• Find rejse
  • Billetinfo
  • Om os
  • Firmarejser
  • Kontakt
Barcelona vs. Deportivo La Coruña
Barcelona
vs.
Deportivo La Coruña
16-18 December 2017
  • 2 overnatninger på hotel
  • Morgenbuffet på hotellet
  • Fodboldbillet
FODBOLDREJSER.DK HAR EN BILLETLEVERING PÅ 100%
The trip is over

DELTAGERE

VÆLG ANTAL

HOTEL

Hotel HCC Lugano*** Inkl. morgenmad

HCC Lugano ligger på Avinguda Parallel, 500 m fra messecentret Fira på Plaza España samt nærliggende metro- og togstationer. Der tilbydes endvidere døgnåben reception og gratis trådløs internetadgang.

Værelserne på HCC Lugano byder på aircondition, enkel indretning, fladskærms-tv, værdiboks og eget badeværelse med toiletartikler til fri afbenyttelse.

Gæsterne kan spise morgenbuffet i café-baren på Lugano. Barcelonas gotiske kvarter og området langs Las Ramblas byder på et udvalg af restauranter, 20 minutters gang fra hotellet. Metrostationen Drassanes ligger for enden af Las Ramblas, blot 2 stop fra metrostationen Poble Sec.

Parken Montjuïc, museet MNAC og landsbyen Pueblo Español ligger alt sammen under 1 km fra hotellet. Byens gamle havn ligger blot 2 km derfra

Hotel HCC Lugano***
Av. del Parallel 172
08015 Barcelona

Hotel HCC Tabér***, inkl. morgenmad

Hotel HCC Taber ligger i en imponerende modernistisk bygning, blot 8 minutters gang fra Plaza Catalunya i det centrale Barcelonas. Det byder på enkle værelser med aircondition og gratis trådløs internetadgang.

Værelserne på HCC Taber har satellit-tv og minibar. Der er også eget badeværelse med hårtørrer og gratis toiletartikler.

HCC Taber ligger i en bygning, som er tegnet af den berømte Barcelona-arkitekt, Domènech i Montaner, som også har tegnet det fantastiske Palau de la Música Catalana. Huset har bevaret sine karakteristiske balkoner i smedejern og store karnapper.

Hotellets morgenbuffet omfatter et bredt udvalg af retter, og der er også à la carte-morgenmad. Der tilbydes desuden snackbar og roomservice.

Las Ramblas ligger kun 10 minutters gang fra hotellet, og Gaudís berømte Casa Batlló og La Pedrera ligger også inden for 10 minutters gang. Lufthavnbusserne standser på Plaça Catalunya

Hotel HCC Tabér***
Carrer D'Aragó 256
08007 Barcelona

Hotel HCC Regente****, inkl. morgenmad

Hotel HCC Regente har til huse i en traditionel, modernistisk bygning, der for nylig er blevet restaureret, mens man samtidig har bevaret de oprindelige træk. Hotellet ligger på Rambla de Catalunya og har en tagterrasse samt en mindre swimmingpool.

Regentes indretning er i jugendstil, og bygningen har smedejernsbalkoner. Samtlige værelser har aircondition, satellit-tv, gratis internetadgang via kabel samt minibar.

Hotellet serverer varieret morgenmad på restauranten. Der ligger desuden en lang række caféer, barer og restauranter i gaderne omkring HCC.

Seværdigheder, herunder Ramblaen og Gaudís Casa Batlló, ligger inden for 10 minutters gang fra Regente.
Metrostationen Passeig de Gràcia ligger blot 200 m fra hotellet.

Gaudís berømte La Pedrera ligger blot 5 minutters gang fra hotellet, og den ikoniske Sagrada Família ligger 2 km derfra. Derudover byder nærområdet på direkte bus- og metroforbindelser til Plaça Catalunya, det historiske centrum samt FC Barcelonas Camp Nou-stadion. Der er mulighed for privat parkering på hotellet mod et tillægsgebyr.

Hotel HCC Regente****
Rambla de Cataluyna 76
08008 Barcelona


VÆRELSER

SENGEVALG

VÆRELSER

SENGEVALG

VÆRELSER

SENGEVALG


PERIODE

450,00 kr
PERIODE FRA
PERIODE TIL

FODBOLDBILLET

Cat 4 (mørkebrun på stadionplan)

Billetten inkluderer:
- Kampbillet - 3-4 ring bag målet - level 400-500 (den mørkebrune farve på stadionplanen)

Cat 3 (mørkegrøn på stadionplan)

Billetten inkluderer:
- Kampbillet – 1-2 bag målet - level 0-300 (den mørkegrønne farve på stadionplanen)

Cat 2 (lysegrøn + lysebrun på stadionplan)

Billetten inkluderer:
- Kampbillet - 3-4 ring på langsiden - level 400-500 (den lysegrønne/lysebrune farve på stadionplanen)

Cat 1 (orange på stadionplan)

Billetten inkluderer:
- Kampbillet – 1-2 ring på langsiden - central level 0-300 (den orange farve på stadionplanen)


AKTIVITETER

Stadion og museumstur (begrænset/ingen adgang på kampdag) ( 295,00 kr )

INDKØBSKURV

Fodboldrejse til Barcelona – Deportivo La Coruña 

 

Klasse La Liga kamp og Camp Nou åbner op for et kæmpe eventyr, når Barcelona møder Deportivo La Coruña på Camp Nou. Fodboldrejser.dk giver dig muligheden for at få en kæmpe oplevelse, når Lionel Messi, Neymar og Gerard Pique vil give alle deres fans en masse mål til at gå hjem på 

 

©Fodboldrejser.dk | Fodboldrejser til Barcelona – Barcelona – Deportivo La Coruña

Restauranter i Barcelona  

 


Restaurant Sagardi 

Argenteria 62
08003 Barcelona 

 

En super lækker restaurant hvis man ønsker sig en stor velstegt bøf fra grill. En masse af vores kunder har nydt store måltider på denne restaurant, og derfor ender den selvfølgelig også på listen over mulige restaurantbesøg i Barcelona. En spansk/argentinsk-inspireret restaurant med en super charme, gode og rare tjenere og gode priser. Restauranten ligger i det gotiske kvarter i Barcelona, og omgivelserne passer perfekt til denne lille perle af en restaurant.  

 

 

Restaurant Qu Qu 

Passig de Garcia 24
08007 Barcelona 

 

En klassisk tapas restaurant. Tapas er utrolig populært i hele verden fordi den faktisk opfordrer de personer, der spiser menuen til mere snak, tapas er jo en lang række forskellige snacks, som nydes løbende. Dertil kommer det store udvalg af Tapas, det kan være alt fra ost til fisk og brød. Et besøg værd hvis man vil blive mæt uden at betale for meget, og hvis man vil opleve noget klassisk spansk.  

 

 

Restaurant Brown 33 

Passig de Garcia 33
08007 Barcelona 

 

Det åbenlyse valg hvis man ønsker den smule ekstra, når man er på restaurant. En lækker italiensk-inspireret restaurant i centrum af Barcelona. Restauranten egner sig godt til store grupper og man kan faktisk leje sin egen del af restauranten med egne tjenere, hvis man skulle have behov for det. Der er også en tilhørende lounge/bar hvor man efter maden kan nyde en frisklavet cocktail i hyggelige og moderne omgivelser. 

 

 

La Dama 

Avingunda Diagonal 423
Barcelona 

 

En fantastisk mulighed for at få en førsteklasses Michelin oplevelse. Den eneste restaurant i Barcelona som er blevet belønnet med en Michelin-stjerne, den er i nogle fantastiske omgivelser i et af de flotteste arkitektoniske kvarterer i Barcelona. Når man ankommer til restauranten føler man sig i en helt anden klasse. Når døren bliver åbnet af hotellets egen dørmand og man bliver fulgt ind og budt velkommen mens dørene bliver åbnet ind til denne smukke restaurant. Helt klart et besøg værd hvis man har smag for det helt exceptionelle. 

 

 

 

Pubs, caféer og diskoteker i Barcelona  

 

The Philharmonic 

Mallorca 204
08036 Barcelona 

 

Søger man et sted, hvor man kan se dagens kampe i Premier League eller de resterende kampe i La Liga, så er The Philharmonic stedet at tage hen. Der er et stort udvalg af øl, alt lige fra lokale mærker til de klassiske som Carlsberg, Kilkenny og Carling. Man kan også få en masse forskelligt at spise da det også fungerer som restaurant. Der er altid mange mennesker og hver fredag og lørdag er der livemusik. 

 

 

Chocko Restaurant/Lounge (diskotek) 

Paseo Martimo de la Barceloneta 36
08005 Barcelona 

 

Nede ved havnen finder man en masse restauranter, klubber, barer, osv. Men Choko er helt bestemt et af de mest populære steder. Man kan spise en lækker middag her, men efter serveringen omdannes restauranten til en lækker klub hvor alle de største DJ´s i verden har været forbi og spille. Det er også et sted, der er kendt for at huse en masse after parties for de rige og berømte, når de har optrådt i Barcelona. Vil man give den gas i celebre omgivelser så må man besøge havneområdet og Choko. 

 

 

Club Opiom Mar 

Passig Martim 34
08003 Barcelona

En fed klub i VIP-omgivelser ved den lækre havn i Barcelona. Et besøg værd hvis man vil sidde og nyde sine drinks i en lækker lounge til tonerne fra de fedeste DJ´s i verden. Over sommeren ligger DJ´s som Tiesto, Martin Solveig og Axwell vejen forbi, så der er altid garanti for en fed fest, når man kommer på Club Opium. 

 

 

 

Sightseeing i Barcelona 
Las Ramblas 

Den berømte og berygtede Ramblas. Her kan du shoppe i alle de store modeforretninger (Gucci, Louis Vutton, osv.) og spise lækre tapas på de mange fortorvscafeer og restauranter. Det er også muligt bare at sidde og kigge på alle de sjove og spændende mennesker denne store gade tiltrækker. Om aftenen åbner små coffee shops og barer, men man skal passe på sig selv når man færdes i Barcelona om aftenen.  Passig de Garcia

Her finder man en masse fantastiske bygninger, og det er særligt interessant hvis man har en stor interesse for arkitektur. Også her er gadebilledet præget af restauranter, cafeer og butikker hvor man kan købe alt hvad hjertet begærer.  Antoni Gaudi

Måske en af de største spanske arkitekter igennem tiden. Antoni Gaudi blev uddannet arkitekt i Barcelona i 1878 men han var aldrig specielt god i skolen. Lærerne havde på trods af det dog stadig stor tiltro til ham. En af hans tidligere lærere skulle have udtalt følgende: "Jeg har enten fundet en vanvittig eller et geni" så er det jo op til folks enkelte mening omhan er det ene eller det andet, men skulle man dømme ham ud fra de smukke bygningsværker, som pryder gadebilledet i Barcelona, så kan de fleste vidst blive enige om at manden var et geni.  Blandt hans værker kan nævnes Le PedreraCasa Batllo og måske den mest kendte Sagrada Familia.  Sagrada Familia som er den smukke store katedral i Barcelona nåede aldrig at blive bygget helt færdig da Gaudi blev kørt over af en sporvogn og da folk ikke kunne genkende ham da han så ret fattig ud, røg han på fattigmandshospitalet hvor han så døde 3 dage efter.  Camp Nou

Tag endelig et smut ud forbi Camp Nou, når der ikke spilles fodbold. Så kan man få den store rundvisning og blandt andet se omklædningsrummene, komme helt ned til græsset, se billeder, videoer og andre spændende ting fra dette enorme stadion. Bagefter kan man besøge museet og megashoppen, som også har åbent alle ugens dage. Museet for Moderne kunst i Barcelona

På MACBA kører der altid en masse forskellige udstillinger som alternativ til de to faste udstillinger med Picasso og Dali.

Hotel HCC Open*** 

Diputacio 100
08015 Barcelona 


Dette rummelige og moderne hotel ligger lige ved Plaça Espanya i Eixample-kvarteret i Barcelona. Messecenteret Fira di Barcelona ligger 5 minutters gang fra hotellet, mens bymidten og Plaça Catalunya ligger 5 metrostop derfra. 

 

Der er store åbne fællesområder i marmor på HCC Open, der blev bygget i 2004. Der findes blandt andet en café og bar, hvor gæsterne kan starte dagen med en lækker morgenbuffet og afrunde den med en drink. 

 

Hotellet har en ideel beliggenhed i gåafstand fra det gotiske kvarter, Las Ramblas og seværdighederne på Montjuic. Byens store erhvervskvarterer ligger ligeledes i nærheden. 

 

Værelserne har aircondition, satellit-tv, gratis trådløs internetadgang samt eget badeværelse med gratis toiletartikler.  Gaudís berømte La Pedrera ligger blot 15 minutters gang fra hotellet, og den ikoniske Sagrada Família ligger 3,5 km derfra. Derudover byder nærområdet på direkte bus- og metroforbindelser til Plaça Catalunya, det historiske centrum samt FC Barcelonas Camp Nou-stadion. Der er mulighed for privat parkering på hotellet mod et tillægsgebyr. 

 

     

Hotel Abba Balmoral**** 

Via Augusta 5
08006 Barcelona 


Abba Hotel Balmoral ligger 5 minutters gang fra metrostationen Diagonal og Passeig de Gràcia. Dette boutique-hotel byder på gratis adgang til spaen samt gratis WiFi. 

 

Samtlige moderne værelser på Balmoral Hotel Barcelona har elegant, funktionelt design samt aircondition, fladskærms-tv og minibar. 

 

Hotellet har et lille wellness-område med sauna, oplevelsesbruser samt træningsmaskiner. Der tilbydes desuden massagekabiner samt solterrasse. 

 

Gæsterne modtager en gratis velkomstdrink mellem kl. 12.00 og 18.00. Man kan desuden tage en drink i hotellets bar eller besøge barerne og restauranterne i det populære Gràcia-kvarter, 5 minutters gang derfra. Der serveres morgenbuffet på hotellet hver dag. 

 

Abba Hotel Balmoral Barcelona byder på tv-stue, hvor man kan se sportsbegivenheder på storskærmen. Der findes desuden 2 computere med internetadgang. 

 

Gaudís berømte La Pedrera ligger blot 5 minutters gang fra hotellet, og den ikoniske Sagrada Família ligger 2 km derfra. Derudover byder nærområdet på direkte bus- og metroforbindelser til Plaça Catalunya, det historiske centrum samt FC Barcelonas Camp Nou-stadion. Der er mulighed for privat parkering på hotellet mod et tillægsgebyr. 

 

     

Hotel HCC Regente**** 

Rambla de Cataluyna 76
08008 Barcelona 


Hotel HCC Regente har til huse i en traditionel, modernistisk bygning, der for nylig er blevet restaureret, mens man samtidig har bevaret de oprindelige træk. Hotellet ligger på Rambla de Catalunya og har en tagterrasse samt en mindre swimmingpool. 

 

Regentes indretning er i jugendstil, og bygningen har smedejernsbalkoner. Samtlige værelser har aircondition, satellit-tv, gratis internetadgang via kabel samt minibar. 

 

Hotellet serverer varieret morgenmad på restauranten. Der ligger desuden en lang række caféer, barer og restauranter i gaderne omkring HCC. 

 

Seværdigheder, herunder Ramblaen og Gaudís Casa Batlló, ligger inden for 10 minutters gang fra Regente. 
Metrostationen Passeig de Gràcia ligger blot 200 m fra hotellet. Gaudís berømte La Pedrera ligger blot 5 minutters gang fra hotellet, og den ikoniske Sagrada Família ligger 2 km derfra. Derudover byder nærområdet på direkte bus- og metroforbindelser til Plaça Catalunya, det historiske centrum samt FC Barcelonas Camp Nou-stadion. Der er mulighed for privat parkering på hotellet mod et tillægsgebyr.

     

 

Hotel Catalonia Ramblas****+ 

Carrer de Pelai 28
08001 Barcelona 


Catalonia Ramblas ligger lige ved Barcelonas berømte Las Ramblas og har værelser med gratis WiFi, aircondition og roomservice. Der er sæsonåben udendørs pool med sydvendt terrasse og afslapningsområde. 

 

Spaen på Catalonia Ramblas har også et afslapningsområde. Der er desuden sauna, dampbad og spabad. Der tilbydes endvidere massage- og skønhedsbehandlinger. 

 

Poolbaren på Catalonia Ramblas serverer snacks. Om sommeren er terrassen åben indtil kl. 01.00, og der tilbydes en sommermenu samt cocktails og milkshakes. Restauranten Pelai serverer middelhavsinspirerede retter. I weekenden er der morgenmad indtil kl. 12.00. 

 

Catalonia Ramblas Hotel ligger mindre end 2 minutters gang fra Plaça Catalunya og tæt på mange barer, restauranter og butikker. Metrostationerne Universitat og Catalunya ligger mindre end 200 m fra hotellet. Gaudís berømte La Pedrera ligger blot 5 minutters gang fra hotellet, og den ikoniske Sagrada Família ligger 2 km derfra. Derudover byder nærområdet på direkte bus- og metroforbindelser til Plaça Catalunya, det historiske centrum samt FC Barcelonas Camp Nou-stadion. Der er mulighed for privat parkering på hotellet mod et tillægsgebyr.

     

Transport fra lufthavnen i Barcelona


Der er en masse forskellige måder at komme fra lufthavnen ind til byen.


Man kan tage en taxa lige udenfor ankomstterminalen og direkte til sit hotel i centrum. Priserne ligger på mellem 25-30 euro afhængig af trafikken. Man kan med fordel arrangere en fast pris med chaufføren på forhånd. 


En anden mulighed kan være at tage bussen.

Udenfor terminalen afgår lufthavnsbusserne hvert 6 eller 12 minut mod centrum. Turen tager omkring 40 minutter og af de centrale stop kan nævnes Placa Espanya
og Placa Cataluyna. Billetprisen er ca. 5,30 euro for en enkelt og 9,15 euro for en åben returbillet. Billetterne kan købes ombord på bussen eller i ankomstterminalen.


Man kan også tage toget direkte fra ankomstterminalen til centrum. Følg skiltene i ankomsthallen til togene. Der er afgange hver halve time til stoppet på Passig de Garcia. En enkeltbillet koster 3,15 euro og kan købes på togstationen.

 

Transport til Power8 Stadioni Barcelona

Power8 Stadion ligger i den syd-vestlige udkant af Barcelona i forstaden Cornellà de Llobregat, ca. 10 km fra Barcelonas centrum.

Metrostationen Cornellà Centre ligger 15 minutters gang fra stadion. Det er det sidste stop på linie 5, der passerer lige nord for Barcelonas historiske centrum, og stopper nær Sagrada Familia også.

Sporvogn 1 og 2 stopper også ca. 15 min. gang fra stadion. Det kan være en fordel at tage sporvognen, hvis man kommer fra området omkring Camp Nou (Avenida Diagonal). Stå af ved stop Cornellà Centre eller Les Aigues.

Fodboldrejser.dk har mere end 5000 rejsende om året til kampe rundt i Europa til både Champions League, Europa League samt pokal og naturligvis liga kampe.

 

Vi bruger officielle leverandører og leverer altid vores billetter senest dagen inden kampen, så du har en 100% billetgaranti.

Vi er medlemmer af rejsegarantifonden nr. 2011

Du kan ved spørgsmål, før, under og efter turen altid komme igennem til os på vores 24 timers hotline på tlf: 31 10 66 77 ellers svarer vi altid på e-mails indenfor 24 timer (Med forbehold for weekender og helligdage)Forsikring

Som rejsende hos Fodboldrejser.dk er du dækket af vores udvidede ansvarsrisikoforsikring.

Du kan læse detaljerne i policen her: Gouda Udvidet Ansvarsforsikring-jan18.pdf