• Find rejse
  • Billetinfo
  • Om os
  • Firmarejser
  • Blog
  • Kontakt

Bayern München

Fodboldrejser til Bayern München

 

Tag på fodboldrejse og mærk den fantastiske stemning når alle Bayern Münchens fans er samlet til et kæmpemæssigt fodboldopgør. Bestil Fodboldrejser og fodboldbilletter til Bayern München på denne side.

Priserne på fodboldrejser og fodboldbilletter til Bayern München inkluderer ikke flyrejse samt transport til/fra stadion, med mindre andet er nævnt. Kampe kan blive rykket med relativ kort varsel, derfor anbefaler vi min. 2 nætter på hotel. Kampene bliver i de fleste tilfælde spillet lørdag eller søndag (eller tirsdag og onsdag for midtugekampe), men de kan blive rykket med meget kort varsel, det er derfor vigtigt at I selv holder jer opdateret på de respektive klubbers hjemmesider. VÆR OPMÆRKSOM PÅ AT NOGLE KAMPE KAN BLIVE RYKKET TIL OM FREDAGEN, SKER DETTE SÅ HJÆLPER VI GERNE MED EKSTRA OVERNATNINGER, ELLER MED AT FLYTTE OPHOLDET.

Vil du se fodbold i Bayern München, bestille fodboldbilletter eller har du spørgsmål til vores pakker? Så tøv endelig ikke med at kontakte os på info@fodboldrejser.dk eller pr. telefon på 31 10 66 77.

© Fodboldrejser.dk - Fodboldrejser til Bayern München – Fodboldbilletter til Bayern München - Billetter til Bayern München

Bayern München vs. Frankfurt

Bayern München
vs.
Frankfurt

28-30 April 2018

Oplev den fantastiske stemning på det smukke Allianz Arena med plads til 75.000 tilskuere

Fra: 3.595,00 kr
Bayern München vs. VfB Stuttgart

Bayern München
vs.
VfB Stuttgart

12-13 Maj 2018

Oplev den fantastiske stemning på det smukke Allianz Arena med plads til 75.000 tilskuere

Fra: 4.395,00 kr