Barcelona vs. Getafe
Barcelona
vs.
Getafe
15-17 februar 2020
  • 2 overnatninger på hotel
  • Morgenbuffet på hotellet
  • Fodboldbillet
FODBOLDREJSER.DK HAR EN BILLETLEVERING PÅ 100%
The trip is over

DELTAGERE

VÆLG ANTAL

HOTEL

Hotel HCC Lugano *** (Eller tilsvarende standard) Inkl. morgenmad

3 stjernet hotel tæt på metro- og togstationer.

HCC Lugano
ligger på Avinguda Parallel, 500 m fra messecentret Fira på Plaza España samt nærliggende metro- og togstationer. Der tilbydes endvidere døgnåben reception og gratis trådløs internetadgang.

Værelserne på HCC Lugano byder på aircondition, enkel indretning, fladskærms-tv, værdiboks og eget badeværelse med toiletartikler til fri afbenyttelse.

Gæsterne kan spise morgenbuffet i café-baren på Lugano. Barcelonas gotiske kvarter og området langs Las Ramblas byder på et udvalg af restauranter, 20 minutters gang fra hotellet. Metrostationen Drassanes ligger for enden af Las Ramblas, blot 2 stop fra metrostationen Poble Sec.

Parken Montjuïc, museet MNAC og landsbyen Pueblo Español ligger alt sammen under 1 km fra hotellet. Byens gamle havn ligger blot 2 km derfra


VÆRELSER

SENGEVALG


PERIODE

650,00 kr
PERIODE FRA
PERIODE TIL

FODBOLDBILLET

Cat 4 (mørkeblå på stadionplan)

Billetten inkluderer:
- Fodboldbillet - 3-4 ring bag målet - level 400-500 (mørkeblå på stadionplan)

Cat 3 (Grøn på stadionplan)

Billetten inkluderer:
- Fodboldbillet – 1-2 bag målet - level 0-300 (Grøn på stadionplan)

Cat 2 (Rød + Gul på stadionplan)

Billetten inkluderer:
- Fodboldbillet - 3-4 ring på langsiden - level 400-500 (Rød + Gul på stadionplan)

Cat 1 (Lyseblå + Orange på stadionplan) Nedre langside

Billetten inkluderer:
- Fodboldbillet – 1-2 ring på langsiden - central level 0-300 (Lyseblå + Orange på stadionplan)

VIP BOX inkl. tapas og gratis drikkevarer (Blok 346)

Billetten inkluderer: 
- Fodboldbillet - Blok 346
- Pladser samlet
- Tapas
- Drikkervarer (Øl, vin, sodavand/vand)
- Gratis parkering ude foran stadion


AKTIVITETER

Stadion og museumstur (begrænset/ingen adgang på kampdag) ( 295,00 kr )

INDKØBSKURV
Fodboldrejse til Barcelona – Getafe

 

På Camp Nou gøres der klar til et endnu et La Liga opgør. denne gang mellem to forskelligt spillende hold. Barcelona er uden tvivl storfarvoritter, så det bliver spændende om  Lionel Messi og de andre stjerner kan køre dem bagover på eget græs.

 

 ©Fodboldrejser.dk | Fodboldrejser til Barcelona – Barcelona vs. Getafe

På kampdagen:

I Spanien er der et væld af kampe på forskellige tidspunkter, og alle barer med bare en smule respekt for sig selv, viser kampene. Så hvis ikke Barcelona spiller den tidlige kamp, så snup en bar og kom i stemning.

Der findes et utal af irske sportsbarer inde i centrum som eksempelvis George Payne, men det mest autentiske er uden tvivl at vælge de barer, der ligger tæt på stadion. Her er der som regel godt med mennesker omkring to-tre timer før stadion.

De kan alle det samme, tapas, sandwich og øl, så du vælger bare den, du lige falder for. Vi er som regel på El Cargolet Picant, da de også har en lille terrasse udendørs. Forvent ikke store fangrupperinger, der står og synger og skråler, men snarere et miks af fotograferende turister, og de lokale, der står og debatterer højlydt i baren.
I Spanien må du tage mad med ind på stadion, så du kan sagtens få en sandwich( bocadillo) pakket ind og klar til at tage med.

Køber du øl af en gadesælger, så betal aldrig mere end 1 euro for en dåseøl. De vil helst sikkert forlange mere, men hvis du ikke vifter med sedler og ellers står fast på, at du altid kun betaler 1 euro, giver de sig til sidst.

Der er også en del barer og den store fanshop på selve stadionpladsen, men det er mest turister med selfiestænger, der starter deres kampdag her.

Inde på stadion:

Du ved det sikkert allerede, men Camp Nou er ikke kendt for sin elektriske stemning. Medmindre vi snakker El Clásico eller store Champions League kampe. Det betyder også, at der bestemt ikke er grund til at rende ind på stadion før højst nødvendigt. Barcelonas spillere kommer sjældent ud for at varme op meget mere end 20 minutter før kampstart, så før behøver du heller ikke finde din plads.

Boderne med mad og drikke er få og underbemandede, så igen henviser vi til, at du selv tager mad og drikke med (vand må gerne medbringes, hvis bare kapslen er skruet af).

Barcelonas mest højlydte fans, ikke at der er så mange af dem, står på sydsiden bag det ene mål. Det er også herfra, du efter præcis 17 minutter og 14 sekunder i begge halvlege vil se det catalonske flag flagre, mens de råber om uafhængighed.

Ellers er det også værd at øve sig lidt på Barcelonas legendariske klubhymne, som spilles umiddelbart før og efter kampen, selvom der er tekster på storskærmen, som du kan læne dig op ad.

Tips til seværdigheder:

Hvor skal vi næsten begynde? Sagrada Familia er vel et must, hvis du endnu ikke har set den legendariske kirke af Gaudi, der stadig venter på at blive færdig. Sørg for at bestille tid på nettet, så du slipper for at stå i kø.

Og nu vi er ved Gaudi. Park Güell kaldes ofte for Gaudi Parken. Et stort og imponerende grønt område, hvor du også snildt kan få et par timer til at gå. 80-85 procent af parken er frit tilgængelig, mens de ikoniske keramikfigurer og bygninger koster at komme ind at se. Du kan se dem udefra, så medmindre du skal have et postkortbillede, kan du godt spare lidt penge her.

Hvis vejret er godt, og du ellers kan holde ud til at gå lidt op ad, så bliver du simpelthen også nødt til at se Bunkers el Carmel. En gammel bunker på toppen af bjerget, med en 360* udsigt over Barcelona. De færreste turister bevæger sig her op, men pak en rygsæk med et par sandwich og et par øl, og så kan du få flere timer til at gå med at sidder deroppe og nyde udsigten.

Montjuic (Jødernes bjerg) rummer den olympiske by og er en lille udflugt værd, ligesom det også er her, du om aftenen kan se det magiske springvand. Begge dele er gratis.

Ellers skal du selvfølgelig forbi Ramblaen. Den klassiske gågade kan være hektisk og fyldt med lommetyve, men du skal selvfølgelig slentre ned ad den. Gør evt. holdt cirka halvvejs i det skønne madmarked La Boqueria.

 

Restauranter:

Barcelona har noget for en hver smag. Selvom Pintxos stammer fra baskerlandet, så har byen en af de bedste gader, når det kommer til denne spise. Carrer del Blai ved metrostoppet Parralel. En hel gade med små hyggelige restauranter, hvor du kan få en pintxo og en lille øl for meget få penge. De bedste pintxobarer er i slutningen af gaden, i takt med at husnumrene bliver mindre og mindre.

Er I en flok fyre af sted og på udkig efter en god steak til billig penge, så er La Malandrina stedet. Vælg den, der ligger i Barceloneta. Er I ude en lørdag aften skal der nok bestilles bord.

Skal vi lidt op i den finere ende er el Gran Cafe i Gotico en mulighed, og snakker vi den helt store madoplevelse, så er Tickets stedet med de måske bedste Tapas. Det kræver dog en reservation, et par måneder før I skal af sted.

Byliv:

Barcelona er opdelt i små kvarterer (barrios), og her er El Born vores absolut foretrukne sted. Der findes utallige små fortovscafeer, hvor du kan få en øl til en euro eller to, og det er let at blive væk i de små og smalle gader.

Gracia er bestemt også en mulighed. Her er der nok lidt flere lokale, og det er knap så hektisk.

Número Nueve og Mr Robinson er bud på gode coktailbarer senere på aften, hvis I stadig befinder jer omkring  Born eller Barceloneta.

Skal I videre ud, så er der masser af muligheder. Opium og Shôko ligger ved stranden og er populære for især turister. Her vil der i weekenderne være gang i den. To fede diskoteker i VIP-omgivelser ved den lækre havn i Barcelona. Et besøg værd hvis man vil sidde og nyde sine drinks i en lækker lounge til tonerne fra de fedeste DJ´s i verden. Over sommeren ligger DJ´s som Tiesto, Martin Solveig og Axwell vejen forbi, så der er altid garanti for en fed fest, når man kommer på Club Opium og Shôko. Der ligger flere store diskoteker i dette område.

Razzmatazz har lidt af det hele og er anerkendte for deres DJ-scene, mens Bling Bling er der, hvor de store flasker champagne bliver langet over disken.

Vi har aftaler med flere hoteller i Barcelona. Ikke alle hoteller tilbydes til alle kampe, men hvis I har specifikke ønsker til et hotel, så tag fat i os.

Fodboldrejser.dk har selv afprøvet faciliteterne samt prøvet at bo på alle de hoteller som indgår i vores pakker. 

Transport fra lufthavn

Det tager ca. 20 min med en taxa fra lufthavn til Barcelona centrum afhængigt af trafikken. Der holder ofte massevis af taxaer ude foran lufthavnen, som er klar til at transportere jer til jeres hotel. 

Det er også muligt, at tage enten tog eller bus. Toget koster ca. 2 euro. Stationerne på vejen er Sants, Plaça Catalunya, Arc de Triomf og Clot-Arago. Der kan skiftes til tunnelbane ved dem alle. Du kan også vælge at tage bussen fra lufthavnen, Aerobus, til Plaça de Catalunya i centrum. Det tager ca. 40 minutter, og de kører hvert 15. minut og koster 3 euro.

Ved ankomst om natten anbefaler vi taxa til hotellet. 

Transport til stadion

Cam Nou er placeret i udkanten af centrum, og det er faktisk muligt at gå, hvis vejret er godt og tiden er til det. Fra Ramblaen tager det omtrent 50-55 minutter til fods. 

En taxa kan tage dig derhen på 10-15 minutter afhængigt af trafikken, men ellers er det klart at foretrække at hoppe på metroen, hvor der er flere muligheder. Du kan enten vælge at hoppe på den grønne linje (linje 3) i retning af Zona Universitària, og så hoppe af på Les Corts.

Den blå linje (linje 5) er også en mulighed. Specielt hvis du har været en tur i Sagrada Familia før. Her skal du i retning af Cornellá Centre og så stå af på Collblanc. Fra begge metrostops er det en 6-7 minutters gang til stadion, som du næsten kan se fra det øjeblik du står af.

Du kan også vælge at hoppe på diverse buser, men her er systemet lidt mere indviklet, og det tager længere tid, da den stopper konstant og Barcelona ikke ligefrem er kendt for timing, når det kommer til lyskryds.

Er du i Barcelona i en forlænget weekend, så køb et T-10 kort. Det kan købes i automater i metroen og gælder til både bus, tog, metro og sporvogn. Det koster lige under 10 euro for ti ture, og man kan rejse flere på det samme kort.

Billetgaranti
Fodboldrejser.dk
 har mere end 7000 rejsende om året til kampe rundt i Europa til både Champions League, Europa League samt pokal og naturligvis liga kampe.

Vi bruger officielle leverandører og leverer altid vores billetter senest om morgenen inden kl 11 på kampdagen, så du har 100% billetgaranti. 

Vi er medlemmer af rejsegarantifonden nr. 2011

Du kan ved spørgsmål, før, under og efter turen altid komme igennem til os på vores 24 timers hotline på tlf: 31 10 66 77 ellers svarer vi altid på e-mails indenfor 24 timer (Med forbehold for weekender og helligdage).

Forsikring
Som rejsende hos Fodboldrejser.dk er du dækket af vores udvidede ansvarsrisikoforsikring.
Du kan læse detaljerne i policen her: Gouda Udvidet Ansvarsforsikring-jan18.pdfForsikring

Som rejsende hos Fodboldrejser.dk er du dækket af vores udvidede ansvarsrisikoforsikring.

Du kan læse detaljerne i policen her: Gouda Udvidet Ansvarsforsikring-jan18.pdf