CL 1/8 finale: Atletico Madrid vs. Liverpool
CL 1/8 finale: Atletico Madrid
vs.
Liverpool
17-19 februar 2020
  • 2 overnatninger på hotel
  • Morgenbuffet på hotellet
  • Fodboldbillet

 

FODBOLDREJSER.DK HAR EN BILLETLEVERING PÅ 100%
The trip is over

DELTAGERE

VÆLG ANTAL

HOTEL

Hotel Silken Torre Garden *** (Eller tilsvarende standard) inkl. morgenmad
Hyggeligt 3 stjernet hotel ca 3 km fra Wanda Metropolitana - Atletico Madrid Stadion

Hotellet Silken Torre Garden byder på moderne, rummelige værelser med gratis wi-fi. Hotellet ligger kun 5 km fra det centrale Madrid og 10 minutters kørsel fra lufthavnen.

Værelserne på Torre Garden har et separat opholdsområde og udsigt. De simple værelser har aircondition og satellit-tv.

Hotellet har gode forbindelser til byens centrum med bus eller metro. Kongrescentret IFEMA ligger 15 minutter væk i bil.

Morgenbuffeten serveres på restauranten La Torre hver dag. Bar-cafeteriet på Torre Garden serverer drinks og snacks fra kl. 08.00-23.00. 

Ciudad Lineal er et fantastisk valg for dem, der er interesserede i mindesmærkersightseeing og parker.


VÆRELSER

SENGEVALG


PERIODE

0,00 kr
PERIODE FRA
17/2 2020
PERIODE TIL
19/9 2019

FODBOLDBILLET

Cat 4, Bag målet, Level 300-400

Billetten inkluderer:
- Fodboldbillet – Øvre ring bag målet, level 300-400  

Cat 3, Bag målet, Level 100-200

Billetten inkluderer:
- Fodboldbillet – 1-3 ring bag målet, level 100-300 

Cat 2, Øvre langside, Level 400-500

Billetten inkluderer:
- Fodboldbillet – Øverste ring på langsiden, level 400-500 

Cat 1, Langside, Level 100-300

Billetten inkluderer:
- Fodboldbillet – 1-3 ring på langsiden,  level 100-300 

INDKØBSKURV

Fodboldrejse til Atletico Madrid vs. Juventus


Tag på en fodboldrejse til Spaniens Hovedstad Madrid, drik evt. en cerveza eller 2, smag det lokale tapas, og husk så lige at se Atletico Madrid’s stjerner spiller på hjemmebane, og vil give den alt hvad de har for at hive 3 point hjem. 

 

©Fodboldrejser.dk | Fodboldrejser til Madrid – Atletico Madrid – Juventus

På kampdagen:

Da mange af Atletico Madrids kampe ligger forholdsvist sent på dagen, kan du sagtens begynde din fodbolddag inde i centrum omkring Puerta del Sol. Her er hyggeligt og altid en charmerende stemning. 

Et bud på et sted, hvor du også kan få lidt at spise kunne være Cervecería José Luis. Ellers så holder sportsavisen MARCA jo til i Madrid, og de har selvfølgelig også deres helt egen sportsbar, der er besøg værd, når du alligevel er i nærheden

Ude omkring stadion sker der ikke meget før 1-2 timer før kampen. Her er forskellige boder, shops med merchandise, og ellers en masse mennesker som sidder og får lidt at drikke ude foran stadion. 

Wanda metropolitano blev blev åbnet i 2017, og er et nyt stort moderne stadion.

Inde på stadion:

Spansk fodbold er som oftest ikke et festfyrværkeri af stemning i flere timer før kampstart, og det samme kan siges om Wanda Metropolitano. Så der er ingen grund til at komme meget mere end 30 minutter i forvejen på stadion. 

Når det så er sagt er stemningen ganske habil. Specielt til de store kampe, hvor den kan være helt elektrisk! Atletico Madrid er kendt for deres meget trofaste, loyale og medlevende fans

Wanda Metropolitano har en kapacitet på 67.703 siddepladser, og der er derfor mange som skal ud af stadion efter slutfløjet. Det er et stort stadion, med meget plads og mange ind- og udgange, men det kan alligvel godt tage lidt tid at komme ud. Tålmodighed er vejen frem! 

Tips til seværdigheder:

Madrid har måske ikke ligeså mange velkendte seværdigheder som andre storbyer, men den har stadig en masse at byde ind med. Særligt hvad angår atmosfære. I Barcelona har de Ramblaen, i Madrid har de Gran Vía. Den løber fra Metrópolis bygningen til Plaza de España, og her finder du et væld af butikker og barer og endda et casino, hvis det skulle være.

Det Royale Palads er ikke ligeså åben som Amalienborg, og faktisk holder den spanske kongefamilie slet ikke til her, selvom paladset er officiel residens. Alligevel bliver du nok nødt til hurtigt at lægge vejen forbi. Det samme gør sig for så vidt gældende med de berømte Plazas, der ligger i Madrid. Plaza Mayor er sammen med Puerta del Sol de nok mest kendte. Sidstnævnte er der hvor det nye år ringes ind, ligesom det er her, at den berømte bronzestatue ”El Oso y el Madroño” (Bjørnen og jordbærtræet) er placeret. Et symbol for byen Madrid.

Som Real Madrid tilhænger kommer du heller ikke uden om at slå et smut forbi Plaza de Cibeles, som er der, hvor klubbens fans fejrer store triumfer.

Den mest kendte seværdighed er dog nok Prado museet, hvor du kan se de kongelige smykker.

Er du i Madrid på en søndag, og har du ikke noget mod at stå tidligt op, er det også værd at lægge vejen forbi loppemarkedet el Rastro. Et kæmpe vintage paradis, hvor der garanteret vil være fyldt med mennesker. Det ligger lige ved området La Latina, der om søndagen er en vidunderligt sted, hvor folk mødes og få lidt at drikke og spise på de mange barer.

Har du god tid, så brug en dag uden for Madrid. Aranjuez ligger cirka 45 minutter væk med tog og rummer udover endnu et royalt plads nogle af de flottese haver, du vil se, om så oven i købet er en del af UNESCO’s Verdensarvsliste.

Restauranter:

Verdens ældste restaurant ligger i Madrid, men det er ærligt talt lidt af en turistfælde.

Er i på et lidt lavere budget, så anbefaler La Musa, der findes hele fire steder rundt om i byen.  Det er primært tapas, og du kan få et rigtigt fint måltid for omkring 15 euro per person. 

Går vi lige niveauet op i både pris og kvalitet, så er Bar Melos de Lavapiés tæt ved Puerta del Sol en glimrende mulighed. Udefra ser det ikke ud af det store, og man kan ofte risikere at stå op for at spise, men det er bestemt det værd. Stedet er som regel fyldt, så det kan være en god idé at komme tidligt på aftenen. Mangler du anbefalinger til menukortet, så prøv ”La Zapatilla.”

En anden mulighed kunne også være Los GalayosDenne skønne restaurant ligger i gåafstand fra den fantastiske Plaza Mayor og byder velkommen til en herlig madrilansk atomsfære. Her er der både mulighed for de klassiske spanske tapas eller en lækker grillet bøf, samt alt godt fra havet. Maden bliver serveret i hyggelige opgivelser af en flok søde tjenere. Menuerne kan fås for omkring 180 DKK med et dertilhørende glas rødvin. Stedet kan varmt anbefales til flere måltider, men man kan jo drage sine erfaringer efter sit eget besøg.  

Sidst men ikke mindst, kan vi også anbefale at tage et smut forbi Meson Cinco JotasMidt i det gamle historiske centrum på et af de mest charmerede torve i byen. Her finder man Meson Cinco Jotas som er en hyggelig restaurant i herlige omgivelser. Her kan man få det klassiske måltid tapas med dertilhørende Solaz rødvin (husets vin er en Tierra de Castilla) eller en veltilberedt bøf eller fisk. Specielt disse tapasmenuer er ekstremt populære på denne lille hyggelige restaurant som blot kan huse op til 80 personer. Så man er garanteret en autentisk og hyggelig aften ved et besøg på Meson Cinco Jotas. Restauranten er også blid ved pengepungen og menuerne starter på omkring 20 euro pr. person.  

Byliv:

Hvad angår barer er der så mange, at det nærmest er umuligt at gå forkert. Mange varmer op i området Huertas hvor du finder en lang række forskellige barer og pubber.
Et forslag kunne være Café Luz. En bar, hvor du føler, du træder tilbage ind i 80’erne

Er du rock-indie typen, så er Ochoymedio Club ved Tribunal en god mulighed, hvis I skal ud enere på aften. Et stort sted hvor du ofte finder koncerter og store DJ-navne, og hvor gæsterne er lokale. Så hvis det er den autentiske oplevelse, du søger, er Ochoymedio Club stedet.

Søger du de større, og også ofte mere turistproppede klubber, så er det enten Kapital eller Joy Eslava, du søger. Kapital er Spaniens største klub og ligger ved Atocha, mens Joy Eslava byder på diverse koncerter.

Madrid har også diskotek Opium Club. Et super fedt diskotek og et besøg værd hvis man vil sidde og nyde sine drinks i en lækker lounge til tonerne fra de fedeste. Det er også muligt at booke et bord og få en lækker middag inden restauranten forvandles til diskotek. Mange kender nok Opium Club i Barcelona. Det er samme kæde, samme standard og samme komcept. 

Vi har aftaler med flere hoteller i Liverpool. Ikke alle hoteller tilbydes til alle kampe, men hvis I har specifikke ønsker til et hotel, så tag fat i os.

Fodboldrejser.dk har selv afprøvet faciliteterne samt prøvet at bo på alle de hoteller som indgår i vores pakker.

Transport fra lufthavn:

Der er mange muligheder for at komme fra lufthavnen og til Madrid centrum.

Taxi er super nemt. De holder uden for hver eneste af lufthavnens terminaler. De officielle taxier kører efter en fast pris, der hedder 30 euro (lidt over 200 kr) fra lufthavnen og til ethvert sted i centrum. Lidt dyrt, men det er super nemt. Og taxi er en mulighed i alle døgnets timer. Sig hvor du skal hen, også bliver du kørt så tæt til dørs som muligt.
Taxi har en standard pris på 30 euro fra lufthavnen til Madrid centrum. 

Metro er også forholdsvis simpelt. Lufthavnen har sin egen metrostationen. Faktisk er der to af slagsen. Terminal 1, 2 og 3 deler en metrostation, mens Terminal 4 har sin egen. Du kan altså tage metroen direkte fra lufthavnen af, uanset hvilken terminal du lander i.
Når du skal med metroen, skal du først købe et metrokort. Det kan genopfyldes hver gang du bruger det. Der er desuden et lufthavnstillæg, når du rejser til og fra lufthavnen med metro. Du køber din billet i en automat, og der er folk til at hjælpe, hvis du får brug for det.
Metro vil koste ca 7-8 euro fra lufthavnen til Madrid centrum.

Bytoge (CERCANÍAS) er også en mulighed. Prisen afhænger af endedestinationen. Hvis du vil til Madrids centrum, fx til Atocha, Sol eller Príncipe Pío, så koster det samme pris som med metroen. Hvis du vil til et af forstadsområderne, bliver det lidt dyrere.
Bytogene kører fra Terminal 4. Der er to linjer: C1 og C10. Begge kommer forbi både Charmartín, Nuevos Ministerios og Atocha – altså med gode muligheder for at stå af her, og eventuelt skifte til en metrolinje, hvis nødvendigt.
Der er mere plads i disse toge end der er i metroen. Både med hensyn til siddeplads, men også med bagage.
Bytog vil koste ca. 7.50 euro fra lufthavnen til Madrid centrum. 

Bus er selvfølgelig også en mulighed! Der kører busser hele døgnet rundt ligesom taxier, og ruterne fører som regel til Madrids mest populære områder. Fordelen er at det er super billigt – ulempen er, at du selv skal holde lidt øje med stoppested, og at du nok ikke kommer helt til døren. Men bus er en fin mulighed, hvis du gerne vil spare penge, og hvis du gerne vil kigge lidt ud af vinduerne for at danne et indtryk, når du ankommer i Madrid.
Bus koster ca 3-15 euro fra lufthavn til Madrid Centrum.

Transport til stadion:

Wanda Metropolitano vil have en af ​​de største metrostationer i Madrid (56 drejestifter til ind og ud) ved døren.

Bortset fra dette dedikerede stop, vil det også blive forbundet til centrum af byen gennem tre andre stationer, der befinder sig i samme område: Las Musas (linje 7), Las Rosas (linje 2) og Canillejas (linje 5). Man kan ydeligere tage flere buslinjer og muligheden for at bruge Cercanías-toget til 'Coslada central' og derefter tage linje 7 på metroen er også en mulighed.

Wanda Metropolitano har 4.000 parkeringspladser til rådighed for fans (1.000 i bygningen og 3.000 udenfor), så det vil også være muligt at komme dertil i bil.

Billetgaranti
Fodboldrejser.dk
 har mere end 7000 rejsende om året til kampe rundt i Europa til både Champions League, Europa League samt pokal og naturligvis liga kampe.

Vi bruger officielle leverandører og leverer altid vores billetter senest om morgenen inden kl 11 på kampdagen, så du har 100% billetgaranti. 

Vi er medlemmer af rejsegarantifonden nr. 2011

Du kan ved spørgsmål, før, under og efter turen altid komme igennem til os på vores 24 timers hotline på tlf: 31 10 66 77 ellers svarer vi altid på e-mails indenfor 24 timer (Med forbehold for weekender og helligdage).

Forsikring
Som rejsende hos Fodboldrejser.dk er du dækket af vores udvidede ansvarsrisikoforsikring.
Du kan læse detaljerne i policen her: Gouda Udvidet Ansvarsforsikring-jan18.pdfForsikring

Som rejsende hos Fodboldrejser.dk er du dækket af vores udvidede ansvarsrisikoforsikring.

Du kan læse detaljerne i policen her: Gouda Udvidet Ansvarsforsikring-jan18.pdf