• Find rejse
  • Billetinfo
  • Om os
  • Firmarejser
  • Kontakt
Bayern München vs. Liverpool
Bayern München
vs.
Liverpool
13-14 Marts 2019
  • 1 overnatning på hotel
  • Morgenbuffet på hotellet
  • Fodboldbillet

Priser er ved 2 pladser samlet. Ved 3 eller flere samlet kontakt os.

FODBOLDREJSER.DK HAR EN BILLETLEVERING PÅ 100%
The trip is over

DELTAGERE

VÆLG ANTAL

HOTEL

Hotel Tryp München City Center**** (Eller lignende standard) inkl. morgenmad

 

 

This is a 4-starred non-smoking hotel and there is only a 5-minute walk to Münich’s Central station and Theresienwiese, where the beer festival Oktoberfest is held. There is sauna you can use for free at TRYP Münich City Center, where they offer rooms with satellite tv. The hotel has also an Italian restaurant.

The rooms at TRYP Münich have also desk and hairdryer. They also offer free Wi-Fi.

Traditional Italian courses can be enjoyed at restaurant Trattoria del Centro, they are open morning, noon and evening. The lobby bar, CentralBar, is open 24-hours.

The metro station Theresienwiese is only 3 minutes away from TRYP Münich. From the close Central station there are fast links to Marienplatz and the city’s other attraction.

Allianz Arena is located in the northern part of Münich and the fastest way to get there is by taking a taxi, it takes approximately 25 minutes. You can also take the public transportation via Ubahn, it takes around 45 minutes and you need to change train twice.

Hotel Tryp München City Center****
Poul Heyse Strasse 24
80336 München


VÆRELSER

SENGEVALG


PERIODE

650,00 kr
PERIODE FRA
PERIODE TIL

FODBOLDBILLET

Bag målet

Billet indeholder:
Bag målet

Øvre langside

Billet indeholder:
Øvre langside

Øvre langside centralt

Billet indeholder:
Øvre langside centralt

 

Nedre langside

Billet indeholder:
Nedre langside

INDKØBSKURV

Fodboldrejse til Bayern München – Benfica


Få den ultimative fodboldrejse med vennerne til München og få den langt ventede fodboldoplevelse! Bayern München og Benfica tørner sammen i dette brag af en kamp på det formidable og imponerende Allianz Arena med plads til 75.000 tilskuere. 

 

Gå ikke glip af denne fodboldrejse til Bayern München - en oplevelse uden sidsestykke for en sand fodboldelsker. 

 

©Fodboldrejser.dk | Fodboldrejser til Bayern München – Bayern München – Benfica

Restauranter i München 

 

 

Michaeligarten Feichtstraße 10, 81735 München, Tyskland 

Restauranten Michaeligarten i München-distriktet Ramersdorf er en idyllisk restaurant fredeligt beliggende lige ved bredden af søen i East Park. Du vil opleve en rustik og hyggeligt atmosfære i restaurantens lyse rum, og på solskinsdage, vil den smukke solterrasse ved siden af søen give de perfekte rammer for et godt måltid. Michaeligartens menukort kombinerer tysk tradition og modernitet, men du vil også finde retter fra det internationale køkken. 

 

 

Restaurant am Chinesischen Turm Englischer Garten 3, 80538 Munching, Tyskland 

Restaurant am Chinesischen Turm byder på en bred vifte af kulinariske madoplevelser, fra regionale og traditionsrige retter til internationalt raffinerede kreationer. De lyse lokaler er smagfuldt indrettet og byder på en hyggelig sydlandsk stemning. Om sommeren, når terrassen er åben, kan du nyde en direkte udsigt over det kinesiske tårn.  

 

 

IL Gattopardo - Cucina e Vini Nordendstraße 58, 80801 München, Tyskland 

 En fremragende italiensk restaurant i hjertet af Münchens Schwabing-kvarter. Il Gattopardo serverer fortrinlig mad i en hyggelig og varm atmosfære, og byder på et stort udvalg af vine. Restauranten er familiedrevet, og det åbne køkkenet fylder restauranten med dejlige aromaer, som gør madoplevelsen meget autentisk.  

 

 

Restaurant Kleinschmecker Sebastiansplatz 3, 80331 München, Tyskland 

 Kleinschmecker byder på en moderne fortolkning af tyske retter og fremragende vine. Restauranten er beliggende centralt i Münchens gamle centrum bag det jødiske museum. Restauranten er smukt indrettet og man kan også sidde udenfor på en dejlig sommeraften.  

 

 

 

Pubs i München 

 

 

Nürnberg Bratwurst Glöckl Frauenplatz 9, 80331 München 

I München centrum, lige ved siden af Frauenkirche, finder man en af byens mest originale og traditionelle pubber: Nürnberg Bratwurst Glöckl. Den traditionsrige pub åbnede for mere ind 115 år, hvor de to indehavere satte en usædvanlig specialitet på menuen: grillede pølser frisk tilberedt hver dag af restaurantens egen slagter og grillet over åben bøgeskov ild. Sammen med sauerkraut, frisk peberrod og hjemmebrygget Augustinerøl opnår man en vidunderlig ægte bayersk smagsoplevelse. Ud over denne specialitet byder Nürnberg Bratwurst Glöckl også på et stort udvalg af andre typisk bayerske retter. 

 

 

Ølstuen Hofbräuhaus Platzl 9, 80331 München 

I en by, hvor øl flyder mere synligt end floden Isar, er navnet "Hofbräuhaus" kun overgået af Oktoberfest som turist ikon. Hofbräuhaus er en ølstue, der blev bygget i 1589 af Hertug Wilhelm V af Bayern, og har plads til 1.000 gæster. På trods af den store turistbevågenhed omkring Hofbräuhaus har ølstuen stadig et fast lokalt klientel, hvoraf de heldigste af dem har deres eget personlige ølkrus, der opbevares med hængelås i baren. Et besøg værd hvis man vil opleve ægte bayersk stemning med et-liters ølkrus og hornmusik. 

 

 

Hofbräukeller am Wiener Platz Innere Wiener Straße, 1981667 München  

Kastanjetræerne giver læ og skygge i gårdhaven, og de omkringliggende bygninger sørger for, at byens lyde holdes på afstand. Hofbräukeller am Wiener Platz er en hyggelig ølhave, som byder på tre slags øl og traditionel bayersk mad. Et dejligt sted at holde en pause fra storbylivet, og også andeles børnevenlig.Restauranter. 

 

 

 

Seværdigheder i München  

 

 

Oktoberfest Den 16 dage lange Oktoberfest er verdens største og mest støjende offentlige festival i Bayern. Fra at have startet ud som en lokal folkefest har den udviklet sig til at være et tilløbsstykke for festdeltagere fra hele verden, der glædeligt tropper op i festdragterne, der på tysk er kendt som ”lederhosen” for mændene og ”dirnl” for kvinderne. I forbindelse med ølgildet, bliver der bygget en lille landsby af telte og forlystelser, hvor seks millioner deltagere drikker fem millioner liter øl og fortærer 200.000 pølser hvert år. Tager du til München i oktober måned, er den bayerske ølfest en begivenhed du absolut ikke må gå glip af.  

 

 

Münchens engelske have En tur til München er ikke komplet uden en gåtur i den engelske have, der betegnes som en af verdens største og smukkeste byparker. Den engelske have blev grundlagt i 1785 og dækker et areal på cirka 3,7km2, der består af fredfyldte skovklædte områder og store enge, hvor floden Isar løber lige igennem. Denne oase er byens store stolthed, og lige meget hvornår på året du besøger området, vil du forstår hvorfor.  

 

 

Frauenkirche Med dens to karakteristiske kuppeltårne er den katolske Frauenkirche et af Münchens mest berømte vartegn. Kirken blev bygget i gotisk stil i det 15. århundrede og er hjemsted for Münchens ærkebiskop. Hvis man har lyst, kan man komme op i det sydlige tårn, hvor man kan få en smuk panoramisk udsigt over byen og Alperne.  

 

 

Neues Rathaus Den største og mest dominerende bygning på Marienplatz’ er Münchens imponerende ”Neues Rathaus”. Rådhuset er opført i nygotisk stil og stod først færdigt i 1909 efter et 42 års langt byggeprojekt. Den ca. 100 meter lange facade er rigt udsmykket og det karakteristiske tårn på rådhuset er sammen med Frauenkirches dobbelttårne de mest markante opførelser i bycentrets skyline. Fra det 85 meter høje tårn kan man få en smukt udsigt over byen. Rådhusets berømte klokkespil, Rathaus-Glockenspiel, giver en fornem oplevelse hver dag klokken 11.00 og 12.00 (fra marts til oktober også klokken 17.00), når 32 figurer drejer til lyden fra 43 klokkers slag, og genfortæller brylluppet mellem hertug Wilhelm V og Renata af Lorraine i 1568 og den såkaldte bødkerdans/Schäfflertanz fra 1517.  

 

 

Galleriet Alte Pinakothek (München) I Münchens museumskvarter ligger et af de største gallerier i Europa, Alte Pinakothek. Museet har verdens største samling tyske malerier fra ca. 1350 til 1500 samt uvurderlige europæiske mesterværker fra det 14. - 18 århundrede. Alte Pinakothek har desuden verdens største Rubens samling, der består af 62 værker.  

 

 

Neuschwanstein Slot (Bayern) Det berømte eventyrslot, Schloss Neuschwanstein, er et af de mest spektakulære arkitektoniske bedrifter i Bayern, som er beliggende ca. 2 timer fra München. Slottet blev bygget at Ludwig II af Bayern fra 1869 til 1886 og har efter sigende givet inspiration til slottet i Disneylands Askepot. Slottet ligger på en bjergryg omgivet af sneklædte bjerge, smukke søer og høje graner.

Hotel Ghotel & Living München***
Baaderstrasse 88-90
80469 München 


På dette 3-stjernede hotel tilbydes der trådløs internetadgang og gratis Sky tv-kanaler. Hotellet ligger i München-bydelen Isarvorstadt, blot 3 minutters gang fra metrostationen Fraunhoferstraße. 

 

Samtlige værelser på GHOTEL hotel & living München-Zentrum omfatter skrivebord og værdiboks. Der tilbydes tekøkken efter anmodning. Bestik fås i receptionen. På samtlige værelser er der gratis trådløs internetadgang. 

 

Personalet på GHOTEL München-Zentrum serverer morgenbuffet dagligt. Der kan desuden købes drinks på hotellet hele dagen. Der findes restauranter, caféer og barer i nærheden. 

 

GHOTEL ligger 10 minutters gang fra Viktualienmarkt og 15 minutters gang fra Marienplatz. Der er direkte forbindelse til messecenteret Messe München fra metrostationen Fraunhoferstraße. 


Allianz Arena ligger i den nordlige del af München og nås bedst og hurtigst fra centrum med taxi, det tager cirka 25 minutter. Man kan også tage det offentlige derud via Ubahn, det tager dog omkring 45 minutter med 2 skift.

     

 

Hotel Mercure München City Center****
Senefelderstrasse 9
80336 München 


Dette hotel ligger blot 3 minutters gang fra München Hovedbanegård og tilbyder værelser med aircondition, gratis drikkevarer fra minibaren samt fladskærms-tv. Hotellet har desuden ølhave, gratis internetterminaler samt gratis WiFi overalt. 

 

Samtlige stilfulde værelser på det 4-stjernede Mercure München City Center er indrettede i dybe røde og gyldne farver og byder på behagelig sofa eller lænestol samt værdiboks. 

 

Der tilbydes internationale retter, børnemenu samt bar i restauranten La Scène. Den maleriske ølhave serverer bayersk mad. 

 

Hotellet ligger 3 minutters gang fra sporvogne, metrostationer og tog. Der er 10 minutters gang til den gamle bydel samt Theresienwiese, hvor der afholdes Oktoberfest. 


Allianz Arena ligger i den nordlige del af München og nås bedst og hurtigst fra centrum med taxi, det tager cirka 25 minutter. Man kan også tage det offentlige derud via Ubahn, det tager dog omkring 45 minutter med 2 skift.

     

  

Hotel Tryp München City Center****
Poul Heyse Strasse 24
80336 München 


Dette 4-stjernede ikkeryger-hotel ligger 5 minutters gang fra Münchens hovedbanegård og Theresienwiese, hvor ølfestivalen Oktoberfesten afholdes. Der findes en sauna til fri afbenyttelse på TRYP München City Center, der tilbyder værelser med satellit-tv. Hotellet huser desuden en italiensk restaurant. 

 

Værelserne på TRYP München har skrivebord og hårtørrer. Der tilbydes gratis WiFi. 

 

Traditionelle italienske retter kan nydes på restauranten Trattoria del Centro, der er åben morgen, middag og aften. Lobbybaren, CentralBar, er døgnåben. 

 

Metrostationen Theresienwiese ligger 3 minutters gang fra TRYP München. Fra den nærliggende hovedbanegård er der hurtige forbindelser til Marienplatz og byens andre seværdigheder. 


Allianz Arena ligger i den nordlige del af München og nås bedst og hurtigst fra centrum med taxi, det tager cirka 25 minutter. Man kan også tage det offentlige derud via Ubahn, det tager dog omkring 45 minutter med 2 skift.

     

  

Hotel NH Deutscher Kaiser****
Arnulfstrasse 2
80335 München 


Dette hotel ligger lige ved siden af ​​Münchens hovedbanegård og tilbyder panoramaudsigt til Münchens centrum samt gratis WiFi på værelserne og på fællesområderne. 

 

Samtlige værelser på NH München Deutscher Kaiser er lyse, rummelige og moderne indrettede. Der er aircondition, fladskærms-tv, minibar samt moderne badeværelse. Værelserne er på mindst 20 m². 

 

Der serveres dagligt stor morgenbuffet i Deutscher Kaisers restaurant med store vinduer eller på den 600 m² store tagterrasse med palmer. Den stilfulde bar Con Gusto byder på et udvalg af vine, cocktails samt snacks. 

 

Lige uden for NH München Deutscher Kaiser finder man metro, sporvogn og S-Bahn. Der er direkte forbindelser til Marienplatz, Münchens messecenter samt Theresienwiese (hvor Münchens ølfestival Oktoberfest afholdes). 

 

Der tilbydes gratis sen udtjekning indtil kl. 17.00 om søndagen. 


Allianz Arena ligger i den nordlige del af München og nås bedst og hurtigst fra centrum med taxi, det tager cirka 25 minutter. Man kan også tage det offentlige derud via Ubahn, det tager dog omkring 45 minutter med 2 skift.

     

Transfer fra lufthavnen 

 

München Lufthavn ligger 28 kilometer nordøst for München centrum. Fra lufthavnen er der flere forskellige muligheder for at komme ind til centrum. S-tog linjerne S1 og S8 kører til centrum, hvor rejsetiden er ca. 40 minutter og koster omkring €9.00. Togene standser ved forskellige stationer, herunder Hauptbahnhof, Marienplatz, Laim og Ostbahnhof. En anden mulighed er at køre med bus til centrum. Autobus Oberbayern (tlf.: +49(0)89 323 040) afgår fra begge terminaler til den centrale station (Hauptbahnhof) i München. Busbilletter er til salg i Service Centeret (tlf.: +49(0)89 9752 1375) på tredje sal. Ønsker man den nemme løsning, kan man tage en taxa til centrum. Taxaerne holder foran ankomsthallen, og prisen for en tur til centrum koster omkring €50.00 under normale trafikforhold, men er dyrere når der er meget trafik. 

 

 

Transport til Allianz Arena i München 

 

Tag S-Bahn fra Münchens hovedbanegård eller Munich East Station til Marienplatz, der er et centralt transfer hub. Herfra tager man U6 metrolinje (i retning af Garching-Hochbrück) til Fröttmaning. Rejsetiden fra Marienplatz til Fröttmanning ca. 16 minutter. Herfra kan man komme til stadion via Esplanaden.

Fodboldrejser.dk har mere end 4000 rejsende om året til kampe rundt i Europa til både Champions League, Europa League samt pokal og naturligvis liga kampe.

 

Vi bruger officielle leverandører og leverer altid vores billetter senest dagen inden kampen, så du har en 100% billetgaranti.

Vi er medlemmer af rejsegarantifonden nr. 2011

Du kan ved spørgsmål, før, under og efter turen altid komme igennem til os på vores 24 timers hotline på tlf: 31 10 66 77 ellers svarer vi altid på e-mails indenfor 24 timer (Med forbehold for weekender og helligdage)Forsikring

Som rejsende hos Fodboldrejser.dk er du dækket af vores udvidede ansvarsrisikoforsikring.

Du kan læse detaljerne i policen her: Gouda Udvidet Ansvarsforsikring-jan18.pdf