• Find rejse
  • Billetinfo
  • Om os
  • Firmarejser
  • Kontakt
Atletico Madrid vs. Juventus
Atletico Madrid
vs.
Juventus
20-21 Februar 2018
  • 1 overnatning på hotel
  • Morgenbuffet på hotellet
  • Fodboldbillet 
FODBOLDREJSER.DK HAR EN BILLETLEVERING PÅ 100%

DELTAGERE

VÆLG ANTAL

HOTEL

Hotel Rafael Ventas**** (Eller tilsvarende standard) inkl. morgenmad

Rafaelhoteles Ventas ligger på det travle butiksstrøg Alcalá i Madrid, blot 100 m fra metrostationen El Carmen. Der er klassisk indretning og en imponerende samling af kunstværker.

De enkle værelser har mørke træmøbler og satellit-tv. Der er aircondition og eget badeværelse. Der tilbydes enkel WiFi uden beregning, og det er muligt at købes premium-forbindelse i receptionen.

Tyrefægterarenaen Las Ventas ligger 500 m derfra, og Madrids Salamanca-kvarter ligger 10 minutters gang fra Rafaelhoteles Ventas. Konferencecenteret IFEMA og Barajas Lufthavn ligger begge i kort køreafstand derfra.

Hotel Rafael Ventas****
Calle de Alcalá 269
28027 Madrid

Rafael Atocha **** inkl. morgenmad

Hotellet ligger tæt på Madrids transportknudepunkter, Álvaro Mendez og Atocha - stationer med AVE-højhastighedstog.

Det moderne Rafaelhoteles Atocha er fyldt med imponerende kunst, hvilket kan inspirerer dig til at besøge de nærliggende gallerier, Reina Sofia, Prado og Thyssen-Bornemisza. Efter en lang dags sightseeing kan du slappe af med en forfriskende cocktail og et måltid under baldakinen i den hyggelige terrassehave. Der er også en behagelig lounge, hvor du kan mødes med venner og familie, inden du drager ud i byens pulserende natteliv. 


VÆRELSER

SENGEVALG

VÆRELSER

SENGEVALG


PERIODE

500,00 kr
PERIODE FRA
PERIODE TIL

FODBOLDBILLET

Cat 4, Bag målet, Level 300-400

Billetten inkluderer:
- Kampbillet – Øvre ring bag målet, level 300-400 

Cat 3, Øvre langside, Level 400-500

Billetten inkluderer:
- Kampbillet – Øverste ring på langsiden, level 400-500 

Cat 2, Bag målet, Level 100-200

Billetten inkluderer:
- Kampbillet – 1-2 ring bag målet, level 100-200 

Cat 1, Langside, Level 100-300

Billetten inkluderer: 

- Kampbillet - 1-2 ring på langsiden Blocks 0-400 (Orange/Lyserøde farve på stadionplanen)

INDKØBSKURV

Vælg selv din månedspris

Del din betaling op - Klik her

Fodboldrejse til Atletico Madrid vs. Juventus

Kom med til den spanske hovedstad og oplev Atletico Madrid på hjemmebane i Champions League. 

©Fodboldrejser.dk | Fodboldrejser til Madrid – Atletico Madrid vs. Juventus

På kampdagen:

Med et forholdsvist nyt stadion er flere fans fortsat i færd med at finde ud af, hvor de skal nyde de første øl forud for en Atletico-kamp. 

En af de barer, der nyder godt at flytningen til Wanda Metropolitano er Las 9 Musas. Det ser ikke ud af det store, men er ganske hyggeligt, og der vil givetvis være en hel del lokale, der vil elske at diskutere deres elskede Atletí.

 

Ellers er bar Akelarre et besøg værd alene på grund af sin historie. Den ligger blot 900 meter fra Wanda, men er primært en Real Madrid bar. Ejeren er Real Madrid fan, men hans kone er Atletico tilhænger, hvilket har skabt en del ravage. Baren har siden tilflytningen fået trusler fra Atletico-fans, så det er ikke helt ufarligt at lægge vejen forbi.

 

Inde på stadion:
Atletico har været gode til at arrangere en masse aktiviteter rundt om deres nye stadion, så hold øje med klubbens hjemmeside for at se, hvad de har gang i op til en kamp.
Stadion er som nævnt helt nyt og derfor atypisk moderne for spanske arenaer. Stemningen er måske ikke helt oppe på Vicente Calderon niveau, men den er absolut blandt de bedste i spansk fodbold, så sørg for at få det hele med.

 

Tips til seværdigheder:

Madrid har måske ikke ligeså mange velkendte seværdigheder som andre storbyer, men den har stadig en masse at byde ind med. Særligt hvad angår atmosfære. I Barcelona har de Ramblaen, i Madrid har de Gran Vía. Den løber fra Metrópolis bygningen til Plaza de España, og her finder du et væld af butikker og barer og endda et casino, hvis det skulle være.

Det Royale Palads er ikke ligeså åben som Amalienborg, og faktisk holder den spanske kongefamilie slet ikke til her, selvom paladset er officiel residens. Alligevel bliver du nok nødt til hurtigt at lægge vejen forbi. Det samme gør sig for så vidt gældende med de berømte Plazas, der ligger i Madrid. Plaza Mayor er sammen med Puerta del Sol de nok mest kendte. Sidstnævnte er der hvor det nye år ringes ind, ligesom det er her, at den berømte bronzestatue ”El Oso y el Madroño” (Bjørnen og jordbærtræet) er placeret. Et symbol for byen Madrid.

Som Atletico Madrid tilhænger kommer du heller ikke uden om at slå et smut Neptuno springvandet, som er der, hvor klubbens fans fejrer store triumfer.


Den mest kendte seværdighed er dog nok Prado museet, hvor du kan se de kongelige smykker.

Er du i Madrid på en søndag, og har du ikke noget mod at stå tidligt op, er det også værd at lægge vejen forbi loppemarkedet el Rastro. Et kæmpe vintage paradis, hvor der garanteret vil være fyldt med mennesker. Det ligger lige ved området La Latina, der om søndagen er en vidunderligt sted, hvor folk mødes og få lidt at drikke og spise på de mange barer.

Har du god tid, så brug en dag uden for Madrid. Aranjuez ligger cirka 45 minutter væk med tog og rummer udover endnu et royalt plads nogle af de flottese haver, du vil se, om så oven i købet er en del af UNESCO’s Verdensarvsliste.

 

Restauranter:
Verdens ældste restaurant ligger i Madrid, men det er ærligt talt lidt af en turistfælde.

Er i på et lidt lavere budget, så anbefaler La Musa, der findes hele fire steder rundt om i byen.  Det er primært tapas, og du kan få et rigtigt fint måltid for omkring 15 euro per person. 

Går vi lige niveauet op i både pris og kvalitet, så er Bar Melos de Lavapiés tæt ved Puerta del Sol en glimrende mulighed. Udefra ser det ikke ud af det store, og man kan ofte risikere at stå op for at spise, men det er bestemt det værd. Stedet er som regel fyldt, så det kan være en god idé at komme tidligt på aftenen. Mangler du anbefalinger til menukortet, så prøv ”La Zapatilla.”

 

Byliv:

Hvad angår barer er der så mange, at det nærmest er umuligt at gå forkert. Mange varmer op i området Huertas hvor du finder en lang række forskellige barer og pubber.
Et forslag kunne være Café Luz. En bar, hvor du føler, du træder tilbage ind i 80’erne

 

Er du rock-indie typen, så er Ochoymedio Club ved Tribunal en god mulighed, hvis I skal ud enere på aften. Et stort sted hvor du ofte finder koncerter og store DJ-navne, og hvor gæsterne er lokale. Så hvis det er den autentiske oplevelse, du søger, er Ochoymedio Club stedet.

 

Søger du de større, og også ofte mere turistproppede klubber, så er det enten Kapital eller Joy Eslava, du søger. Kapital er Spaniens største klub og ligger ved Atocha, mens Joy Eslava byder på diverse koncerter.

 

     

Hotel Emperador**** 

Calle Gran Via 53
28013 Madrid Dette klassiske hotel har en praktisk beliggenhed på Madrids Gran Vía. Der er sæsonåben swimmingpool og solterrasse på tagterrassen, der også har en fabelagtig byudsigt. Derudover er der elegante værelser med skrivebord og LCD-tv med satellitkanaler. 

 

Emperador ligger blot 10 minutters gang fra kongeslottet og Madrids centrale torv, Puerta del Sol. Metrostationerne Santo Domingo, Plaza de España og Callao ligger under 3 minutters gang fra Emperador, og herfra er der forbindelser ind til den berømte kunsttrekant på bare 5 minutter. 

 

Emperadors tagterrasse er åben fra maj til september. Der er solterrasse, stor pool, chillout-bar samt udsigt over kongeslottet, domkirken Almudena og avenuen Gran Vía. Der er også fitnesscenter, sauna og massage efter anmodning. 

 

Hotellets lobbybar serverer snacks, cocktails samt varme og kolde drikkevarer. Der ligger desuden adskillige restauranter knap 5 minutters gang fra Emperador. 

 

Yderligere nyttige hotelfaciliteter omfatter frisørsalon og døgnåben reception. Der er endvidere gratis WiFi i receptionen. Estadio Santiago Bernabeu ligger blot 5 km fra hotellet og kan nås med taxa på cirka 15 minutter derudover kan man tage undergrunden det koster 1 euro pr vej og tager cirka 20 minutter. Vincente Calderon ligger 3,8 km væk og nås bedst og nemmest med taxi. 

 

     

Hotel Rafael Ventas **** 

Calle de Alcalá 269
28027 Madrid 

 

Rafaelhoteles Ventas ligger på det travle butiksstrøg Alcalá i Madrid, blot 100 m fra metrostationen El Carmen. Der er klassisk indretning og en imponerende samling af kunstværker. 

 

De enkle værelser har mørke træmøbler og satellit-tv. Der er aircondition og eget badeværelse. Der tilbydes enkel WiFi uden beregning, og det er muligt at købes premium-forbindelse i receptionen. 

 

Tyrefægterarenaen Las Ventas ligger 500 m derfra, og Madrids Salamanca-kvarter ligger 10 minutters gang fra Rafaelhoteles Ventas. Konferencecenteret IFEMA og Barajas Lufthavn ligger begge i kort køreafstand derfra.  

 

Transport fra lufthavnen i Madrid 


Der er forskellige muligheder for at komme fra Madrid Barajas Lufthavn og ind til centrum.  


En mulighed er at benytte taxaselskabet Aerocity, som kører mellem lufthavnen og centrum i nogle lækre 7-personers minibusser. Man kan dog risikere, at man skal dele sin taxa med andre, hvis man ikke er præcis 6-7 personer. Det koster ca. 23 euro for en transfer med 3 personer. Er man mere end 3 personer koster det 6,5 euro pr. person ekstra.  

Vi anbefaler helt klart denne mulighed, og man finder Aerotaxa ved at spørge ved informationsskrankerne i ankomsthallen.  


Man kan også vælge at tage metroen direkte fra lufthavnen til centrum, men man skal muligvis skifte undervejs for at nå sin destination. Undergrundssystemet i Madrid er utrolig nemt at finde rundt i, og ellers kan man roligt spørge på stationerne. En enkeltbillet koster 2 euro, men man kan med fordel købe et ti-turs kort, hvis man agter at bruge metroen mere end blot til sin lufthavnstransfer, et 10-turs kort koster 7 euro.  


Man kan også vælge at tage en taxa direkte fra lufthavnen til sit hotel. Man skal dog huske at aftale prisen med taxachaufføren inden turen påbegyndes. 
Turen koster mellem 20-30 euro. 
 

Transport til stadion 

 Wanda Metropolitano vil have en af ​​de største metrostationer i Madrid (56 drejestifter til ind og ud) ved døren.   


Bortset fra dette dedikerede stop, vil det også blive forbundet til centrum af byen gennem tre andre stationer, der befinder sig i samme område:
Las Musas (linje 7), Las Rosas (linje 2) og Canillejas (linje 5).

Man kan ydeligere tage flere buslinjer og muligheden for at bruge Cercanías-toget til 'Coslada central' og derefter tage linje 7 på metroen er også en mulighed.
- ved hjælp af denne form for transport vil du være på stadionets station på blot to stop.

Hvordan kommer du ind i Wanda Metropolitano i privat transport?

Wanda Metropolitano har 4.000 parkeringspladser til rådighed for fans (1.000 i bygningen og 3.000 udenfor).

Fodboldrejser.dk har mere end 6000 rejsende om året til kampe rundt i Europa til både Champions League, Europa League samt pokal og naturligvis liga kampe.

 

Vi bruger officielle leverandører og leverer altid vores billetter senest dagen inden kampen, så du har en 100% billetgaranti.

Vi er medlemmer af rejsegarantifonden nr. 2011

Du kan ved spørgsmål, før, under og efter turen altid komme igennem til os på vores 24 timers hotline på tlf: 31 10 66 77 ellers svarer vi altid på e-mails indenfor 24 timer (Med forbehold for weekender og helligdage)