• Find rejse
  • Billetinfo
  • Om os
  • Firmarejser
  • Kontakt
Hertha Berlin vs. Mainz
Hertha Berlin
vs.
Mainz
2-4 Marts 2019
  • 2 overnatninger på hotel
  • Morgenbuffet på hotellet
  • Fodboldbillet

 

FODBOLDREJSER.DK HAR EN BILLETLEVERING PÅ 100%
The trip is over

DELTAGERE

VÆLG ANTAL

HOTEL

Tryp Berlin Mitte**** (Eller tilsvarende standard), inkl. morgenmad

Dette 4-stjernede designerhotel i kvarteret Mitte i Berlin ligger blot 5 minutters gang fra områdets fashionable gallerier og tøjbutikker. Der er sauna på 6. etage, stilfuld restaurant og moderne værelser med fladskærms-tv.

De elegant indrettede værelser på Tryp Berlin Mitte har aircondition og lydisolerede vinduer. Der er desuden minibar, skrivebord og hårtørrer samt badeprodukter.

Der serveres morgenbuffet på Tryp Berlin Mitte samt regionale og internationale retter i restauranten. I baren tilbydes der lettere anretninger og drikkevarer, og der kan bestilles roomservice.

Man kan benytte Tryps finske sauna, solterrasse og fitnesscenter, og der er gratis WiFi overalt i bygningen.

Metrostationen Naturkundemuseum ligger 2 minutters gang fra Tryp Berlin Mitte. Berlins hovedbanegård og museumsøen, der står opført på UNESCOs verdensarvsliste, ligger 15 minutters gang derfra. 

Berlin Mitte er et fantastisk valg for dem, der er interesserede i historiemuseerog arkitektur.

Tryp Berlin Mitte****
Chausseestraße 33
10115 Berlin, Tyskland


VÆRELSER

SENGEVALG


PERIODE

650,00 kr
PERIODE FRA
PERIODE TIL

FODBOLDBILLET

Bag målet

Billetten inkluderer:
Kampbillet – Bag målet (den blå farve på stadionplanen)

Langside

Billetten inkluderer:
Kampbillet – Langside (den mørkegrønne farve på stadionplanen)

Nedre Langside

Billetten inkluderer:
Kampbillet – Nedre langside (den lyseblå farve på stadionplanen)

Nedre langside centralt

Billetten inkluderer:
Kampbillet – Nedre langside, centralt  (den orange farve på stadionplanen)

INDKØBSKURV

Fodboldrejse til Hertha Berlin vs. Mainz 


Tag med på en en fodboldrejse til Berlin og kombiner det med en storbysferie med familien. Oplev Hertha Berlin på deres imponerende hjemmebane Det Olympiske Stadion i Berlin,når de byder Mainz velkommen i denne fantastiske kullise med plads til over 76.000 stemningsfulde tilskuere. En spændende opgør i Bundesligaen, hvor begge hold har brug for de 3 point! 

 

 ©Fodboldrejser.dk | Fodboldrejser til Hertha Berlin – Hertha Berlin vs. Mainz

På kampdagen:

Berlin er fyldt med turister, og du støder derfor ikke nødvendigvis på store klynger af fans inde i centrum. Når det er sagt, er der dog god stemning op til kampen, om end den måske er lidt anderledes end i så mange andre Bundesliga-byer.

 

De lokale vil helst ikke associeres for meget med det bayerske folk og deres traditioner for store literøl, så af samme grund er der ikke proppet med Bierhallen i byen. Vi anbefaler i stedet enten Hopfingerbräu eller Cafe Bricks. Begge ligger lige ved Brandenburger Tor, og selvom der måske ikke er fyldt med fodboldfans, så er der nu alligevel noget over stemningen.

 

Inde på stadion:

Som nævnt, så lider Olympiastadion under løbebanen, der gør, at man godt kan føle sig lidt langt væk fra begivenhederne. Heldigvis er løbebanen blå, og blender derfor ind med resten af stadion, og fansene i østkurven gør da også, hvad de kan for at skabe en stemning.

I den forbindelse hjælper det gevaldigt, at klubben råder over en af de mest legendariske klubhymner i Tyskland. Frank Zanders ”Nur nach Hause” kan sætte en stemning som kun få sange kan det. Der er sjældent udsolgt, medmindre et af de helt store hold kigger forbi, men du bør selvfølgelig indfinde dig på din plads i god tid, så du får hele oplevelsen med.

 

Tips til seværdigheder:

Få byer i Europa, og ingen byer i Tyskland, har så meget at byde på, som Berlin har det. Er du blot af sted en enkelt weekend, så når du næppe at se det hele, men der er selvfølgelig nogle absolutte must sees.

 

Du kender sikkert de fleste, men du kommer ikke uden om et besøg til den gamle grænsekontrol Checkpoint Charlie – også selvom den måske er lidt opreklameret.

 

Brandenburger Tor giver selvfølgelig også sig selv, og det samme gør Reichstag. Den store glaskuppel er imponerende, og booker du online, slipper du både for kø og for at skulle have penge op af lommen.

 

Ellers er vores erfaring, at den bedste måde at opleve Berlins historie på er at tage med på den frie tur rundt i byen. I løbet af knap tre timer får du set de fleste af de store monumenter, mens en enten engelsk eller tysksproget guide fortæller om byens historie.

 

Restauranter:

Skal du ud at spise om aftenen, er der masser af lækre restauranter at vælge mellem. Søger du en oplevelse udover det sædvanlige, så kan du prøve Unsicht Bar. En restaurant i komplet mørke bestyret af blinde, hvor du selv får muligheden for at opleve, hvordan det er at være blind. Det er voldsomt populært, så du skal regne med at booke plads i forvejen.

 

I den mere kuriøse afdeling kan vi anbefale Das Klo (Lokummet). Som navnet antyder, er restauranten (der nok snarere er en bar, men dog har lidt at byde på til maven) indrettet med en masse toiletter. De fungerer både som stole og udsmykning, ligesom maden bliver serveret i en kumme – velbekomme.

 

Byliv:

Hovedstaden har et væld af forskellige attraktioner til en hver smag. Skal det være ungt, så er Matrix bestemt en mulighed. Det ligger i et større industrikvarter, så selv, hvis du ikke bryder dig om musikken, så er der mange andre steder i nærheden.

Den mest berømte klub er dog uden tvivl Berghain – technoens katedral. Et sted der er åbent fra torsdag til mandag morgen. Det siges, at du ikke har prøvet der berlinske natteliv, før du har været på Berghain, men vær opmærksom på, at det er svært at komme ind. Dørmændene er meget strikse, og lukker ikke folk i større grupper ind, og specielt ikke hvis du larmer, så vær så diskret som muligt.

Mercure Hotel Berlin Alexanderplatz*** 

Mollstrasse 4
10178 Berlin Mitte Dette 3-stjernede hotel tilbyder store værelser og lejligheder. Receptionen er døgnåben og der tilbydes gratis trådløs internetadgang. Alexanderplatz og tv-tårnet (Berliner Fernsehturm) ligger 10 minutters gang derfra. 

 

Mercure Berlin Alexanderplatz tilbyder lyse værelser med kabel-tv og skrivebord. Lejlighederne har balkon. 

 

Der er forskellige spise- og indkøbsmuligheder inden for 10 minutters gang fra Mercure Berlin Alexanderplatz. Om aftenen kan man slappe af med en drink i baren.  

 

Den naturskønne park Volkspark Friedrichshain og butikscenteret Alexa ligger begge blot 10 minutters gang fra hotellet. 

 

Der ligger et sporvognsstoppested lige udenfor hotellet, hvorfra der er forbindelser til den berømte Alexanderplatz på 3 minutter. Derfra er der tog- og metroforbindelser til alle dele af Berlin. Det olympiske stadion i Berlin er blot 30 minutter væk med tog og blot 20 minutter med taxa, husk at når Hertha Berlin spiller hjemme så har alle med gyldig kampbillet gratis transport til og fra stadion.

     

 

Hotel Amano*** 

Auguststrasse 43/Ecke Rosenthaler Strasse 
10119 Berlin Dette design-hotel ligger kun 5 minutters gang fra Hackescher Markt i centrum af Berlin, hvor der findes et sprudlende natteliv. Det har en indre gårdhave, tagterrasse og parkeringskælder. 

 

Værelserne og lejlighederne på det 3-stjernede Hotel AMANO har aircondition, trægulv og fladskærms-tv med satellitkanaler. Gæsterne kan leje en Xbox med spil samt iPod og dvd'er. 

 

AMANO ligger blot 200 m fra metrostationen Rosenthaler Platz og mange af Berlins smarteste modebutikker og kunstgallerier. Man kan desuden leje cykler og tandemcykler for på den måde at udforske Berlin centrum. 

 

Om eftermiddagen kan man slappe af i lobbybaren eller på tagterrassen, Om aftenen tilbydes en række kreative drikkevarer i den prisbelønnede AMANO Bar. Det olympiske stadion i Berlin er blot 30 minutter væk med tog og blot 20 minutter med taxa, husk at når Hertha Berlin spiller hjemme så har alle med gyldig kampbillet gratis transport til og fra stadion.

     

  

Park inn By Radisson Alexanderplatz**** 

Alexanderplatz 7
10178 Berlin Mitte Dette 4-stjernede hotel har 3 restauranter og en spa samt værelser med aircondition og fladskærms-tv. Det ligger på Alexanderplatz og er Berlins højeste hotel. 

 

Samtlige værelser og suiter på Park Inn by Radisson Berlin Alexanderplatz har marmorbadeværelse med massagebruser og gulvvarme. Der tilbydes desuden internet via kabel eller trådløs internetadgang mod et tillægsgebyr. 

 

Der serveres lokale specialiteter i Restaurant Zillestube og internationale retter i Humboldt's. Herudover serveres der måltider og drikkevarer i Spagos Bar & Lounge, som tilberedes foran gæsterne i det åbne køkken. 

 

Park Inns wellness-center har sauna, træningscenter og massagebehandlinger. Gæsterne kan også slappe af på tagterrassen, som har malerisk udsigt ud over det centrale Berlin. 

 

Park Inn by Radisson ligger over for Alexanderplatz Station, hvorfra der er forbindelser med bus, sporvogn, metro og S-Bahn til alle dele af Berlin. Museumsinsel og det livlige Hackescher Markt ligger desuden 10 minutters gang væk. Det olympiske stadion i Berlin er blot 30 minutter væk med tog og blot 20 minutter med taxa, husk at når Hertha Berlin spiller hjemme så har alle med gyldig kampbillet gratis transport til og fra stadion.

   

 

Hotel Tryp Berlin Mitte****

Tryp Berlin Mitte****
Chausseestraße 33
10115 Berlin, Tyskland

 

Dette 4-stjernede designerhotel i kvarteret Mitte i Berlin ligger blot 5 minutters gang fra områdets fashionable gallerier og tøjbutikker. Der er sauna på 6. etage, stilfuld restaurant og moderne værelser med fladskærms-tv.

 

De elegant indrettede værelser på Tryp Berlin Mitte har aircondition og lydisolerede vinduer. Der er desuden minibar, skrivebord og hårtørrer samt badeprodukter.

 

Der serveres morgenbuffet på Tryp Berlin Mitte samt regionale og internationale retter i restauranten. I baren tilbydes der lettere anretninger og drikkevarer, og der kan bestilles roomservice.

 

Man kan benytte Tryps finske sauna, solterrasse og fitnesscenter, og der er gratis WiFi overalt i bygningen.

 

Metrostationen Naturkundemuseum ligger 2 minutters gang fra Tryp Berlin Mitte. Berlins hovedbanegård og museumsøen, der står opført på UNESCOs verdensarvsliste, ligger 15 minutters gang derfra. 

 

Berlin Mitte er et fantastisk valg for dem, der er interesserede i historiemuseerog arkitektur.

Transport:
Stadion ligger et godt stykke væk fra centrum, så du må på en metro for at komme derud. Det er så til gengæld også meget lige til, da både linje U2 og U12 kører til stoppestedet Olympia-Stadion.

Du kan stå på flere forskellige steder i byen, og det tager cirka 25 minutter fra Potsdamer Platz.

Alternativt kan du vælge S-Bahn, der også kører til stadion. Her skal du enten med S5 eller S75, men det tager altså cirka 45 minutter.

Fodboldrejser.dk har mere end 5000 rejsende om året til kampe rundt i Europa til både Champions League, Europa League samt pokal og naturligvis liga kampe.

 

Vi bruger officielle leverandører og leverer altid vores billetter senest dagen inden kampen, så du har en 100% billetgaranti.

Vi er medlemmer af rejsegarantifonden nr. 2011

Du kan ved spørgsmål, før, under og efter turen altid komme igennem til os på vores 24 timers hotline på tlf: 31 10 66 77 ellers svarer vi altid på e-mails indenfor 24 timer (Med forbehold for weekender og helligdage)Forsikring

Som rejsende hos Fodboldrejser.dk er du dækket af vores udvidede ansvarsrisikoforsikring.

Du kan læse detaljerne i policen her: Gouda Udvidet Ansvarsforsikring-jan18.pdf