• Find rejse
  • Billetinfo
  • Om os
  • Firmarejser
  • Kontakt
Dortmund vs. Bayern München "KØR SELV"
Dortmund
vs.
Bayern München "KØR SELV"
9-11 November 2018
  • 2 overnatninger på hotel
  • Morgenbuffet på hotellet
  • Fodboldbillet til Dortmund - Bayern München

VED 3 PLADSER SAMLET INDHENT TILBUD

FODBOLDREJSER.DK HAR EN BILLETLEVERING PÅ 100%
The trip is over

DELTAGERE

VÆLG ANTAL

HOTEL

Vienna House Easy Castrop-Rauxel ****, inkl. morgenmad

Super hyggeligt ****hotel, der er bygget op om en herregård fra 1500-tallet og omsluttet af en park. Se engelsk omtale herunder.

Surrounded by a park with rose garden, this 4-star hotel in Castrop-Rauxel is set within a 15th-century castle. It offers modern spa facilities, gourmet cuisine, a summer terrace and high speed WiFi access is also available.

Vienna House Easy Castrop-Rauxel has brightly decorated rooms with cable TV, a minibar, and a vanity mirror.

Guests can relax in the Vienna House Easy Castrop-Rauxel’s spa with sauna and infra-red cabin. Exclusive massages and cosmetic treatments can be booked here.

Vienna House Easy Castrop-Rauxel’s Kaminzimmer restaurant features an antique sandstone fireplace. International specialities and excellent wines are served here or on the garden terrace.


VÆRELSER

SENGEVALG


PERIODE

600,00 kr
PERIODE FRA
PERIODE TIL

FODBOLDBILLET

Bag målet

Billetten inkluderer:
- Kampbillet – Bag målet

Bag målet, Ståplads (Süd)

Billetten inkluderer:
- Kampbillet – Bag målet, Dortmund sektion (Den gule mur, ståplads)

Øvre Langside

Billetten inkluderer:
- Kampbillet – Øvre langside 

Øvre langside (Centralt)

Billetten inkluderer:
- Kampbillet – Øvre langside, Centralt 

Nedre Langside

Billetten inkluderer:
- Kampbillet – Nedre Langside (den lyseblå farve på stadionplanen)


AKTIVITETER

Stadion og museumstur (begrænset/ingen adgang på kampdag) ( 195,00 kr )

INDKØBSKURV

Fodboldrejse til  Borussia Dortmund - Bayern München

 

Det legendariske  Signal Iduna Park er altid et besøg værd, og det bliver især spændende når tyske rekordmestre Bayern München  kommer på besøg. Der er altid udsolgt med 81.359 tilskuere til alle kampe - og specielt den "gule mur" gør Dortmunds hjemmekampe til noget helt specielt. Hvis I vil sikre jer billetter og se stjernerspillere som Marco Reus og alle de andre store navne i aktion - så er det nu I har muligheden!  

 

 ©Fodboldrejser.dk | Fodboldrejse til Borussia Dortmund – Bayern München

På kampdagen:

Dortmund ynder at omtale sig selv som Fussballhaupstadt, og selvom beskrivelsen er selvopfunden, er der noget om snakken. Få byer lever fodbold, som indbyggerne i Dortmund. På kampdage er alt derfor sort-gult, og uanset hvilken bar du lægger vejen forbi, så er der stemning fra morgenstunden af.

 

Er du inde omkring centrum, så læg vejen forbi ”Alter Markt.” Her finder du både de lokale fans samt udebanetilhængerne, der på den store plads kan nyde et par øl. Et hyggeligt og afslappet sted at starte din dag.

I den vestlige del af byen er vi især glade for Zur Sonne, hvor en del af de lokale, der holder til på Südtribünen, kommer. Stedet byder også på en masse af de lokale øl, der stadig brygges i området, og så ligger det i gå afstand fra stadion. Du finder baren på hjørnet af Rosegger-/Haenischstraße og nærmeste stoppested for både S- og U-Bahn er Dortmund-Möllerbrücke.

 

 

Den bedste bar finder du dog lige ved siden af stadion på Strobels Allé. Strobels Bierbar er flere timer i forvejen fuldstændig proppet, men på en varm sommerdag findes der intet bedre sted at varme op til kampen.

 

Inde på stadion:

Fodbold i det tyske er meget mere end bare 90 minutter, så sørg for at vær på stadion i god tid. Spillerne løber på banen cirka 45 min før, kampen begynder, og derfra står den på et væld af ritualer, der slutter med You’ll Never Walk Alone og navneopråbning af Nobert Dickel. Det vil du ikke gå glip af.

Husk også at have nok kontanter på dig. Tyskerne er ikke glade for udenlandske betalingskort, og i Dortmund er det nødvendigt med en såkaldt ”Stadion-Deckel” Et kort du kan få inde på stadion, og som du så fylder penge på til at betale for dine mad- og drikkevarer. Der findes en masse medarbejdere, der kan fylde penge på dit kort, og de er lette at spotte. Efter kampen kan du få pengene fra kortet tilbage.

 

Tips til seværdigheder:

Du ved det sikkert allerede, men Dortmund er ikke den smukkeste by. Rygtet siger, at klubbens farver er sort og gul efter kul og øl, og selvom det nok mest af alt er en vandrehistorie, så beskriver det alligevel meget godt byen og hele området.

 

Der er stadig en del stålværker rundt omkring, men lidt kulturelt har byen trods alt også at byde ind med så som Die Dreifaltigkeitskirche, der lægger tæt ved Borsig Platz, hvor klubben blev grundlagt i 1909. Kirken har et samarbejde med klubben, og BVB-merchandise hænger derfor side om side med Jesus. To gange om året er der endda deciderede Dortmund gudstjenester, og på en søndag hvor byen ikke byder på så meget andet, er det bestemt et besøg værd.

 

Hvis vejret arter sig, kan du også lægge vejen forbi Westfalenpark og Florian Turm. Mange lokale tager på weekend udflugter hertil, og fra det store tårn får du den bedste udsigt udover byen og ikke mindst stadion.

 

Ellers skal du selvfølgelig en tur forbi Fodboldmuseet ved banegården, der åbnede i november 2015. Dortmund og Gelsenkirchen duellerede om retten til at huse museet, der indeholder alle de største klenodier fra tysk fodbold.

 

Kan du ikke få nok af Borussia Dortmund, så kan du også få flere timer til at gå i den store Fanshop ved stadion .

 

Restauranter:
Når sulten skal stilles, er der flere fine steder at vælge imellem., Skal du have en tysk nationalret, så er ”der Curryfan” et godt bud. Det er stadionspeaker og Dortmund-legende Nobert Dickel, der ejer stedet, som ligger lige i nærheden af Rheinoldikirche.

 

Hvis du i stedet søger en lidt mere kulinarisk oplevelse, så er Vapiano en fin restaurant. Der er altid travlt, og er du heldig vil du måske kunne nyde et måltid i selskab med nogle af spillerne. I sær de yngre spillere kommer tit på den italienske restaurant.

 

Byliv:
Skal du ud om aftenen anbefaler vi Dortmunder U, eller the View som den også kaldes. Bygningen, der tidligere fungerede som bryggeri, er en del af byens skyline og kan ses fra det meste af byen. Der er både en glimrende cocktailbar og et diskotek foruden tagterrassen med den flotte udsigt.

For det lidt yngre publikum finder du Nightrooms inde i centrum. Et stort diskotek med flere forskellige lokaler og flere forskellige typer af musik.

NH Dortmund***
1 Königswall 44137 Dortmund

NH Dortmund har en central beliggenhed blot 100 m fra banegården i Dortmund. Der findes en luksuriøs spa på hotellet, der tilbyder store, moderne suiter med separat opholdsstue. Gæsterne kan starte dagen med morgenmad i deres suite.

Suiterne på det 4-stjernede NH Dortmund har tv med gratis satellit- og Sky-kanaler samt minibar. De har desuden eget badeværelse med badekar. Der tilbydes gratis WiFi på fællesområderne.

Mindre end 10 minutters gang fra NH findes seværdigheder såsom Marienkirche fra det 12. århundrede, Konzerthaus Dortmund samt et moderne butikscenter.

Om morgenen serveres overdådig amerikansk morgenmad i hotellets restaurant, mens den elegante bar Intermezzo byder på farverige cocktails og tyske ølsorter om aftenen. Den moderne Open BAR byder på drinks og snacks.

Gæsterne er velkomne til at gøre brug af spaen, hvor der findes sauna, dampbad og fitnessområde. Gæster, der medbringer deres egne bærbare computere, kan gøre brug af internet via kabel i lobbyen og business-centeret.

     

Mercure Hotel Dortmund City***
Kampstrasse 35-37
44137 Dortmund

Dette 3-stjernede hotel i Dortmund ligger blot 5 minutters gang fra hovedbanegården. Der tilbydes lydisolerede værelser med højhastigheds-internetadgang, døgnåben bar samt direkte adgang til offentlig transport.

De moderne værelser på Mercure Hotel Dortmund City omfatter aircondition, satellit-tv samt funktionelt skrivebord.

Der serveres varieret morgenbuffet på Mercure Dortmund hver dag.

Gæsterne er velkomne til at benytte den gratis internetterminal i lobbyen.

Metrostationen Kampstraße samt lufthavnsbusstoppestedet ligger 1 minuts gang fra Mercure Dortmund City. Stadionet Signal Iduna Park og messecentret Westfalenhallen ligger en direkte metrotur derfra.

     

Hotel Tryp Dortmund***+
Emil Figge Strasse 41 44227 Dortmund

Dette 3-stjernede luksushotel ligger blot 3 km fra stadionet Signal Iduna Park i Dortmund Universitets teknologipark. Der tilbydes gratis WiFi overalt på hotellet.

Tryp Dortmund byder desuden på rummelige og lyst indrettede værelser, og samtlige har satellit-tv, skrivebord samt moderne badeværelse med hårtørrer.

Restauranten på Tryp Dortmund serverer populære spanske og internationale retter. Gæsterne er velkomne til at spise udenfor på terrassen.

Hotellets gæster kan gratis benytte saunaen, solariet og fitness-faciliteterne i Orange Fitnessklub, som ligger blot 2 km derfra.

Motorvejene A40 og A45 ligger mindre end 3 km fra Tryp Dortmund. Messecentret Westfalenhallen ligger 5 km derfra. Der er mulighed for parkering lige foran Tryp Hotel.

     

Hotel Mercure Kamen Unna****

Dette 4-stjernede hotel tilbyder gratis parkering, moderne værelser samt sauna. Ejendommen ligger 3,5 km fra Kamens centrum samt 2 minutters kørsel fra A1-motorvejen.

Samtlige værelser på Mercure Kamen Unna har aircondition, gratis WiFi, fladskærms-tv samt kombineret badekar og bruser. 

Der serveres dagligt overdådig morgenbuffet. Restauranten Miró serverer et udvalg af regionale samt internationale retter til frokost og aften. Man kan også slappe af med en drink i meLounge eller på sommerterrassen.

Unna ligger 8 km fra Mercure Kamen Unna, og der er omkring 23 minutters kørsel til Dortmund

 

Transport fra Düsseldorf lufthavn til centrum    

 

Lige uden for Lufthaven ligger der to nærliggende togstationer. The Airport Terminal station (kører lokalt rundt i byen) og the Airport Station (kører ud af byen). Hvis man skal til Dortmund centrum, skal man bruge Airport station, som er linket til Skytrain. Disse toge kører alle steder rundt i Tyskland og det tager ca. 45 min. at benytte sig af denne form for transport. 

  


Transport til Signal Iduna Parki Dortmund 

 

Signal Iduna Park ligger i den sydlige del af Dortmund tæt på Westfalenhallen konferencecenter. Dortmund centrum og hovedbanegården ligger omkring 3 km væk. 

 

Signal Iduna Park kan nemt nås med tog fra Dortmund hovedbanegård. På bare 5 minutter vil du ankomme til Dortmund Signal Iduna Park Station, hvorfra der kun er en kort gåtur til stadion. Togene kører typisk tre til fire gange i timen. 

 

Alternativt kan du tage U-Bahn fra centrum og stå af på stationen Westfalenhallen, hvorfra der er ca. 5 minutters gang til stadion. Det er muligt at tage linje 45 og 46 til stationen. 

 

På kampdage er der en særlig service, der kører endnu tættere på stadion. 

 

Stadionet er endvidere i gåafstand fra Theodor-Fliedner-Heim-station, som kan nås via U-Bahn linje 42.

 

Fodboldrejser.dk har mere end 4000 rejsende om året til kampe rundt i Europa til både Champions League, Europa League samt pokal og naturligvis liga kampe.

 

Vi bruger officielle leverandører og leverer altid vores billetter senest dagen inden kampen, så du har en 100% billetgaranti.

Vi er medlemmer af rejsegarantifonden nr. 2011

Du kan ved spørgsmål, før, under og efter turen altid komme igennem til os på vores 24 timers hotline på tlf: 31 10 66 77 ellers svarer vi altid på e-mails indenfor 24 timer (Med forbehold for weekender og helligdage)Forsikring

Som rejsende hos Fodboldrejser.dk er du dækket af vores udvidede ansvarsrisikoforsikring.

Du kan læse detaljerne i policen her: Gouda Udvidet Ansvarsforsikring-jan18.pdf