• Find rejse
  • Billetinfo
  • Om os
  • Firmarejser
  • Kontakt
Bayern München vs. Werder Bremen
Bayern München
vs.
Werder Bremen
20-22 April 2019
  • 2 overnatninger på hotel
  • Morgenbuffet på hotellet
  • Fodboldbillet

OBS: Billetter garanteres kun i par. kontakt os for pris til 3 eller flere sammen

FODBOLDREJSER.DK HAR EN BILLETLEVERING PÅ 100%
The trip is over

DELTAGERE

VÆLG ANTAL

HOTEL

Leonardo Hotel Munich City Olympiapark **** (Eller tilsvarende standard) inkl. morgenmad

Dette 4-stjernede hotel ligger i München, blot 5 minutters gang fra Olympiapark og tilbyder lydisolerede værelser og gratis WiFi.

Det røgfrie Leonardo Hotel Olympiapark har rummelige værelser med satellit-tv, skrivebord og mørklægningsgardiner.

Du kan holde dig i form på joggingområdet på Leonardo Hotel Olympiapark.

Du kan starte dagen med en lækker morgenbuffet. Hotellets bistrobar FOODS serverer traditionelle bayerske delikatesser og internationale retter til frokost og middag.

Sporvognsstoppestedet Leonrodplatz ligger blot 200 m fra Leonardo Hotel Munich City Olympiapark. Herfra går der sporvogne til Münchens hovedbanegård på blot 7 minutter

Leonardo Hotel Munich City Olympiapark ****
Dachauer Strasse 199
München 80637


VÆRELSER

SENGEVALG


PERIODE

650,00 kr
PERIODE FRA
PERIODE TIL

FODBOLDBILLET

Bag målet

Billetten inkluderer:
Kampbillet – Bag målet (den blå farve på stadionplanen)

Øvre langside

Billetten inkluderer:
Kampbillet – Øvre langside (den mørke grønne farve på stadionplanen)

Nedre langside

Billetten inkluderer:
Kampbillet – Nedre langside (dem lyseblå farve på stadionplanen)

Øvre langside centralt

Billetten inkluderer:
Kampbillet – Øvre langside, centralt (den lysegrønne farve på stadionplanen) 

Nedre langside centralt

Billetten inkluderer:
Kampbillet – Nedre langside, centralt (den orange farve på stadionplanen)

INDKØBSKURV

Fodboldrejse til Bayern München – Werder Bremen

Få den ultimative fodboldrejse med vennerne til München og få den langt ventede fodboldoplevelse! Bayern München og Werder Bremen tørner sammen i dette brag af en kamp på det formidable og imponerende Allianz Arena med plads til 75.000 tilskuere. Hvis I vil være med til at se om spillerne fra Werder Bremen kan stoppe stjernerne fra Bayern, så er det nu I kan sikre jer billetter til denne klasse kamp! 

 

©Fodboldrejser.dk | Fodboldrejser til Bayern München – Bayern München – Werder Bremen

På kampdagen:

München er en fodboldby, så på kampdage er der som regel godt gang i indre by allerede fra morgenstunden af.

Der findes få ting bedre end Bierhalle og bayersk øl. Begge dele har du mulighed for at kombinere hos Augustiner Bierhalle i Neuserstarsse, hvor de har et stort udvalg af tyske øl, og hvor stemningen er i top. Der er som regel fans fra begge mandskaber, så hvis du holder med udeholdet, kan du også trygt bevæge dig herhen.

Er du mere til en decideret sportsbar, så er baren med det mundrette navn Stadion an der Schleissheimer Strasse et godt bud. En bar hvor fans af både Bayern München, naboerne fra 1860 og Bundesligafans i al almindelighed alle er velkomne. Her viser de også fodbold fra andre europæiske ligaer og stemningen er generelt meget løssluppen.

 

Inde på stadion:

Som på så mange andre tyske stadions, så bliver du nødt til at være på din plads minimum 45 minutter før kampstart. Men der sker ikke meget omkring stadion, så bevæg dig ikke derudaf før nødvendigt. Stemningen er måske ikke lige så fanatisk, som den kan være andre steder, men den er stadig noget helt specielt.

Al mad og drikke på stadion skal købes via dit ArenaCard, som du kan erhverve på stadion. Husk at have kontanter med, da du sjældent kommer langt med fremmed kreditkort.

Tips til seværdigheder:

München er også rig på kulturelle seværdigheder. Marienplatz er der, hvor Bayern fejrer sine titler, men stedet er også et hyggeligt område med mange barer, restauranter og butikker.

 

Hvis du ikke er færdig med sport efter en kamp på Allianz Arena, så kan du få flere timer til at gå i Olympiapark. Det var her Bayern München spillede sine hjemmekampe indtil 2005, og det var her, OL fandt sted i 1972. Der er rig mulighed for at se nogle af de gamle arenaer, selv dyrke sport eller bare nyde omgivelserne i den smukke park. Udsigtsposten fra tårnet i parken, hvor du også kan nyde et glimrende måltid, er et must. U-Bahn linien U3 går næsten lige til døren.

Er vejret godt, så kan du også snildt få et par timer til at gå i Englische Garten. Et kæmpe grønt areal, der strækker sig fra centrum til det nordøstlige af München.

 

Skulle du være så heldig at planlægge en tur til München i slutningen af september eller første weekend i oktober, så kommer du ikke uden om Oktoberfest. Den stolte tradition, hvor mændene ifører sig Lederhosen og kvinderne en dirndl, lytter til tyske schlagere og skyller den ene en-liters øl ned efter den anden, er en oplevelse, alle bør prøve minimum en gang i deres liv.

 

Restauranter:
Før nævnte Augustiner Bierhalle i Neuserstarsse har også et menukort, hvor du kan få den basale sult stillet med en klassisk wienerschnitzel. Det er udmærket, men heller ikke mere end det.

Så vil du gerne prøve den lokale spise, så bevæg dig i stedet hen på Hofbräuhaus. En restaurant der har specialiseret sig i den lokale bayerske spise siden 1897.

Går vi op i niveau både hvad angår pris og kvalitet, så kan du i stedet lægge vejen forbi Brennergrill

Byliv:

Du kan passende begynde aftenen med en tur op på øverste etage af Bayerischer Hof. Et af byens mest prominente hoteller, hvor du har en fantastisk udsigt over hele München. Drinks er i den dyre ende, så det er nok kun de færreste, der har råd til at spendere hele aftenen her.

Ellers har München lidt for en hver smag. På Backstage kan du finde alverdens forskellige livekoncerter, mens Ksar Barclub mere henvender sig til et lidt yngre publikum.

Det største udvalg finder du dog i Kulturfabrik i den østlige del af byen. Det ligger i et gammelt industrikvarter og har mere end 50 diskoteker og barer. Du kan tage enten S1, S3, S4 eller S8 fra Marienplatz

Hotel Ghotel & Living München***
Baaderstrasse 88-90
80469 München

På dette 3-stjernede hotel tilbydes der trådløs internetadgang og gratis Sky tv-kanaler. Hotellet ligger i München-bydelen Isarvorstadt, blot 3 minutters gang fra metrostationen Fraunhoferstraße.

Samtlige værelser på GHOTEL hotel & living München-Zentrum omfatter skrivebord og værdiboks. Der tilbydes tekøkken efter anmodning. Bestik fås i receptionen. På samtlige værelser er der gratis trådløs internetadgang.

Personalet på GHOTEL München-Zentrum serverer morgenbuffet dagligt. Der kan desuden købes drinks på hotellet hele dagen. Der findes restauranter, caféer og barer i nærheden.

GHOTEL ligger 10 minutters gang fra Viktualienmarkt og 15 minutters gang fra Marienplatz. Der er direkte forbindelse til messecenteret Messe München fra metrostationen Fraunhoferstraße.

Allianz Arena ligger i den nordlige del af München og nås bedst og hurtigst fra centrum med taxi, det tager cirka 25 minutter. Man kan også tage det offentlige derud via Ubahn, det tager dog omkring 45 minutter med 2 skift.

     

 

Hotel Mercure München City Center****
Senefelderstrasse 9
80336 München

Dette hotel ligger blot 3 minutters gang fra München Hovedbanegård og tilbyder værelser med aircondition, gratis drikkevarer fra minibaren samt fladskærms-tv. Hotellet har desuden ølhave, gratis internetterminaler samt gratis WiFi overalt.

Samtlige stilfulde værelser på det 4-stjernede Mercure München City Center er indrettede i dybe røde og gyldne farver og byder på behagelig sofa eller lænestol samt værdiboks.

Der tilbydes internationale retter, børnemenu samt bar i restauranten La Scène. Den maleriske ølhave serverer bayersk mad.

Hotellet ligger 3 minutters gang fra sporvogne, metrostationer og tog. Der er 10 minutters gang til den gamle bydel samt Theresienwiese, hvor der afholdes Oktoberfest.

Allianz Arena ligger i den nordlige del af München og nås bedst og hurtigst fra centrum med taxi, det tager cirka 25 minutter. Man kan også tage det offentlige derud via Ubahn, det tager dog omkring 45 minutter med 2 skift.

     

  

Hotel Tryp München City Center****
Poul Heyse Strasse 24
80336 München

Dette 4-stjernede ikkeryger-hotel ligger 5 minutters gang fra Münchens hovedbanegård og Theresienwiese, hvor ølfestivalen Oktoberfesten afholdes. Der findes en sauna til fri afbenyttelse på TRYP München City Center, der tilbyder værelser med satellit-tv. Hotellet huser desuden en italiensk restaurant.

Værelserne på TRYP München har skrivebord og hårtørrer. Der tilbydes gratis WiFi.

Traditionelle italienske retter kan nydes på restauranten Trattoria del Centro, der er åben morgen, middag og aften. Lobbybaren, CentralBar, er døgnåben.

Metrostationen Theresienwiese ligger 3 minutters gang fra TRYP München. Fra den nærliggende hovedbanegård er der hurtige forbindelser til Marienplatz og byens andre seværdigheder.

Allianz Arena ligger i den nordlige del af München og nås bedst og hurtigst fra centrum med taxi, det tager cirka 25 minutter. Man kan også tage det offentlige derud via Ubahn, det tager dog omkring 45 minutter med 2 skift.

     

  

Hotel NH Deutscher Kaiser****
Arnulfstrasse 2
80335 München

Dette hotel ligger lige ved siden af ​​Münchens hovedbanegård og tilbyder panoramaudsigt til Münchens centrum samt gratis WiFi på værelserne og på fællesområderne.

Samtlige værelser på NH München Deutscher Kaiser er lyse, rummelige og moderne indrettede. Der er aircondition, fladskærms-tv, minibar samt moderne badeværelse. Værelserne er på mindst 20 m².

Der serveres dagligt stor morgenbuffet i Deutscher Kaisers restaurant med store vinduer eller på den 600 m² store tagterrasse med palmer. Den stilfulde bar Con Gusto byder på et udvalg af vine, cocktails samt snacks.

Lige uden for NH München Deutscher Kaiser finder man metro, sporvogn og S-Bahn. Der er direkte forbindelser til Marienplatz, Münchens messecenter samt Theresienwiese (hvor Münchens ølfestival Oktoberfest afholdes).

Der tilbydes gratis sen udtjekning indtil kl. 17.00 om søndagen.

Allianz Arena ligger i den nordlige del af München og nås bedst og hurtigst fra centrum med taxi, det tager cirka 25 minutter. Man kan også tage det offentlige derud via Ubahn, det tager dog omkring 45 minutter med 2 skift.

     

Transport:

Der er lige knap 10.000 parkeringspladser i et parkeringshus ved stadion, hvis du er i bil, men du kan godt risikere at vente lang tid på at kunne komme væk. Vi anbefaler i stedet, at du snupper den offentlige transport, der er ganske glimrende.

Alt du skal gøre er at hoppe på U-Bahn U6 i retning Garching-Hochbrückaf og stå af på stationen Fröttmaning. Det tager cirka tyve minutter, hvis du befinder dig i centrum, hvor du blandt andet kan stå på ved Marienplatz.

Fra du står af er der en lille gå tur, der især er flot om aftenen, når stadion lyser rødt.

 

Hvis I er flere af sted i en forlænget weekend, så kan det anbefales at købe en 3-dages gruppebillet til cirka 27 euro. Med den kan I rejse fem personer i næsten hele München med både U-Bahn, S-Bahn, Bus og sporvogn.

 

Fodboldrejser.dk har mere end 4000 rejsende om året til kampe rundt i Europa til både Champions League, Europa League samt pokal og naturligvis liga kampe.

 

Vi bruger officielle leverandører og leverer altid vores billetter senest dagen inden kampen, så du har en 100% billetgaranti.

Vi er medlemmer af rejsegarantifonden nr. 2011

Du kan ved spørgsmål, før, under og efter turen altid komme igennem til os på vores 24 timers hotline på tlf: 31 10 66 77 ellers svarer vi altid på e-mails indenfor 24 timer (Med forbehold for weekender og helligdage)Forsikring

Som rejsende hos Fodboldrejser.dk er du dækket af vores udvidede ansvarsrisikoforsikring.

Du kan læse detaljerne i policen her: Gouda Udvidet Ansvarsforsikring-jan18.pdf