• Find rejse
  • Billetinfo
  • Om os
  • Firmarejser
  • Kontakt
Espanyol vs. Eibar
Espanyol
vs.
Eibar
14-16 Maj - 2016
  • ­­­­­­­­­­­2 overnatninger på hotel
  • Morgenbuffet på hotellet
  • Fodboldbillet
FODBOLDREJSER.DK HAR EN BILLETLEVERING PÅ 100%
The trip is over

DELTAGERE

VÆLG ANTAL

HOTEL

Hotel HCC Open***

Dette rummelige og moderne hotel ligger lige ved Plaça Espanya i Eixample-kvarteret i Barcelona. Messecenteret Fira di Barcelona ligger 5 minutters gang fra hotellet, mens bymidten og Plaça Catalunya ligger 5 metrostop derfra.

 

Der er store åbne fællesområder i marmor på HCC Open, der blev bygget i 2004. Der findes blandt andet en café og bar, hvor gæsterne kan starte dagen med en lækker morgenbuffet og afrunde den med en drink.

 

Hotellet har en ideel beliggenhed i gåafstand fra det gotiske kvarter, Las Ramblas og seværdighederne på Montjuic. Byens store erhvervskvarterer ligger ligeledes i nærheden.

 

Værelserne har aircondition, satellit-tv, gratis trådløs internetadgang samt eget badeværelse med gratis toiletartikler.

Gaudís berømte La Pedrera ligger blot 15 minutters gang fra hotellet, og den ikoniske Sagrada Família ligger 3,5 km derfra. Derudover byder nærområdet på direkte bus- og metroforbindelser til Plaça Catalunya, det historiske centrum samt FC Barcelonas Camp Nou-stadion. Der er mulighed for privat parkering på hotellet mod et tillægsgebyr.

Hotel HCC Open***
Diputacio 100
08015 Barcelona

 

 

Hotel Abba Balmoral****

Abba Hotel Balmoral ligger 5 minutters gang fra metrostationen Diagonal og Passeig de Gràcia. Dette boutique-hotel byder på gratis adgang til spaen samt gratis WiFi.

Samtlige moderne værelser på Balmoral Hotel Barcelona har elegant, funktionelt design samt aircondition, fladskærms-tv og minibar.

Hotellet har et lille wellness-område med sauna, oplevelsesbruser samt træningsmaskiner. Der tilbydes desuden massagekabiner samt solterrasse.

Gæsterne modtager en gratis velkomstdrink mellem kl. 12.00 og 18.00. Man kan desuden tage en drink i hotellets bar eller besøge barerne og restauranterne i det populære Gràcia-kvarter, 5 minutters gang derfra. Der serveres morgenbuffet på hotellet hver dag.

Abba Hotel Balmoral Barcelona byder på tv-stue, hvor man kan se sportsbegivenheder på storskærmen. Der findes desuden 2 computere med internetadgang.

Gaudís berømte La Pedrera ligger blot 5 minutters gang fra hotellet, og den ikoniske Sagrada Família ligger 2 km derfra. Derudover byder nærområdet på direkte bus- og metroforbindelser til Plaça Catalunya, det historiske centrum samt FC Barcelonas Camp Nou-stadion. Der er mulighed for privat parkering på hotellet mod et tillægsgebyr.

Hotel Abba Balmoral****
Via Augusta 5
08006 Barcelona

Hotel HCC Regente****

Hotel HCC Regente har til huse i en traditionel, modernistisk bygning, der for nylig er blevet restaureret, mens man samtidig har bevaret de oprindelige træk. Hotellet ligger på Rambla de Catalunya og har en tagterrasse samt en mindre swimmingpool.

Regentes indretning er i jugendstil, og bygningen har smedejernsbalkoner. Samtlige værelser har aircondition, satellit-tv, gratis internetadgang via kabel samt minibar.

Hotellet serverer varieret morgenmad på restauranten. Der ligger desuden en lang række caféer, barer og restauranter i gaderne omkring HCC.

Seværdigheder, herunder Ramblaen og Gaudís Casa Batlló, ligger inden for 10 minutters gang fra Regente.
Metrostationen Passeig de Gràcia ligger blot 200 m fra hotellet.

Gaudís berømte La Pedrera ligger blot 5 minutters gang fra hotellet, og den ikoniske Sagrada Família ligger 2 km derfra. Derudover byder nærområdet på direkte bus- og metroforbindelser til Plaça Catalunya, det historiske centrum samt FC Barcelonas Camp Nou-stadion. Der er mulighed for privat parkering på hotellet mod et tillægsgebyr.

Hotel HCC Regente****
Rambla de Cataluyna 76
08008 Barcelona

Hotel Catalonia Ramblas****+

Catalonia Ramblas ligger lige ved Barcelonas berømte Las Ramblas og har værelser med gratis WiFi, aircondition og roomservice. Der er sæsonåben udendørs pool med sydvendt terrasse og afslapningsområde.

Spaen på Catalonia Ramblas har også et afslapningsområde. Der er desuden sauna, dampbad og spabad. Der tilbydes endvidere massage- og skønhedsbehandlinger.

Poolbaren på Catalonia Ramblas serverer snacks. Om sommeren er terrassen åben indtil kl. 01.00, og der tilbydes en sommermenu samt cocktails og milkshakes. Restauranten Pelai serverer middelhavsinspirerede retter. I weekenden er der morgenmad indtil kl. 12.00.

Catalonia Ramblas Hotel ligger mindre end 2 minutters gang fra Plaça Catalunya og tæt på mange barer, restauranter og butikker. Metrostationerne Universitat og Catalunya ligger mindre end 200 m fra hotellet.

Gaudís berømte La Pedrera ligger blot 5 minutters gang fra hotellet, og den ikoniske Sagrada Família ligger 2 km derfra. Derudover byder nærområdet på direkte bus- og metroforbindelser til Plaça Catalunya, det historiske centrum samt FC Barcelonas Camp Nou-stadion. Der er mulighed for privat parkering på hotellet mod et tillægsgebyr.

Hotel Catalonia Ramblas****+
Carrer de Pelai 28
08001 Barcelona


VÆRELSER

SENGEVALG

VÆRELSER

SENGEVALG

VÆRELSER

SENGEVALG

VÆRELSER

SENGEVALG


PERIODE

500,00 kr
PERIODE FRA
PERIODE TIL

FODBOLDBILLET

Cat 2

Billetten inkluderer:
- Kampbillet – Bag målet

Cat 1

Billetten inkluderer:
- Kampbillet – langsiden

INDKØBSKURV

Fodboldrejse til Espanyol vs. Eibar

Barcelona-klubben Espanyol får lov til at slutte sæsonen af på hjemmebanen, hvor de undertippede Eibar kommer på besøg. Det er denne La Liga sæsons sidste spillerunde, så alle fansene håber inderligt på en ordentlig afslutning.  

 

Gå ikke glip af denne fodboldrejse til Barcelona - en oplevelse uden sidestykke for en sand fodboldelsker. 

 

©Fodboldrejser.dk | Fodboldrejser til Barcelona – Espanyol vs. Eibar

Restauranter i Barcelona   

 

 

Restaurant Sagardi
Argenteria 62
08003 Barcelona 

 

En super lækker restaurant hvis man ønsker sig en stor velstegt bøf fra grill. En masse af vores kunder har nydt store måltider på denne restaurant, og derfor ender den selvfølgelig også på listen over mulige restaurantbesøg i Barcelona. En spansk/argentinsk-inspireret restaurant med en super charme, gode og rare tjenere og gode priser. Restauranten ligger i det gotiske kvarter i Barcelona, og omgivelserne passer perfekt til denne lille perle af en restaurant.  

 

 

Restaurant Qu Qu
Passig de Garcia 24
08007 Barcelona 

 

En klassisk tapas restaurant. Tapas er utrolig populært i hele verden fordi den faktisk opfordrer de personer, der spiser menuen til mere snak, tapas er jo en lang række forskellige snacks, som nydes løbende. Dertil kommer det store udvalg af Tapas, det kan være alt fra ost til fisk og brød. Et besøg værd hvis man vil blive mæt uden at betale for meget, og hvis man vil opleve noget klassisk spansk.  

 

 

Restaurant Brown 33
Passig de Garcia 33
08007 Barcelona 

 

Det åbenlyse valg hvis man ønsker den smule ekstra, når man er på restaurant. En lækker italiensk-inspireret restaurant i centrum af Barcelona. Restauranten egner sig godt til store grupper og man kan faktisk leje sin egen del af restauranten med egne tjenere, hvis man skulle have behov for det. Der er også en tilhørende lounge/bar hvor man efter maden kan nyde en frisklavet cocktail i hyggelige og moderne omgivelser.  

 

 

La Dama
Avingunda Diagonal 423
Barcelona 

 

En fantastisk mulighed for at få en førsteklasses Michelin oplevelse. Den eneste restaurant i Barcelona som er blevet belønnet med en Michelin-stjerne, den er i nogle fantastiske omgivelser i et af de flotteste arkitektoniske kvarterer i Barcelona. Når man ankommer til restauranten føler man sig i en helt anden klasse. Når døren bliver åbnet af hotellets egen dørmand og man bliver fulgt ind og budt velkommen mens dørene bliver åbnet ind til denne smukke restaurant. Helt klart et besøg værd hvis man har smag for det helt exceptionelle.  

 

 

 

Pubs, caféer og diskoteker i Barcelona  

 

 

The Philharmonic
Mallorca 204
08036 Barcelona 

 

Søger man et sted, hvor man kan se dagens kampe i Premier League eller de resterende kampe i La Liga, så er The Philharmonic stedet at tage hen. Der er et stort udvalg af øl, alt lige fra lokale mærker til de klassiske som Carlsberg, Kilkenny og Carling. Man kan også få en masse forskelligt at spise da det også fungerer som restaurant. Der er altid mange mennesker og hver fredag og lørdag er der livemusik.  

 

 

Chocko Restaurant/Lounge (diskotek)
Paseo Martimo de la Barceloneta 36
08005 Barcelona 

 

Nede ved havnen finder man en masse restauranter, klubber, barer, osv. Men Choko er helt bestemt et af de mest populære steder. Man kan spise en lækker middag her, men efter serveringen omdannes restauranten til en lækker klub hvor alle de største DJ´s i verden har været forbi og spille. Det er også et sted, der er kendt for at huse en masse after parties for de rige og berømte, når de har optrådt i Barcelona. Vil man give den gas i celebre omgivelser så må man besøge havneområdet og Choko.  

 

 

Club Opiom Mar
Passig Martim 34
08003 Barcelona 

 

En fed klub i VIP-omgivelser ved den lækre havn i Barcelona. Et besøg værd hvis man vil sidde og nyde sine drinks i en lækker lounge til tonerne fra de fedeste DJ´s i verden. Over sommeren ligger DJ´s som Tiesto, Martin Solveig og Axwell vejen forbi, så der er altid garanti for en fed fest, når man kommer på Club Opium.   

 

 

 

 

Sightseeing i Barcelona  

 


Las Ramblas  

Den berømte og berygtede Ramblas. Her kan du shoppe i alle de store modeforretninger (Gucci, Louis Vutton, osv.) og spise lækre tapas på de mange fortorvscafeer og restauranter. Det er også muligt bare at sidde og kigge på alle de sjove og spændende mennesker denne store gade tiltrækker. Om aftenen åbner små coffee shops og barer, men man skal passe på sig selv når man færdes i Barcelona om aftenen.   

 


Passig de Garcia
Her finder man en masse fantastiske bygninger, og det er særligt interessant hvis man har en stor interesse for arkitektur. Også her er gadebilledet præget af restauranter, cafeer og butikker hvor man kan købe alt hvad hjertet begærer.   

 


Antoni Gaudi 

Måske en af de største spanske arkitekter igennem tiden. Antoni Gaudi blev uddannet arkitekt i Barcelona i 1878 men han var aldrig specielt god i skolen. Lærerne havde på trods af det dog stadig stor tiltro til ham. En af hans tidligere lærere skulle have udtalt følgende: "Jeg har enten fundet en vanvittig eller et geni" så er det jo op til folks enkelte mening om han er det ene eller det andet, men skulle man dømme ham ud fra de smukke bygningsværker, som pryder gadebilledet i Barcelona, så kan de fleste vidst blive enige om at manden var et geni.   


Blandt hans værker kan nævnes Le PedreraCasa Batllo og måske den mest kendte Sagrada Familia.  


Sagrada Familia som er den smukke store katedral i Barcelona nåede aldrig at blive bygget helt færdig da Gaudi blev kørt over af en sporvogn og da folk ikke kunne genkende ham da han så ret fattig ud, røg han på fattigmandshospitalet hvor han så døde 3 dage efter.     

 

 

Camp Nou
Tag endelig et smut ud forbi Camp Nou, når der ikke spilles fodbold. Så kan man få den store rundvisning og blandt andet se omklædningsrummene, komme helt ned til græsset, se billeder, videoer og andre spændende ting fra dette enorme stadion. Bagefter kan man besøge museet og megashoppen, som også har åbent alle ugens dage.    

 


Museet for Moderne kunst i Barcelona
På MACBA kører der altid en masse forskellige udstillinger som alternativ til de to faste udstillinger med Picasso og Dali.

Hotel HCC Open***

 

Diputacio 100
08015 Barcelona 


Dette rummelige og moderne hotel ligger lige ved Plaça Espanya i Eixample-kvarteret i Barcelona. Messecenteret Fira di Barcelona ligger 5 minutters gang fra hotellet, mens bymidten og Plaça Catalunya ligger 5 metrostop derfra. 

 

Der er store åbne fællesområder i marmor på HCC Open, der blev bygget i 2004. Der findes blandt andet en café og bar, hvor gæsterne kan starte dagen med en lækker morgenbuffet og afrunde den med en drink. 

 

Hotellet har en ideel beliggenhed i gåafstand fra det gotiske kvarter, Las Ramblas og seværdighederne på Montjuic. Byens store erhvervskvarterer ligger ligeledes i nærheden. 

 

Værelserne har aircondition, satellit-tv, gratis trådløs internetadgang samt eget badeværelse med gratis toiletartikler.  Gaudís berømte La Pedrera ligger blot 15 minutters gang fra hotellet, og den ikoniske Sagrada Família ligger 3,5 km derfra. Derudover byder nærområdet på direkte bus- og metroforbindelser til Plaça Catalunya, det historiske centrum samt FC Barcelonas Camp Nou-stadion. Der er mulighed for privat parkering på hotellet mod et tillægsgebyr.  

 

 

     

Hotel Abba Balmoral****  

 

Via Augusta 5
08006 Barcelona 


Abba Hotel Balmoral ligger 5 minutters gang fra metrostationen Diagonal og Passeig de Gràcia. Dette boutique-hotel byder på gratis adgang til spaen samt gratis WiFi. 

 

Samtlige moderne værelser på Balmoral Hotel Barcelona har elegant, funktionelt design samt aircondition, fladskærms-tv og minibar. 

 

Hotellet har et lille wellness-område med sauna, oplevelsesbruser samt træningsmaskiner. Der tilbydes desuden massagekabiner samt solterrasse. 

 

Gæsterne modtager en gratis velkomstdrink mellem kl. 12.00 og 18.00. Man kan desuden tage en drink i hotellets bar eller besøge barerne og restauranterne i det populære Gràcia-kvarter, 5 minutters gang derfra. Der serveres morgenbuffet på hotellet hver dag. 

 

Abba Hotel Balmoral Barcelona byder på tv-stue, hvor man kan se sportsbegivenheder på storskærmen. Der findes desuden 2 computere med internetadgang. 

 

Gaudís berømte La Pedrera ligger blot 5 minutters gang fra hotellet, og den ikoniske Sagrada Família ligger 2 km derfra. Derudover byder nærområdet på direkte bus- og metroforbindelser til Plaça Catalunya, det historiske centrum samt FC Barcelonas Camp Nou-stadion. Der er mulighed for privat parkering på hotellet mod et tillægsgebyr.

 

 

     

Hotel HCC Regente****   

 

Rambla de Cataluyna 76
08008 Barcelona 


Hotel HCC Regente har til huse i en traditionel, modernistisk bygning, der for nylig er blevet restaureret, mens man samtidig har bevaret de oprindelige træk. Hotellet ligger på Rambla de Catalunya og har en tagterrasse samt en mindre swimmingpool. 

 

Regentes indretning er i jugendstil, og bygningen har smedejernsbalkoner. Samtlige værelser har aircondition, satellit-tv, gratis internetadgang via kabel samt minibar. 

 

Hotellet serverer varieret morgenmad på restauranten. Der ligger desuden en lang række caféer, barer og restauranter i gaderne omkring HCC. 

 

Seværdigheder, herunder Ramblaen og Gaudís Casa Batlló, ligger inden for 10 minutters gang fra Regente.  


Metrostationen Passeig de Gràcia ligger blot 200 m fra hotellet.  Gaudís berømte La Pedrera ligger blot 5 minutters gang fra hotellet, og den ikoniske Sagrada Família ligger 2 km derfra. Derudover byder nærområdet på direkte bus- og metroforbindelser til Plaça Catalunya, det historiske centrum samt FC Barcelonas Camp Nou-stadion. Der er mulighed for privat parkering på hotellet mod et tillægsgebyr.  

 

 

     

Hotel Catalonia Ramblas****+  

 

Carrer de Pelai 28
08001 Barcelona 


Catalonia Ramblas ligger lige ved Barcelonas berømte Las Ramblas og har værelser med gratis WiFi, aircondition og roomservice. Der er sæsonåben udendørs pool med sydvendt terrasse og afslapningsområde. 

 

Spaen på Catalonia Ramblas har også et afslapningsområde. Der er desuden sauna, dampbad og spabad. Der tilbydes endvidere massage- og skønhedsbehandlinger. 

 

Poolbaren på Catalonia Ramblas serverer snacks. Om sommeren er terrassen åben indtil kl. 01.00, og der tilbydes en sommermenu samt cocktails og milkshakes. Restauranten Pelai serverer middelhavsinspirerede retter. I weekenden er der morgenmad indtil kl. 12.00. 

 

Catalonia Ramblas Hotel ligger mindre end 2 minutters gang fra Plaça Catalunya og tæt på mange barer, restauranter og butikker. Metrostationerne Universitat og Catalunya ligger mindre end 200 m fra hotellet. Gaudís berømte La Pedrera ligger blot 5 minutters gang fra hotellet, og den ikoniske Sagrada Família ligger 2 km derfra. Derudover byder nærområdet på direkte bus- og metroforbindelser til Plaça Catalunya, det historiske centrum samt FC Barcelonas Camp Nou-stadion. Der er mulighed for privat parkering på hotellet mod et tillægsgebyr.

Transport fra lufthavnen i Barcelona Der er en masse forskellige måder at komme fra lufthavnen ind til byen.  Man kan tage en taxa lige udenfor ankomstterminalen og direkte til sit hotel i centrum. Priserne ligger på mellem 25-30 euro afhængig af trafikken. Man kan med fordel arrangere en fast pris med chaufføren på forhånd.   En anden mulighed kan være at tage bussen. Udenfor terminalen afgår lufthavnsbusserne hvert 6 eller 12 minut mod centrum. Turen tager omkring 40 minutter og af de centrale stop kan nævnes Placa Espanya og Placa Cataluyna. Billetprisen er ca. 5,30 euro for en enkelt og 9,15 euro for en åben returbillet. Billetterne kan købes ombord på bussen eller i ankomstterminalen. Man kan også tage toget direkte fra ankomstterminalen til centrum. Følg skiltene i ankomsthallen til togene. Der er afgange hver halve time til stoppet på Passig de Garcia. En enkeltbillet koster 3,15 euro og kan købes på togstationen. 

 

 

Transport til Camp Nou i Barcelona Man kan tage metroen fra Plaza Cataluyna eller Liceu (lige udenfor Operahuset) der tager man metroen 10 stop i retningen mod Universitetet (linje L3) og står af på Maria Christina stationen. Når man går ud af stationen skal man følge exitskiltene hvorpå der står: Sortida Av. Diagonal. Når man kommer op til vejen kan man se de to sorte tårne som er ejet af La Caixa på den anden side af vejen, dem følger man i cirka 200 meter med dem på ens venstre side. Så kommer der et skilt til FC Barcelona. Det koster cirka 2 euro for en enkeltbillet. Har man andre planer under sit ophold og skal man benytte sig mere af metroen, så kan man med fordel købe et såkaldt T10 kort, som er et 10-turskort til metroen. 

 


Med taxi tager det cirka 10-15 minutter afhængig af trafikken. Kommer man tæt på kampstart er det nemmest at blive sat af oppe på Av. Diagonal og gå resten af vejen. Det koster cirka 5-8 euro at komme fra centrum og til Camp Nou.

Fodboldrejser.dk har mere end 4000 rejsende om året til kampe rundt i Europa til både Champions League, Europa League samt pokal og naturligvis liga kampe.

 

Vi bruger officielle leverandører og leverer altid vores billetter senest dagen inden kampen, så du har en 100% billetgaranti.

Vi er medlemmer af rejsegarantifonden nr. 2011

Du kan ved spørgsmål, før, under og efter turen altid komme igennem til os på vores 24 timers hotline på tlf: 31 10 66 77 ellers svarer vi altid på e-mails indenfor 24 timer (Med forbehold for weekender og helligdage)Forsikring

Som rejsende hos Fodboldrejser.dk er du dækket af vores udvidede ansvarsrisikoforsikring.

Du kan læse detaljerne i policen her: Gouda Udvidet Ansvarsforsikring-jan18.pdf