• Find rejse
  • Billetinfo
  • Om os
  • Firmarejser
  • Kontakt
Swipe to the left

238 Football Players

Af CarolineDK Christophersen 2 years ago 796 visninger Ingen kommentarer

Her på kontoret kommer vi i påskestemning med dette sjove Ed Sheeran cover mix.
Det går pænt stærkt - kan du følge med? :)


​Rejsen til fodboldens mekka – DEL 2

Af Brian Larsen 2 years ago 865 visninger Ingen kommentarer

Rejsen til fodboldens mekka – DEL 2

Søndag blev til mandag, og efter en god nats søvn vågnede vi op med fornyet lyst til mere fodbold. Vi var trods alt på den ultimative udflugt til fodboldens mekka, London.

Vi havde valgt hotellet St.Giles, som ligger lige ved Oxford Street, som vores base. Dejligt stor hotel med masser af liv og gode madmuligheder. På grund af vores lettere fremskredne alder havde vi denne gang fravalgt Londons natteliv, men det var tydeligt, da vi kom tilbage til hotellet søndag aften, at London også er ”the city that never sleeps”.

Engelsk fodboldkultur - i to afskygninger DEL 1

Af Brian Larsen 2 years ago 1883 visninger Ingen kommentarer

Engelsk fodboldkultur - i to afskygninger DEL 1

Man hører tit, at den engelske fodboldkultur er død. At charmen ved at tage på stadion er forsvundet, i og med de mange penges indtog, så ingen lokale fans har råd til at tage på stadion. Man hører lige så tit, at de polstrede siddepladser og lige så velpolstrede (læs: stenrige) fodboldturister skaber en gravkammerstemning til kampene i Premier League.

Det passer ikke! Mit job er blandt andet at rejse ud og se fodboldkampe, og jeg kommer altid hjem i opløftet stemning, når jeg har været på et engelsk fodboldstadion. Intet slår duften af minced meat-pies, smagen af en pint of lager eller lyden af en velkomponeret og lettere ironisk slagsang på de fyldte tilskuerpladser i verdens bedste fodboldliga.