmt anbefales til flere måltider, men man kan jo drage sine erfaringer efter sit eget besøg.  Meson Cinco Jotas 

Plaza de Santa Ana 1
Madrid 

 

Midt i det gamle historiske centrum på et af de mest charmerede torve i byen. Her finder man Meson Cinco Jotas som er en hyggelig restaurant i herlige omgivelser. Her kan man få det klassiske måltid tapas med dertilhørende Solaz rødvin (husets vin er en Tierra de Castilla) eller en veltilberedt bøf eller fisk. Specielt disse tapasmenuer er ekstremt populære på denne lille hyggelige restaurant som blot kan huse op til 80 personer. Så man er garanteret en autentisk og hyggelig aften ved et besøg på Meson Cinco Jotas. Restauranten er også blid ved pengepungen og menuerne starter på omkring 20 euro pr. person.  Botin Restaurant 

Calle Cuchilleros 17
Madrid 

 

Er man til et historisk restaurantbesøg så skal man svinge forbi Botin Restaurant som er verdens ældste restaurant. Ifølge guiness rekordbøger så er denne restaurant verdens første reelle restaurant som blev åbnet tilbage i 1725. Det siges faktisk at kunstneren Goya arbejdede her inden han blev maler og Hemmingway har proklameret denne restaurant som sin favorit. Restauranten er dog gået hen og blevet en hel del turistet, og det kan man mærke på priserne, de ligger på omkring 18 euro pr. ret og omkring 40 euro for en menu. Men ønsker man at kunne krydse verdens første restaurant af sin liste så er den skam et besøg værd. 

 

 

 


Pubs i Madrid 

 


O´connells 

Espoz y Mina 7
Madrid 

 

En stor Irsk pub i centrum af adrid, nær den centrale metrostation Sol. Her kan man komme forbi og få en skøn irsk morgenmad og et stort udvalg af forskellige øl. Her er live musik i weekenderne og omdannes, hvis stemningen er rigtig, til diskotek i weekenderne. Man kan også se live fodbold på en af de mange storskærme som er på pubben. Så hvis man lige ønsker at se lørdagens eller søndagens engelske opgør, så kan det med fordel gøres her.  Club Kapital 

Calle Atocha
Madrid 

 

Et vildt 7 etagers diskotek med 3 forskellige musik genre. Her er noget for enhver smag. Helt klart et besøg værd, husk lange bukser og ingen kondisko. Det koster afhængig af besøgstid og dag omkring 15 euro at komme ind. Her kan man få sig en vild aften i byen. 

 

 

 

Sightseeing i Madrid 

 

 

Paseo Del Prado 

På denne gade finder du hele 3 museer. Det er Prado museum, Madrids museum for moderne kunst og Thyssen-Burnemisza Museet. Alle 3 museer som er et klart besøg værd. På disse tre museer finder du kunst fra hele Europa.  Santiago Bernabéu 

Tag en rundtur på Santiago Bernabéu og kom bag om kulisserne i denne enorme fodboldklub. En anderledes og sjov oplevelse, der er dagligt stadionrundvisninger, og man kan komme uden at booke plads.  Tyrefægtning 

Madrid har Spaniens største arena for tyrefægtning, der er plads til 25.000 personer. Sæsonen starter i marts og slutter i oktober. Der er tyrefægtning hver søndag i den normale sæson, og hver dag fra midt i maj til starten af juni.

Hotel Abba Madrid**** 

Avenida de America32
28028 Madrid Abba Madrid ligger i bydelen Salamanca, blot 50 m fra metrostationen Cartagena. Dette stilfulde hotel byder på italiensk restaurant samt komfortable værelser med gratis WiFi og satellit-tv. 

 

Abba Madrid Hotel tilbyder enkel indretning med lyse farver, tæppebelagt gulv og træoverflader. Værelserne er lydisolerede og har aircondition, minibar samt fuldt udstyret badeværelse med toiletartikler. 

 

Gæsterne kan spise morgenbuffet i hotellets spisesal. Der er desuden bar og lounge. 

 

Abba er ideelt beliggende for ture til Madrids mange seværdigheder, herunder museerne Prado og Reina Sofia, som kan nås på 20 minutter med metro. Buslinje 200 til Barajas Lufthavn stopper uden for hotellet, på Avenida de AméricaEstadio Santiago Bernabeu ligger blot 2 km fra hotellet og kan nås med taxa på cirka 5 minutter derudover kan man naturligvis gå turen på omkring 25 minutter skulle dette ønskes. Vincente Calderon ligger 7,8 km væk og nås bedst og nemmest med taxi og det tager omkring 20 minutter. 

 

     

Hotel Catalonia Goya**** 

Calle Goya 49
28001 Madrid Catalonia Goya har til huse i en bygning fra det 19. århundrede, der ligger lige ved metrostationen Velázquez i det eksklusive butikskvarter i Madrid. Retiro-parken ligger blot 5 minutters gang fra hotellet, hvor der tilbydes gratis WiFi. 

 

De lydisolerede værelser er udstyrede med aircondition og Climalit-termoruder. De er elegant indrettede med mørke møbler og trægulve. Der er fladskærms-tv med satellitkanaler, værdiboks og minibar. Værelserne har desuden eget badeværelse med hårtørrer. 

 

Hotellet huser en café og bar, der er åben indtil kl. 23.30. Roomservice kan bestilles fra SushiClub. Receptionen er døgnåben og der findes desuden en udflugtsskranke, hvor der tilbydes biludlejning. 

 

Der tilbydes offentlig parkering i nærheden af ​​hotellet mod et tillægsgebyr. Lufthavnstransport kan ligeledes arrangeres mod et tillægsgebyr. Hotellet har sin egen bagagerampe. Barclaycard Center ligger mindre end 10 minutters gang fra hotellet.. Estadio Santiago Bernabeu ligger blot 5 km fra hotellet og kan nås med taxa på cirka 15 minutter derudover kan man tage undergrunden det koster 1 euro pr vej og tager cirka 20 minutter. Vincente Calderon ligger 3,8 km væk og nås bedst og nemmest med taxi. 

 

     

Hotel Silken Torre Garden***

Hermanos García Noblejas, 
Madrid, Spanien

Hotellet Silken Torre Garden byder på moderne, rummelige værelser med gratis wi-fi. Hotellet ligger kun 5 km fra det centrale Madrid og 10 minutters kørsel fra 
lufthavnen.

Værelserne på Torre Garden har et separat opholdsområde og udsigt. De simple værelser har aircondition og satellit-tv.

Hotellet har gode forbindelser til byens centrum med bus eller metro. Kongrescentret IFEMA ligger 15 minutter væk i bil.

Morgenbuffeten serveres på restauranten La Torre hver dag. Bar-cafeteriet på Torre Garden serverer drinks og snacks fra kl. 08.00-23.00.

Ciudad Lineal er et fantastisk valg for dem, der er interesserede i mindesmærker, sightseeing og parker.     

Hotel Rafael Atocha****

Calle de Méndez Álvaro 30
28045 Madrid

Hotellet ligger tæt på Madrids transportknudepunkter, Álvaro Mendez og Atocha - stationer med AVE-højhastighedstog.

Det moderne Rafaelhoteles Atocha er fyldt med imponerende kunst, hvilket kan inspirerer dig til at besøge de nærliggende gallerier, Reina Sofia, Prado og Thyssen-
Bornemisza. 

Efter en lang dags sightseeing kan du slappe af med en forfriskende cocktail og et måltid under baldakinen i den hyggelige terrassehave. 


Der er også en behagelig lounge, hvor du kan mødes med venner og familie, inden du drager ud i byens pulserende natteliv.

Arganzuela er et fantastisk valg for dem, der er interesserede i museer, parker og mindesmærker.

 

 

     

Hotel Rafael Ventas **** 

Calle de Alcalá 269
28027 Madrid 

 

Rafaelhoteles Ventas ligger på det travle butiksstrøg Alcalá i Madrid, blot 100 m fra metrostationen El Carmen. Der er klassisk indretning og en imponerende samling af kunstværker. 

 

De enkle værelser har mørke træmøbler og satellit-tv. Der er aircondition og eget badeværelse. Der tilbydes enkel WiFi uden beregning, og det er muligt at købes premium-forbindelse i receptionen. 

 

Tyrefægterarenaen Las Ventas ligger 500 m derfra, og Madrids Salamanca-kvarter ligger 10 minutters gang fra Rafaelhoteles Ventas. Konferencecenteret IFEMA og Barajas Lufthavn ligger begge i kort køreafstand derfra.  

 

Transport fra lufthavnen i Madrid Der er forskellige muligheder for at komme fra Madrid Barajas Lufthavn og ind til centrum.  En mulighed er at benytte taxaselskabet Aerocity, som kører mellem lufthavnen og centrum i nogle lækre 7-personers minibusser. Man kan dog risikere, at man skal dele sin taxa med andre, hvis man ikke er præcis 6-7 personer. Det koster ca. 23 euro for en transfer med 3 personer. Er man mere end 3 personer koster det 6,5 euro pr. person ekstra.  


Vi anbefaler helt klart denne mulighed, og man finder Aerotaxa ved at spørge ved informationsskrankerne i ankomsthallen.  Man kan også vælge at tage metroen direkte fra lufthavnen til centrum, men man skal muligvis skifte undervejs for at nå sin destination. Undergrundssystemet i Madrid er utrolig nemt at finde rundt i, og ellers kan man roligt spørge på stationerne. En enkeltbillet koster 2 euro, men man kan med fordel købe et ti-turs kort, hvis man agter at bruge metroen mere end blot til sin lufthavnstransfer, et 10-turs kort koster 7 euro.  Man kan også vælge at tage en taxa direkte fra lufthavnen til sit hotel. Man skal dog huske at aftale prisen med taxachaufføren inden turen påbegyndes. 
Turen koster mellem 20-30 euro. 
 

 
Transport til stadion  

 

 

 

Wanda Metropolitano vil have en af ​​de største metrostationer i Madrid (56 drejestifter til ind og ud) ved døren.   

 


Bortset fra dette dedikerede stop, vil det også blive forbundet til centrum af byen gennem tre andre stationer, der befinder sig i samme område:
Las Musas (linje 7), Las Rosas (linje 2) og Canillejas (linje 5).

Man kan ydeligere tage flere buslinjer og muligheden for at bruge Cercanías-toget til 'Coslada central' og derefter tage linje 7 på metroen er også en mulighed.

- ved hjælp af denne form for transport vil du være på stadionets station på blot to stop.


Hvordan kommer du ind i Wanda Metropolitano i privat transport?

Wanda Metropolitano har 4.000 parkeringspladser til rådighed for fans (1.000 i bygningen og 3.000 udenfor).

 

Fodboldrejser.dk har mere end 4000 rejsende om året til kampe rundt i Europa til både Champions League, Europa League samt pokal og naturligvis liga kampe.

 

Vi bruger officielle leverandører og leverer altid vores billetter senest dagen inden kampen, så du har en 100% billetgaranti.

Vi er medlemmer af rejsegarantifonden nr. 2011

Du kan ved spørgsmål, før, under og efter turen altid komme igennem til os på vores 24 timers hotline på tlf: 31 10 66 77 ellers svarer vi altid på e-mails indenfor 24 timer (Med forbehold for weekender og helligdage)Forsikring

Som rejsende hos Fodboldrejser.dk er du dækket af vores udvidede ansvarsrisikoforsikring.

Du kan læse detaljerne i policen her: Gouda Udvidet Ansvarsforsikring-jan18.pdf