• Find rejse
  • Billetinfo
  • Om os
  • Firmarejser
  • Kontakt

HVAD SKAL JEG VIDE OMKRING KAMPAFVIKLING ?

Kampafvikling kan blive ændret med kort varsel i de forskellige ligaer. Det er den rejsende's eget ansvar at holde øje med den pågældende kamp vil blive flyttet.


Vi anbefaler at bruge nedenstående link til de forskellige ligaer hvor kampe løbende bliver opdateret med eventuelle kampflytninger.

 

KLIK HER FOR PREMIER LEAGUE

KLIK HER FOR BUNDESLIGAEN

KLIK HER FOR LA LIGA

KLIK HER FOR SERIE A

KLIK HER FOR LIGUE 1

 

Hvornår får vi vores billetter - og bliver de sendt med posten?

Billetterne ligger som udganspunkt klar til dig i hotelreceptionen når du ankommer til hotellet. Spørg efter billetterne under indtjekning. Det kan forekomme, at billetterne i sjældne tilfælde skal afhentes på stadion, og dette bliver naturligvis meddelt, når I får jeres bekræftelse og voucher fra os. Men du kan altid være sikker på, at billetterne ligger klar i hotelreceptionen senest kl. 12:00 på kampdagen, eller aftenen inden hvis kampen er en tidlig kamp.

 

Kan vi være sikre på at billetterne bliver leveret?

JA! Sidste år havde vi over 5.000 rejsende til fodboldkampe i Europa - og ALLE fik deres billet. 

 

Siddepladser på stadion?

Vi garanterer, at i som minimum kommer til at sidde 2 personer sammen på stadion og i langt de fleste tilfælde sidder alle sammen. Alle billetter er som udgangspunkt på hjemmeholdets afsnit. Man må derfor ikke være påklædt udeholdet's farver.

 

Vi bruger officielle leverandører og leverer altid vores billetter senest dagen inden kampen, så du har en 100% billetgaranti.
Vi er medlemmer af rejsegarantifonden nr. 2011
Du kan ved spørgsmål, før, under og efter turen altid komme igennem til os på vores 24 timers hotline på tlf: 31 10 66 77 ellers svarer vi altid på e-mails indenfor 24 timer (Med forbehold for weekender og helligdage)