• Find rejse
  • Billetinfo
  • Om os
  • Firmarejser
  • Kontakt

Søg rejser

Turnering

Hold

Måned

HVAD SKAL JEG VIDE OMKRING KAMPAFVIKLING ?

Kampafvikling kan blive ændret med kort varsel i de forskellige ligaer. Det er den rejsende's eget ansvar at holde øje med den pågældende kamp vil blive flyttet.


Vi anbefaler at bruge nedenstående link til de forskellige ligaer hvor kampe løbende bliver opdateret med eventuelle kampflytninger.

 

KLIK HER FOR PREMIER LEAGUE

KLIK HER FOR BUNDESLIGAEN

KLIK HER FOR LA LIGA

KLIK HER FOR SERIE A

KLIK HER FOR LIGUE 1

 

Hvornår får vi vores billetter - og bliver de sendt med posten?

Dette kommer meget an på hvilken type fodboldbillet du har tilkøbt, hvilken kamp du skal se, samt hvilket hold som er på hjemmebane.

Fodboldbilletterne ligger som udganspunkt ofte klar til dig i hotelreceptionen senest kl 11:00 på kampdagen, hvis du ikke allerede har modtaget dem på mail af fodboldrejser.dk senest 24 timer før kampen. Spørg i receptionen ved ankomst - Måske i er heldige og de ligger der allerede!

Det kan forekomme, at billetterne i sjældne tilfælde skal afhentes på stadion, og dette bliver naturligvis meddelt, når I får jeres rejsebevis fra os.

Det kan også forekomme, at fodboldbilletterne i sjældne tilfælde sendes med posten. Her sørger fodboldrejser.dk at sende billetterne afsted i god tid, så i har dem inden afrejse selvfølgelig. 

Den helt præcise information angående afhentning/modtagelse af fodboldbilletterne står på jeres rejsebevis, som i modtager indenfor en uge efter jeres bestilling er lavet. 


Kan vi være sikre på at billetterne bliver leveret?

JA! Sidste år havde vi over 7.000 rejsende til fodboldkampe i Europa - og ALLE fik deres billet. 

Siddepladser på stadion?

Alle billetter er som udgangspunkt på hjemmeholdets afsnit. Man må derfor ikke være påklædt udeholdets farver.

Vi garanterer, at i som minimum kommer til at sidde 2 personer sammen på stadion og i langt de fleste tilfælde sidder alle sammen.

Dette gælder dog ikke til Barcelona, da Barcelona i starten af 2019 offentliggjorde et nyt billetsystem, som selv vælger pladserne for en. Dette gælder alle udbydere. Ofte bliver man placeret parvis ved siden af hinanden (Det er deres 1. prioritet), men nogle gange kan det blive som eksemplerne herunder.  


 
Vigtig viden!

Vi bruger officielle leverandører og leverer altid vores billetter senest 24 timer før kampen, så du har en 100% billetgaranti.

Vi er medlemmer af rejsegarantifonden nr. 2011

Som rejsende hos Fodboldrejser.dk er du dækket af vores udvidede ansvarsrisikoforsikring - Du kan læse detaljerne i policen her: Gouda Udvidet Ansvarsforsikring-jan18.pdf

Du kan ved spørgsmål, før, under og efter turen altid komme igennem til os på vores 24 timers hotline på tlf: 31 10 66 77 ellers svarer vi altid på e-mails indenfor 24 timer (Med forbehold for weekender og helligdage)