• Find rejse
  • Billetinfo
  • Om os
  • Firmarejser
  • Kontakt
Liverpool vs. Everton GRUPPETUR inkl. overnatning centralt i Liverpool inkl. morgenmad, direkte fly, billet på langsiden og meget mere!
Liverpool
vs.
Everton GRUPPETUR inkl. overnatning centralt i Liverpool inkl. morgenmad, direkte fly, billet på langsiden og meget mere!
4-5 december 2019

PAKKEN INKLUDERER:

•Eget chartret fly med plads til 172 tur/retur fra København til Liverpool inklusiv mad samt øl, vin, vand, te og kaffe
•Bustransfer fra lufthavn til hotel
•Arrangement på Fodboldrejser.dk’s faste pub Bierkeller med oplæg fra dansk Liverpool legende inkl. mad, øl og vand
•Bustransfer fra Bierkeller til Anfield
•Fodboldbillet til nedre Kenny Dalglish Stand sektion KG (Langside), inkl. loungeadgang (mulighed for opgradering)
•Bustransfer fra Anfield til hotel
•1 overnatning i delt dobbeltværelse på Staycity Aparthotels Corn Exchange i Liverpool City Centre inkl. morgenmad (mulighed for opgradering)
•Bustransfer fra hotel til lufthavn
•Repræsentanter fra Fodboldrejser.dk vil være til stede og stå til rådighed under hele turen

FODBOLDREJSER.DK HAR EN BILLETLEVERING PÅ 100%

DELTAGERE

VÆLG ANTAL

HOTEL

Staycity Aparthotels Corn Exchange **** inkl. morgenmad (1 kingsize-seng og 1 sovesofa)

Moderne lækkert lejlighedshotel med døgnåben reception

Staycity Aparthotels Corn Exchange ligger i Liverpool blot 100 m fra Pier Head og 600 m fra Albert Dock og byder på veludstyret indkvartering med gratis wi-fi.

Samtlige lejligheder er udstyret med fladskærms-tv, fuldt udstyret tekøkken med kedel og opvaskemaskine samt eget badeværelse.

Gæsterne kan nyde morgenbuffet eller kontinental morgenmad inden man begiver sig ud på sightseeing.

Staycity Aparthotels Corn Exchange er beliggende blot 8 minutters gang fra Liverpool ONE og 9 minutters gang fra Royal Court Theatre samt 12 km fra John Lennon Lufthavn.

Hampton By Hilton Liverpool *** inkl. morgenmad (1 kingsize-seng og 1 sovesofa)

Moderne 3 stjernet hotel med gode faciliteter 

Hampton by Hilton Liverpool City Centre ligger kun få minutter fra Albert Dock og butikscentret Liverpool ONE. Der tilbydes moderne værelser med gratis trådløs internetadgang samt fitnesscenter på stedet.

Samtlige værelser har aircondition, fladskærms-tv, kaffe og te, privat badeværelse samt opholdsområde med sofa og skrivebord.

Hampton by Hilton tilbyder komplet varm morgenmad og døgnåbent snackområde. Der er også afslappende lounge og bar samt restaurant med en traditionel middagsmenu.

Hotellet ligger tæt på Echo Arena, blot 10 minutters gang fra Tate Liverpool-galleriet og bare 15 minutters gang fra den travle bymidte. Der er privat parkering på stedet. Derudover kommer man nemt til Liverpool lufthavn samt til Anfield Road og Goodison Park.

Titanic Hotel Liverpool *** inkl. morgenmad

4 stjernet hotel i gammel lagerbygning på Stanley Dock

Dette hotel ligger i Vauxhall, kun 2 km fra Stanley Dock Tobacco Warehouse og Royal Liver Building. Derudover ligger Cavern Club og St. George's Hall ca. 3 km derfra. Du kan desuden gå til Moorfields Station på 20 minutter og Sandhills Station på 20 minutter.

Titanic er røgfrit og har en restaurant, et fitnesscenter, spabad, sauna og en bar/lounge.

Værelserne starter ved ca. 53 m2, har gratis Wi-Fi, roomservice (døgnet rundt) og fladskærms-tv med digitale kanaler.


VÆRELSER

SENGEVALG

VÆRELSER

SENGEVALG

VÆRELSER

SENGEVALG


PERIODE

500,00 kr
PERIODE FRA
4/12 2019
PERIODE TIL
5/12 2019

FODBOLDBILLET

Nedre langside - Reds Bar Lounge

Billetten inkluderer:
- Kenny Dalglish Stand, langside, sektion KG
- Adgang til lounge (Reds Bar)
- Te/Kaffe i pausen
- Kampprogram

Langside - L11 - Code Lounge

Billetten inkluderer:
- Main Stand, langside, L11
- Adgang til lounge (Code Lounge)
- Drikkevarer i pausen (øl, vin og vand)
- Kampprogram


Stadionrundvisning

Legends Tour ( 400,00 kr )

INDKØBSKURV

Anfield seating map

Fodboldrejse til Liverpool - Everton

Der er intet bedre end at slå lokalrivalerne! Derfor er det altid højintense opgør, når Liverpool og Everton krydser klinger – både på græsset og på tribunerne.  

Liverpool vil gøre alt for at tilfredsstille hjemmepublikummet på Anfield, men Everton lægger sig ikke frivilligt ned.

 ©Fodboldrejser.dk | Fodboldrejser til Liverpool - Liverpool - Everton

På kampdagen

Vi anbefaler vores gæster, at tage ud til Anfield i god tid på kampdagen - 4 timer før kampen er ikke for tidligt! 
I området omkring Anfield er der masser af liv, god stemning, Liverpool fans, hyggelige omgivelser og hyggelige pubs med rig mulighed for få flere timer til at gå. Her kan vi blandt andet anbefale The Sandon PubThe Soccer Suite og The Park Pub. På sidstnævnte er der også mulighed for, at tage et slag pool/billiard mens I nyder en kold øl - udvalget er stort!

Inde på stadion

Det går forholdsvis hurtigt at komme ind på stadion. I skal blot scanne jeres fodboldbillet, og så er I igennem. Der er flere boder rundt på stadion, og her vil det være muligt at købe nogle snacks og drikkevarer. Som på alle andre stadions i England er det ikke muligt, at medbringe sin øl med ind på sin plads. Øl og andet alkohol skal drikkes ude omkring boderne. 

Jo tættere vi kommer på kampstart, jo bedre bliver stemningen, som til sidst udmunder sig i den legendariske "You'll Never Walk Alone", som runger solidt på hele Anfield. En atmosfære og stemning som får hårene til at rejse sig på de fleste - OGSÅ dem som ikke er fodboldinteresseret. En unik oplevelse for alle! 

Efter slutfløjtet kan det, alt efter hvilke pladser I har, tage lidt tid at komme ud fra stadion. Gangene som forbinder samt fører til udgangene af Anfield kan være ret smalle, og der er derfor ikke plads til mange mennesker på samme tid. Tålmodighed er vejen frem!

Tips til seværdigheder

Albert Dock
Det totalrenoverende havneområde er en perle i Liverpool. Her er der små hyggelige butikker, restauranter, klubber, caféer og historiske monumenter. Gå en tur og smut ind forbi Lodsens gamle hus, hvor man gratis kan komme ind og se, hvordan han og hans familie boede og arbejdede under 2. verdenskrig. 

Yellow Duck Tour
Ønsker man en original tour gennem Liverpool, så er Yellow Duck Tour det åbenlyse valg. På disse intime ture guider ægte scouser rundt, og fortæller sjove historier om deres højtelskede by. De gør det med en sådan charme, at man ikke kan undgå at blive revet med. Først en tur igennem byen, Liverpool Council, Lime Street, China Town og kendte scousers gamle boliger, og dernæst kører køretøjet direkte i havnen. Det er nemlig et amfibiekøretøj fra 2. verdenskrig. Sådan starter havnerundfarten, hvor de fortæller om konstruktionen af Titanic, Liverpools betydning som Englands vigtigste handelshavn og Albert Docks funktion under 2. verdenskrig. Billetterne kan bookes på Albert Dock eller online.

Beatles Museet
The Beatles er et af de mest indflydelsesrige bands i historien, og når man alligevel er I byen, hvor det hele startede, hvorfor så ikke tage en tur for Beatles museet? 
Her kan man se sjove billeder, film- og lydklip af deres fantastiske karriere. Man kan også læse om John Lennons forfærdelige død, og om hvordan det går medlemmerne i dag. Museet er åbent alle ugens dage, og billetter kan købes i indgangen. 

Matthew Street
På Matthew Street finder man et utal af pubs, cafeer og restauranter. Her ligger The Cavern Pub, som er den pub, hvor The Beatles fik deres første job. The Cavern Pub er egentlig en mindre model af Beatles Museet, og på væggene kan man se billeder, og der spilles live musik med diverse Beatles coverbands. Om aftenen åbner alle klubberne, og spørger man de lokale unge, så er det bydelen (gaden), hvor de gamle går i byen. 
Hvor Matthew Street er stedet for de lidt ældre, så er Wood Street og Fleet Street stedet for de unge.

St. Johns Shopping Centre
I St. Johns Shopping Centre finder man et udvalg af forskellige butikker bl.a. Liverpool FC Store.

Restauranter i Liverpool

Bem Brasil
47-49 Hanover Street

Et fantastisk koncept hvis man elsker kød. En god restaurant hvis man er en familie på tur, eller blot er på udkig efter en solid omgang mad. Du kommer ind og de søde tjenere henviser dig til dit bord. Herefter er salat og tilbehørsbuffeten åben, og i den finder du alt, hvad hjertet begærer inden for salat og tilbehør. Hvad angår kødet, så får man en lille brik, som har en grøn side og en rød side. Når den røde side vender opad, siger man "nej tak" til kød, og når den grønne side vender opad, siger man "ja tak" til kød. Når man har forsynet sig i buffeten, kommer tjenerne forbi med store grillspyd, hvor de har alle mulige slags veltilberedt kød. Efter maden kan man nyde en drink i restaurantens lounge til tonerne af brasilianske og andre sydamerikanske musikgenrer.

Jamie Oliver Italian Restaurant
Paradise Street, Liverpool ONE
Liverpool

Ønsker du en lidt mere speciel oplevelse, og elsker du klassisk Italiensk madlavning, så er Jamie Olivers Italian Restaurant klart et besøg værd. Jamie sagde selv om byen, da han åbnede restauranten, at han har de samme følelser og stolthed i madlavning som scouserne (folk fra Liverpool) har over for deres by, fodboldhold og kultur. Maden serveres i skønne og hyggelige omgivelser og er klart et besøg værd, hvis man vil have lidt ekstra luksus for smagsløgene. Man skal huske at bestille bord i forvejen, da der er komplet udsolgt i weekenderne. 

Pubs ved Anfield

The Sandon
Oakfield Road

Liverpools officielle match day pub, og stedet hvor både Liverpool og Everton er grundlagt.
The Sandon ligger blot 300 meter fra Anfield,

The Albert
Anfield Road

The Albert ligger lige ved siden af den historiske tribune, The Kop og ligger derfor klods op ad stadion. Væggene er prydet med halstørklæder fra fodboldhold rundt omkring i hele verden, og skaber en hyggelig og varm atmosfære. På kampdage er der komplet proppet i flere timer inden kampstart, så hvis du vil være sikker på at komme til at sidde ned, skal du komme i rigtig god tid. Til lokalopgør mod Manchester United eller internationale kampe er stemningen på og omkring Anfield altid elektrisk, og det gælder også på The Albert, hvor man kan synge med på de gode gamle Liverpoolsange og nyde en masse pints. 

The Park
Anfield Road

Ligger på den modsatte side af The Albert og er næsten lige så travl som The Albert. Her er også fantastisk stemning inden kampene, og I skal også komme i god tid, hvis I skal have en siddeplads. Et sted som også er temmelig besøgt af turister, men man har god mulighed for at støde ind i en ægte scouser, som med glæde vil dele hans oplevelser med Liverpool over en pint. Sjove anekdoter og historier om udebaneture, internationale rejser og anholdelser er hørt her, og er selvfølgelig et besøg værd. 

Vi har aftaler med flere hoteller i Liverpool. Ikke alle hoteller tilbydes til alle kampe, men hvis I har specifikke ønsker til et hotel, så tag fat i os.

Fodboldrejser.dk har selv afprøvet faciliteterne samt boet på alle de hoteller som indgår i vores pakker. 
Transport fra Lufthavnen

John Lennon Airport
Bussen er den nemmeste mulighed, hvis du ankommer med fly til John Lennon Airport. Bussen kører lige ude foran terminalbygningen og koster mellem 4-6 pund afhængig af busselskab. Billetterne kan bookes i ankomstterminalen eller købes i bussen. Busserne stopper på Liverpool Lime Street Station eller Liverpool ONE. Man kan også tage med tog, stationen ligger dog en god gåtur fra lufthavnen, så vi anbefaler bus. Vælger I at tage en taxa, koster dette typisk mellem 15-25 pund.

Manchester Airport
Ankommer man til Manchester Airport, så er toget det nemmeste. Toget kører direkte fra lufthavnsterminalens station. Der går toge mellem lufthavnen og Liverpool hver halve time og det koster typisk 15-20 pund for en returbillet, og turen tager mellem 50 og 70 minutter. Man kan også tage det først mulige tog til Manchester Piccadilly og finde alternative ruter derfra, prisen forbliver den samme. 
Taxa koster i omegnen af 90-100 pund

Transport til Anfield Road

Det nemmeste er at tage en taxa. Det koster ca. 15 pund fra centrum og det tager 10-20 minutter afhængig af trafikken. Vi anbefaler altid vores kunder at tage ud til stadion i god tid for at opleve atmosfæren på kampdagen. Man kan dog også tage bussen fra Liverpool ONE: Linje nr. 18 kører derud, og det koster ca. 2 pund for en billet. Der er altid indsat ekstra busser på kampdage. 

Oplev stemningen fra det fantastiske Anfield Road og hør You Never Walk Alone. Book din fodboldrejse på Fodboldrejser.dk

 

Billetgaranti
Fodboldrejser.dk
har mere end 7.000 rejsende om året til kampe rundt i Europa til både Champions League, Europa League samt pokal og naturligvis ligakampe.

Vi bruger officielle leverandører og leverer altid vores billetter senest om morgenen inden kl 11 på kampdagen, så du har 100% billetgaranti. 

Vi er medlemmer af rejsegarantifonden nr. 2011

Du kan ved spørgsmål, før, under og efter turen altid komme igennem til os på vores 24 timers hotline på tlf: 31 10 66 77 ellers svarer vi altid på e-mails indenfor 24 timer (Med forbehold for weekender og helligdage).

Forsikring
Som rejsende hos Fodboldrejser.dk er du dækket af vores udvidede ansvarsrisikoforsikring.
Du kan læse detaljerne i policen her: Gouda Udvidet AnsvarsforsikringForsikring

Som rejsende hos Fodboldrejser.dk er du dækket af vores udvidede ansvarsrisikoforsikring.

Du kan læse detaljerne i policen her: Gouda Udvidet Ansvarsforsikring-jan18.pdf