• Find rejse
  • Billetinfo
  • Om os
  • Firmarejser
  • Kontakt
Tottenham vs. Dortmund
Tottenham
vs.
Dortmund
13-14 Februar 2019
  • 1 overnatning på hotel
  • Morgenbuffet på hotellet
  • Fodboldbillet

Bemærk: Kampen spilles på det nye White Hart Lane eller Wembley 

FODBOLDREJSER.DK HAR EN BILLETLEVERING PÅ 100%
The trip is over

DELTAGERE

VÆLG ANTAL

HOTEL

Holiday Inn Express - London Earls Court***+, inkl. morgenmad

Holiday Inn Earls Court tilbyder døgnåben reception, moderne bar samt gratis morgenmad. Metrostationen West Kensington ligger 5 minutters gang derfra.

De lyse soveværelser har satellit-tv med bestillingsfilm. Der er desuden aircondition, trådløs internetadgang og eget badeværelse med hårtørrer.

Hver morgen serveres der solid morgenbuffet med både varme og kolde valgmuligheder på Holiday Inn Express. Baren Great Room viser live-sport på storskærm og serverer lettere anretninger og forfriskninger.

Holiday Inn Earls Court ligger blot 10 minutters gang fra Earls Court & Olympia-messecentret. Fodboldklubben Chelseas hjemmebane, Stamford Bridge, ligger 15 minutters gang derfra. 

Holiday Inn Express - London Earls Court***+
295 North end Road
London

Hotel Doubletree By Hilton – Islington**** , inkl. morgenmad ”Kan kun vælges sammen med Lilywhite Lounge opgraderingen”

Doubletree by Hilton London-Islington ligger tæt ved Upper Street og blot 5 minutters gå gang fra Angel undergrunds station og London Design Centre. Hotellet har en 24 timers reception, bar og restaurant. 


Det Britiske Bibliotek ligger mindre en 20 minutter væk og St. Pancras Station samt Kings Cross Station er en 5 minutters bus tur væk. 

Værelset er et fint og moderne soveværelse med fine hvide lagner, fladskærms TV med Freeview og en stor arbejdsplads samt et stort badeværelse med gratis toiletsager.

Morgenmaden serveres I hotellets egen restaurant som også tilbyder lækre middagsretter. Baren serverer frokost samt lækre snacks og drinks fra morgen til aften.

Parkering kan ske mod ekstra betaling tæt ved hotellet, eller I opadliggende offentlige områder.

Emirates stadium ligger blot 10 minuttes taxa tur væk, eller en rask gåtur på 30 minutter. Stamford Bridge ligger blot 40 minutter væk med Piccadilly Line fra St. Pancras og District Line fra Earls Court. White Hart Lane ligger blot 25 minutter væk, man tager Victoria Line fra Kings Cross Station til Seven Sisters Station og så kan man gå resten af vejen til stadion.

Hotel Doubletree By Hilton – Islington****
60 Pentonville Road
London


VÆRELSER

SENGEVALG

VÆRELSER

SENGEVALG


PERIODE

650,00 kr
PERIODE FRA
PERIODE TIL

FODBOLDBILLET

Hjørnesektion inkl. hospitality, adgang til lounge, mad og drikkevare inkluderet, hvis kampen spilles på White Harte Lane / Langside sektion 202-204 på Wembley

Billetten på WHL inkluderer:
- Kampbillet – North-East quadrant (hjørnesektion ca. ud for baglinjen)
- Adgang til div. barer på stadion før kamp
- Dagens servering af div. sandwiches og tapas
- Gratis drikkevarer i pausen
- Tilstedeværelse af en eller flere Spurs-legender
- Kampprogram

Billetten på Wembley inkluderer: 
- Billet til langsiden sektion 205-206

INDKØBSKURV

Sådan er dit udsyn med vores billetter på Tottenhams nye stadion
Her er udsigten fra pladserne på Tottenhams nye stadion

Fodboldrejse til Tottenham – Dortmund   

 

Den nye White Harte Lane eller Wembley åbner dørene for et vigtigt opgør mellem Tottenham og Dortmund. Der forventes 3 point fra samtlige Spurs fans på stadion. En tur på Wembley er altid en fantastisk oplevelse, og vi vil meget egrne have dig med!

 

©Fodboldrejser.dk | Fodboldrejser til Tottenham -  Dortmund

Restauranter i London


Roof Gardens
99 High Kensington Street
London

Nyd en lækker BBQ menu i fede omgivelser. Om sommeren er tagterrassen åben, og man kan spise sin middag under åben himmel mellem blomster, træer og flamingoer, en helt unik oplevelse – specielt når man tænker på, at man er i en af verdens travleste hovedstader. Efter middagen kan man gå direkte ind i den fedeste klub, hvor en masse af Londons jetsettere kommer og fester. Man skal huske at bestille bord på restauranten i forvejen samt bede om at blive skrevet på gæstelisten til klubben.

Hakkasan
8 Hanway Place
London

Med sin placering midt på Oxford Street er Hakkasan et besøg værd og nem at komme til. Priserne er gode til trods for at restauranten er blevet belønnet med en Michelin stjerne. Smag signaturretter som Peking And med kaviar eller grillet Wagyu bøf med King soya sauce. Nyd maden i hyggelige omgivelser og oplev den gode service fra chefkokken Tong Chee Hwee og hans mange tjenere.

The Dorchester
Park Lane
London

3-stjernet Michelin restaurant. Prøv en lækker 4-retters menu med tilhørende vinmenu på Restaurant Allain Ducasse i London. Nyd din mad i det smukke Saloon Park Lane rum med udsigt over Hyde Park. En fantastisk oplevelse, især hvis man har forstand på moderne madlavning.

 

Pubs i London


The White Horse
1-3 Pharsons Green
SW6 4UL London

The White Horse er nok den mest populære Chelsea FC pub. På kampdage er der altid fuldt hus og rigtig god stemning. En masse af de gamle hardcore Chelsea fans kommer her inden kampene, og taler om gamle dage og vind og vejr. Priserne er gode, og man kan også købe mad, hvis man kommer i god tid. På kampdage med tidlig kick-off kan man få en lækker engelsk brunch, som vi kender den.

The Fox And The Pheasant
1 Billing Road
SW10 9UJ London

En klassisk engelsk pub, som ligner, at den ikke har ændret sig, siden den blev bygget. En rigtig hyggelig pub med en overdækket terrasse. En rigtig hyggelig stemning på kampdage, men ikke ligeså proppet som the White Horse. Et besøg værd. 

 

Sightseeing i London


Big Ben
Londons varetegn. Alle har set den blive sprængt i luften i flere katastrofefilm osv., men det gamle klokketårn står skam stadig og er absolut et must, hvis man er førstegangsbesøgende i London.

Buckingham Palace & Gardens
Dronningens bolig er enorm og utrolig smuk, og har man tiden, så skal man helt klart gå en runde i den smukke have, hvis vejret tillader det. Slottets gartnere arbejder på højtryk for at holde de enorme arealer pæne, og de gør deres job utrolig godt.

Hyde Park
Den enorme Park er mere end bare græs og træer. Den huser dagligt flere events såsom, yoga, styrketræning, koncerter og folk, der bare vil slappe af og tage en pause fra den stressende hverdag.

Tower Bridge
Gå en tur over dette arkitektoniske mesterværk. Tænk på de millioner tons stål, der er brugt til denne konstruktion, og tænk på de mænd der døde under opbygningen. Før i tiden brugte man dampmaskiner til at hejse broen op og ned for trafikken, som bestod af flere tusind både hvert år, i dag bliver det kun til et par hundrede gange om året, og man skal søge skriftligt til London City Council for at få lov til at hæve og sænke broen.

Madam Tussauds
Et must ved besøg i London. Samlingen af voksdukker vokser stødt i løbet af årene, og samlingen inkluderer blandt andet fodboldspilleren Messi og popstjernen Lady Gaga. Du kan også få taget det klassiske billede ved siden af Robbie Williams eller Harry Potter.

Hilton Olympia Kensington**** 

380 Kensington High Street
London 

 

Hilton London Olympia ligger på Londons fashionable Kensington High Street, blot 200 m fra messecentret Olympia og med nem adgang til det centrale London. Der tilbydes restaurant på selve ejendommen, gratis højhastigheds-internet på de fælles områder, fitnesscenter samt rummelige værelser med aircondition.  

 

De moderne værelser på Olympia omfatter elegant granitbadeværelse. Værelserne byder på satellit-tv og stort arbejdsområde. 

 

Den friske og moderne Restaurant Society byder på åben planløsning og en menu med britiske retter. Gæsterne kan slappe af med en drink eller lettere anretninger i den trendy Society Bar, og derudover omfatter hotellet en café. 

 

Earls Court og butikscentret Westfield ligger begge under 15 minutters gang fra hotellet. 

 

Tag på opdagelse i Kensington and Chelsea - et godt valg for dem, der er interesserede i museer, parker og kultur. Emirates stadium ligger blot 35 minutter væk med Piccadilly Line fra Earls Court Station. Stamford Bridge ligger blot 20 minutter væk med District Line fra High Street Kensington Station. White Hart Lane ligger blot 40 minutter væk, man tager Victoria Line fra Victoria Station til Seven Sisters Station og så kan man gå resten af vejen til stadion.

     

  

Hotel Hilton Euston****  

17-18 Upper Woburn Pl, London WC1H 0HT, Storbritannien 

 

Det 4-stjernede Hilton Euston ligger i en storslået, viktoriansk bygning og byder på 2 stilfulde restauranter, blot 5 minutters gang fra Euston Station. 

 

De elegante værelser på Hilton London Euston har alle luksuriøst marmorbadeværelse med gratis toiletartikler. Samtlige værelser har desuden aircondition, WiFi samt tv med bestillingsfilm. 

 

Restaurant Woburn Place byder på udsøgte retter i den store, victorianske vinterhave. Mulberry's Restaurant serverer lettere anretninger samt imponerende morgenbuffet, og har desuden hyggelig loungebar og solterrasse. 

 

Hilton London Euston Hotel byder desuden på døgnåben reception samt valutaveksling, og det flersprogede personale kan bestille billetter til seværdigheder i London. 

 

Hilton Hotel ligger blot 10 minutters gang fra stationerne King’s Cross og St. Pancras samt blot 15 minutters gang fra British Museum. Covent Garden ligger 20 minutters gang derfra.  

 

Camden er et fantastisk valg for dem, der er interesserede i teatershoppingog sightseeing.

 

 

     

  

”Kan kun vælges sammen med Lilywhite Lounge opgraderingen”

 

Hotel Doubletree By Hilton – Islington**** 

60 Pentonville Road
London 

 

Double-tree by Hilton London-Islington ligger tæt ved Upper Street og blot 5 minutters gå gang fra Angel undergrunds station og London Design Centre. Hotellet har en 24 timers reception, bar og restaurant.  Det Britiske Bibliotek ligger mindre en 20 minutter væk og St. Pancras Station samt Kings Cross Station er en 5 minutters bus tur væk.  Værelset er et fint og moderne soveværelse med fine hvide lagner, fladskærms TV med Freeview og en stor arbejdsplads samt et stort badeværelse med gratis toiletsager. 

 

Morgenmaden serveres I hotellets egen restaurant som også tilbyder lækre middagsretter. Baren serverer frokost samt lækre snacks og drinks fra morgen til aften. 

 

Parkering kan ske mod ekstra betaling tæt ved hotellet, eller I opadliggende offentlige områder. Emirates stadium ligger blot 10 minuttes taxa tur væk, eller en rask gåtur på 30 minutter. Stamford Bridge ligger blot 40 minutter væk med Piccadilly Line fra St. Pancras og District Line fra Earls Court. White Hart Lane ligger blot 25 minutter væk, man tager Victoria Line fra Kings Cross Station til Seven Sisters Station og så kan man gå resten af vejen til stadion.

     

   

 

 

     

Transport fra lufthavnen

Heathrow
Ankommer man til Heathrow, er der flere muligheder for at komme ind til centrum. Man kan vælge at tage bussen, som kører fra terminal 1,2 og 3, og der er masser af skilte i ankomsthallerne. Turen tager lige omkring 50 minutter og koster mellem 10-17 pund.

Man kan også vælge at tage tuben, som også kører fra terminal 1,2 og 3. Det er Piccadilly linjen, og turen her tager også mellem 35 og 60 minutter. Prisen er 8-15 pund afhængig af destinationen.

Det er også muligt at tage en taxa direkte til hotellet, taxaerne holder lige udenfor terminalbygningen. Prisen ind til byen er 35-70 pund. Husk at arrangere det med chaufføren. Man kan med fordel også arrangere opsamling på sin hjemrejsedag, så kan man sikre sig en god pris.

Gatwick
Fra Gatwick er der også flere muligheder for at komme ind til London. Man kan vælge at tage bussen, som kører til Victoria Station i London. Turen tager 90 minutter og koster 6,60 pund. Billetterne kan bookes på forhånd via dette link eller købes i ankomsthallen. 

Togene til London Victoria kører hvert 15. minut og tager omkring 35 minutter. Man kan vælge enten Gatwick Express eller Southern, og de koster henholdsvis 16,90 pund hos Gatwick Express og 10,90 pund hos Southern. Man kan med fordel bestille returbilletter.

Taxaturen tager omkring 60-70 minutter og koster mellem 60-80 pund. Husk at arrangere det med chaufføren. Man kan med fordel også arrangere opsamling på sin hjemrejsedag, så kan man sikre sig en god pris.

London City Airport
DLR (Docklands Light Railway) tager dig fra London City Airport på kun 7 minutter og er den nemmeste måde at komme ind til centrum på. Du står af på Canning Town Station, hvor du kan finde linjer til resten af London. Toget kører hvert 10. minut fra London City Airport.

Du kan også vælge at tage en taxa direkte til hotellet. Det tager omkring 30 minutter til centrum og koster ca. 30-40 pund. Taxaerne holder lige uden for terminalen.

Stansted
Du kan også tage bussen mellem London Stansted og London Victoria. Det tager 75 minutter og koster 9 pund for en enkeltbillet og 14 pund for en returbillet. Billetter kan bookes online her eller købes i terminalen. 

Du kan også hoppe på Stansted Express, som kører fra lufthavnens egen station under terminalen. Togene kører hvert 15. minut til Liverpool Street station i London. Prisen er 18 pund for en enkelt og 26,80 pund for en returbillet. Turen tager omkring 45 minutter.

Billetbestilling kan foretages på 0044 8457 484950 eller online. Taxaturen tager omkring 50-70 minutter og koster 80-100 pund. Husk at arrangere det med chaufføren. Man kan med fordel også arrangere opsamling på sin hjemrejsedag, så kan man sikre sig en god pris.

 

 

Transport til White Hart Lane i London

Den nemmeste måde at komme til White Hart Lane er med taxa. Det koster mellem 20-25 pund at komme derud fra central London. At komme fra central London til White Hart Lane med det offentlige kræver mindst 3 skift undervejs først med tuben og dernæst med tog. Prisen vil være omkring 8-12 pund for en enkeltbillet.

Fantastisk stemning fra White Harte Lane. Oplev det med en af vores fodboldture fra Fodboldrejser.dk

 

Fodboldrejser.dk har mere end 4000 rejsende om året til kampe rundt i Europa til både Champions League, Europa League samt pokal og naturligvis liga kampe.

 

Vi bruger officielle leverandører og leverer altid vores billetter senest dagen inden kampen, så du har en 100% billetgaranti.

Vi er medlemmer af rejsegarantifonden nr. 2011

Du kan ved spørgsmål, før, under og efter turen altid komme igennem til os på vores 24 timers hotline på tlf: 31 10 66 77 ellers svarer vi altid på e-mails indenfor 24 timer (Med forbehold for weekender og helligdage)Forsikring

Som rejsende hos Fodboldrejser.dk er du dækket af vores udvidede ansvarsrisikoforsikring.

Du kan læse detaljerne i policen her: Gouda Udvidet Ansvarsforsikring-jan18.pdf