• Find rejse
 • Billetinfo
 • Om os
 • Firmarejser
 • Kontakt
VIP TUR - Liverpool vs. Leicester, INKL. FLY (150 pladser ialt, 134 solgt)
VIP TUR - Liverpool
vs.
Leicester, INKL. FLY (150 pladser ialt, 134 solgt)
30-31 Januar 2019
 • 1 overnatning på hotel centralt i Liverpool
 • Morgenmad
 • Billet langside
 • Adgang til lounge
 • Direkte fly København - Liverpool
 • Frokostarrangement på Bierkeller med Jan Mølby, Thomas Grønnemark og Thomas Nørgaard
 • Bus transfer fra lufthavn tur/retur
 • Mulighed for tilkøb af Legends stadiontur med Jan Mølby

København-Liverpool
UD 09.00-09.30 / HJEM 16.30-19.00
---------------------------------------------

FODBOLDREJSER.DK HAR EN BILLETLEVERING PÅ 100%

DELTAGERE

VÆLG ANTAL

HOTEL

Hotel Ibis Styles Liverpool ***, inkl. morgenmad

Ibis Styles Liverpool Dale St ligger under 10 minutters gang fra stationerne Moorfields og Lime Street i Liverpool. Dette boutique-hotel tilbyder gratis WiFi, gratis morgenmad samt individuelt indrettede værelser. The Cavern ligger blot 5 minutters gang derfra.

Værelserne på ibis Styles Liverpool Centre Dale St har badeværelse, kaffe- og tefaciliteter, skrivebord samt fladskærms-tv med Freeview-kanaler.

Der serveres varieret morgenbuffet hver dag samt internationale retter om aftenen. Der er parkeringsplads ved siden af, hvor hotellets gæster tilbydes rabat.

Liverpool One, Liverpool Echo Arena samt kongrescentret BT ligger under 2 km fra hotellet. Liverpool Museum ligger blot 10 minutters gang fra ibis Styles. 

 

Dette overnatningssted har fået en god karakter for "Valuta for pengene" i Liverpool! Gæsterne får mere for pengene i forhold til andre overnatningssteder i byen.

 

Adresse:

Hotel Ibis Styles Liverpool *** 
67 Dale Street, Liverpool L2 2HJ,

Hampton By Hilton Liverpool ***, inkl. morgenmad

Hampton by Hilton Liverpool City Centre ligger kun få minutter fra Albert Dock og butikscentret Liverpool ONE. Der tilbydes moderne værelser med gratis trådløs internetadgang samt fitnesscenter på stedet.

Samtlige de rummelige værelser har aircondition, fladskærms-tv, kaffe- og tefaciliteter, stilfuldt privat badeværelse samt opholdsområde med sofa og skrivebord.

Hampton by Hilton tilbyder komplet varm morgenmad og døgnåbent snack-område. Der er også afslappende lounge og bar samt restaurant med en sund, traditionel middagsmenu.

Hotellet ligger tæt på Echo Arena, blot 10 minutters gang fra Tate Liverpool-galleriet og bare 15 minutters gang fra den travle bymidte. Der er privat parkering på stedet. Derudover kommer man nemt til Liverpool lufthavn samt til Anfield Road og Goodison Park.

Adresse:

Hampton By Hilton Liverpool
Kings Dock Mill, 7 Hurst St,
Liverpool L1 8DA

 


VÆRELSER

SENGEVALG

VÆRELSER

SENGEVALG


PERIODE

0,00 kr
PERIODE FRA
PERIODE TIL

FODBOLDBILLET

Nedre langside + adgang til lounge

Billetten inkluderer:
- Kampbillet – Kenny Dalglish Stand, Langside, sektion KG
- Kampprogram
- Te/Kaffe i pausen
- Adgang til lounge

Langside Main Stand, L12, inkl. drikkevarer i pause

Billetten inkluderer:
- Kampbillet – Main Stand, Langside, sektion L12
- Drikkevarer i pausen, Øl, vin og sodavand
- Adgang til Code Lounge
- Liverpool legende i lounge
- Kampprogram


Stadionrundvisning

Legends stadiontur med Jan Mølby inklusiv fælles bustransfer til og fra stadion ( 400,00 kr )

INDKØBSKURV

Vælg selv din månedspris

Del din betaling op - Klik her

Onsdag d. 30. Januar 2019
07:30 Mødetid Københavns lufthavn og velkomst v/ Fodboldrejser.dk
09:00 Flyafgang fra København
09:30 Ankomst til Liverpool Bus fra lufthavn i Liverpool til hotellet i centrum
11:00 Forventet ankomst til hotel i Liverpool
12:00 – 15.00 Frokostarrangement med Jan Mølby, Thomas Grønnemark og Thomas Nørgaard
17:30 Busafgang mod Anfield 20:00 Kick Off Liverpool vs. Leicester

Torsdag d. 31. Januar 2019 
Morgenmad i hotellets restaurant
10:00 Afgang med bus fra hotel til Anfield. Samlet stadion rundvisning med Jan Mølby eller anden Liverpool legende. (gælder kun for gæster med tilkøb af Legends tur)
14.00 Bus fra Hotel eller Anfield mod Liverpool Airport
16:30 Flyafgang fra Liverpool Airport
19:00 Ankomst København og farvel og tak fra fodboldrejser.dk

©Fodboldrejser.dk | Fodboldrejser til Liverpool - Liverpool - Leicester

Onsdag d. 30. Januar 2019
07:30 Mødetid Københavns lufthavn og velkomst v/ Fodboldrejser.dk
09:00 Flyafgang fra København
09:30 Ankomst til Liverpool Bus fra lufthavn i Liverpool til hotellet i centrum
11:00 Forventet ankomst til hotel i Liverpool
12:00 – 15.00 Frokostarrangement med Jan Mølby, Thomas Grønnemark og Thomas Nørgaard
17:30 Busafgang mod Anfield 20:00 Kick Off Liverpool vs. Leicester

Torsdag d. 31. Januar 2019
Morgenmad i hotellets restaurant
10:00 Afgang med bus fra hotel til Anfield. Samlet stadion rundvisning med Jan Mølby eller anden Liverpool legende. (gælder kun for gæster med tilkøb af Legends tur)
14.00 Bus fra Hotel eller Anfield mod Liverpool Airport
16:30 Flyafgang fra Liverpool Airport
19:00 Ankomst København og farvel og tak fra fodboldrejser.dk

©Fodboldrejser.dk | Fodboldrejser til Liverpool - Liverpool - Leicester

Restauranter i Liverpool

Bem Brasil
Hannover Street
Liverpool

Et helt fantastisk koncept hvis man elsker kød. En fin restaurant hvis man er en familie på tur, eller blot er på udkig efter en solid omgang mad. Du kommer ind og de søde tjenere henviser dig til dit bord. Herefter er salat og tilbehørsbuffeten åben, og i den finder du alt, hvad hjertet begærer inden for salat og tilbehør. Hvad angår kødet, så får man en lille brik, som har en grøn side og en rød side. Når den røde side vender opad, siger man "nej tak" til kød, og når den grønne side vender opad, siger man "ja tak" til kød. Når man har forsynet sig i buffeten, kommer tjenerne forbi med store grillspyd, hvor de har alle mulige slags veltilberedt kød. Efter maden kan man nyde en drink i restaurantens lounge til tonerne af brasilianske og andre sydamerikanske musikgenrer.

Jamie Oliver Italian Restaurant
Paradise Street
Liverpool ONE, Liverpool

Ønsker du en lidt mere speciel oplevelse, og elsker du klassisk Italiensk madlavning, så er Jamie Olivers Italian Restaurant klart et besøg værd. Jamie sagde selv om byen, da han åbnede restauranten, at han har de samme følelser og stolthed i madlavning som scouserne (folk fra Liverpool) har over for deres by, fodboldhold og kultur. Maden serveres i skønne og hyggelige omgivelser og er klart et besøg værd, hvis man vil have lidt ekstra luksus for smagsløgene.  Man skal huske at bestille bord i forvejen, da der er komplet udsolgt i weekenderne. 

 

Pubs i Liverpool

The Albert
Anfield Road
Liverpool

Det åbenlyse valg. The Albert ligger lige ved siden af den historiske tribune, The Kop og ligger derfor klods op ad stadion. Væggene er prydet med halstørklæder fra hele verdens fodboldhold, og skaber en hyggelig og varm atmosfære. På kampdage er der komplet proppet i flere timer inden kampstart, så hvis du vil være sikker på at komme til at sidde ned, skal du komme i rigtig god tid. Til lokalopgør mod Manchester United eller internationale kampe er stemningen på og omkring Anfield altid elektrisk, og det gælder også på The Albert, hvor man kan synge med på de gode gamle Liverpoolsange og nyde en masse pints. 

The Park
Anfield Road
Liverpool

Ligger på den modsatte side af The Albert og er næsten lige så travl som The Albert. Her er også kanon stemning inden kampene, og I skal også komme i god tid, hvis I skal have en siddeplads. Et sted som også er temmelig besøgt af turister, men man har god mulighed for at støde ind i en hardcore scouser, som med glæde vil dele hans oplevelser med Liverpool over en pint. Sjove anekdoter og historier om udebaneture, internationale rejser og anholdelser er hørt her, og er selvfølgelig et besøg værd. 

 

Sightseeing i Liverpool

Albert Dock
Det totalrenoverende havneområde er en perle i Liverpool. Her kan man nu se små hyggelige butikker, restauranter, klubber, caféer og en masse historiske monumenter. Gå en tur og smut ind forbi Lodsens gamle hus, hvor man gratis kan komme ind og se, hvordan han og hans familie boede og arbejdede under 2. verdenskrig. 

Yellow Duck Tour
Ønsker man en original tour gennem Liverpool, så er det her det åbenlyse valg. Rigtige scousers er guider på disse intime ture, og fortæller sjove historier omkring deres højtelskede by. De gør det med en sådan charme, at man ikke kan undgå at blive revet med. Først en tur igennem byen, Liverpool Council, Lime Street, China Town og kendte scousers gamle boliger, og dernæst kører køretøjet direkte i havnen. Det er nemlig et amfibiekøretøj fra 2. verdenskrig. Sådan starter havnerundfarten, hvor de fortæller om konstruktionen af Titanic, Liverpools betydning som Englands vigtigste handelshavn og Albert Docks funktion under 2. verdenskrig.  Billetterne kan bookes på Albert Docks eller online.

Beatles Museet
Man er jo i byen, hvor det hele startede, så selvfølgelig skal man forbi Beatles Museet. Her kan man se sjove billeder, filmklip og lydklip af deres fantastiske karriere. Man kan også læse om John Lennons forfærdelige død, og om hvordan det går medlemmerne i dag. Museet er åbent alle ugens dage, og billetter kan købes i indgangen. 

Matthew Street
På Matthew Street finder man et utal af pubs, cafeer og restauranter. Her ligger The Cravern Pub, som er den pub, hvor Beatles fik deres første job. The Cravern Pub er egentlig en mindre model af Beatles Museet, og på væggene kan man se billeder. Der er altid live musik med diverse Beatles cover bands.  Om aftenen åbner alle klubberne, og man kan få en rigtig fed aften/nat ved at gå på Matthew Street, spørger man de lokale unge, så er det bydelen (gaden), hvor de gamle går i byen.
Wood Street og Fleet Street Hvor Matthew Street er stedet for de lidt ældre, så må Wood Street og Fleet Street være stedet for de unge. Gaderne er proppet med barer og klubber, hvor Liverpools vilde ungdom altid giver den max gas. Det er stedet, hvis man skal have kulørte drinks og feste hele natten. Scouserne forstår sig på at feste. 

St. Johns Shoppingcenter
I St. Johns store shoppingcenter finder man et enormt antal af butikker, og St. Johns må være enhver shoppers drømmested. Her finder du også Liverpools og Evertons Mega Shopper, en butik hvor man kan købe alt fra en Kenny Daglish kuglepen til en Coutinho trøje.

Hampton By Hilton Liverpool ***
Kings Dock Mill, 7 Hurst St,
Liverpool L1 8DA

Hampton by Hilton Liverpool City Centre ligger kun få minutter fra Albert Dock og butikscentret Liverpool ONE. Der tilbydes moderne værelser med gratis trådløs internetadgang samt fitnesscenter på stedet.

Samtlige de rummelige værelser har aircondition, fladskærms-tv, kaffe- og tefaciliteter, stilfuldt privat badeværelse samt opholdsområde med sofa og skrivebord.

Hampton by Hilton tilbyder komplet varm morgenmad og døgnåbent snack-område. Der er også afslappende lounge og bar samt restaurant med en sund, traditionel middagsmenu.

Hotellet ligger tæt på Echo Arena, blot 10 minutters gang fra Tate Liverpool-galleriet og bare 15 minutters gang fra den travle bymidte. Der er privat parkering på stedet. Derudover kommer man nemt til Liverpool lufthavn samt til Anfield Road og Goodison Park.

     

Hotel Ibis Styles Liverpool ***

67 Dale Street, Liverpool L2 2HJ,

Ibis Styles Liverpool Dale St ligger under 10 minutters gang fra stationerne Moorfields og Lime Street i Liverpool. Dette boutique-hotel tilbyder gratis WiFi, gratis morgenmad samt individuelt indrettede værelser. The Cavern ligger blot 5 minutters gang derfra.

Værelserne på ibis Styles Liverpool Centre Dale St har badeværelse, kaffe- og tefaciliteter, skrivebord samt fladskærms-tv med Freeview-kanaler.

Der serveres varieret morgenbuffet hver dag samt internationale retter om aftenen. Der er parkeringsplads ved siden af, hvor hotellets gæster tilbydes rabat.

Liverpool One, Liverpool Echo Arena samt kongrescentret BT ligger under 2 km fra hotellet. Liverpool Museum ligger blot 10 minutters gang fra ibis Styles. 

Transport fra Lufthavnen

John Lennon Airport
Bussen er den nemmeste mulighed, hvis du ankommer med fly til John Lennon Airport. Bussen kører lige ude foran terminalbygningen og koster mellem 4-6 pund afhængig af busselskab. Billetterne kan bookes i ankomstterminalen eller i bussen. Busserne stopper på Liverpool Lime Street Station eller Liverpool ONE. Man kan også tage med tog, stationen ligger dog en god gåtur fra lufthavnen, så bussen er at foretrække. Man kan selvfølgelig også tage en taxa, men her skal man regne med en pris på mellem 15-25 pund for en tur ind til centrum. 

Manchester Airport
Ankommer man til Manchester Airport, så er toget det nemmeste. Toget kører direkte fra lufthavnsterminalens station. Der går toge mellem lufthavnen og Liverpool hver halve time og det koster 14,5 pund for en returbillet, turen tager mellem 50 og 70 minutter. Man kan også tage det først mulige tog til Manchester Piccadilly og finde alternative ruter derfra, prisen forbliver den samme. 

Man kan også vælge at tage en taxa, det koster mellem 45-70 pund afhængig af trafik og chauffør, man kan med fordel aftale en fast pris med chaufføren inden man påbegynder turen.

 

Transport til Anfield Road og Goddison Park i Liverpool
Det nemmeste er at tage en taxa. Det koster 4-7 pund fra centrum og det tager 5-10 minutter afhængig af trafikken. Vi anbefaler altid vores kunder at tage ud til stadion i god tid for at opleve stemningen og menneskerne på en kampdag. Stemningen er elektrisk! Man kan dog også tage bussen fra Liverpool ONE: Linje nr. 18 kører derud, og det koster 1,8 pund for en billet. Der er altid indsat ekstra busser på kampdage. 
Ovenstående beskrivelse gælder ligeså meget for Everton Fans, da Anfield og Goddison ligger tæt ved hinanden, kun opdelt af Stanley Park.

Oplev stemningen fra det fantastiske Anfield Road og hør You Never Walk Alone. Book din fodboldrejse på Fodboldrejser.dk

 

Fodboldrejser.dk har mere end 4000 rejsende om året til kampe rundt i Europa til både Champions League, Europa League samt pokal og naturligvis liga kampe.

 

Vi bruger officielle leverandører og leverer altid vores billetter senest dagen inden kampen, så du har en 100% billetgaranti.

Vi er medlemmer af rejsegarantifonden nr. 2011

Du kan ved spørgsmål, før, under og efter turen altid komme igennem til os på vores 24 timers hotline på tlf: 31 10 66 77 ellers svarer vi altid på e-mails indenfor 24 timer (Med forbehold for weekender og helligdage)