• Find rejse
  • Billetinfo
  • Om os
  • Firmarejser
  • Kontakt
Napoli vs. Atalanta
Napoli
vs.
Atalanta
30 April - 2 Maj - 2016
  • 2 overnatninger på hotel
  • Morgenbuffet på hotellet
  • Fodboldbillet
FODBOLDREJSER.DK HAR EN BILLETLEVERING PÅ 100%
The trip is over

DELTAGERE

VÆLG ANTAL

HOTEL

Hotel Best Western Plaza***

Best Western Hotel Plaza ligger blot 200 m fra hovedbanegården og tilbyder et væld af moderne faciliteter, herunder gratis WiFi i hele bygningen. Man kan nyde en stor morgenbuffet på tagterrassen.

Dette elegante hotel ligger i en totaltrenoveret bygning fra det 19. århundrede. Samtlige værelser har aircondition samt satellit-tv. Nogle af værelserne har desuden balkon.

Værelsesprisen omfatter varm og kold morgenbuffet, som serveres på terrassen. Herfra kan man beundre den smukke udsigt over fæstningen Sant'Elmo samt det tidligere kloster Certosa San Martino. Caféen byder på enkle napolitanske retter, brunch samt forretningsmiddage.

Hotel Plaza ligger nær metroen samt Circumvesuviana-toget. Hotellet tilbyder direkte bustransport til havnen i Napoli samt Capodichino Lufthavn mod et tillægsgebyr.

Hotellets glimrende og flersprogede medarbejdere står til rådighed døgnet rundt for at sikre gæsterne et behageligt ophold. Man kan låne personlige computere uden beregning.

Stadio Sao Paolo ligger 12 km fra hotellet og man når nemmest og hurtigst dertil med taxa, men man kan gå til metrostationen Piazza Garibaldi og derfra kører metroen til stationen, Lala. Det tager knap en time men det er meget billigere.

Hotel Best Western Plaza Napoli***
Piazza Principe Umberto 23
Napoli

Hotel NH Ambassador****

Det imponerende NH Napoli Ambassador ligger i det historiske centrum af Napoli, tæt på kongeslottet samt San Carlo Teater. Der tilbydes gratis WiFi overalt samt udsigt over det historiske centrum, bugten og kongeslottet.

NH Ambassadors elegante og rummelige værelser er fordelt på 30 etager. Samtlige værelser har aircondition, satellit-tv, minibar og meget mere.

NH Napoli Ambassadors udsøgte restaurant serverer napolitanske specialiteter, friske fiske- og skaldyrsretter samt middelhavsinspirerede og internationale retter. Om morgenen serveres der varieret buffet.

Hotellet ligger i kort gåafstand fra Piazza del Plebiscito og andre turistattraktioner. Der er 5 minutters gang til Molo Beverello-havnen med færger til Ischia, Capri og Procida samt butikkerne på Via Roma.

Stadio Sao Paolo ligger 8 km fra hotellet og man når nemmest og hurtigst dertil med taxa, men man kan gå til metrostationen Universita og derfra kører metroen til stationen, Lala. Det tager knap en time men det er meget billigere.

Hotel NH Ambassador****
Via Medina 70
80113 Napoli

Hotel Palazzo Alabardieri****

Palazzo Alabardieri ligger 600 m fra Napoli Piazza del Plebiscito, 2 minutters gang fra butikkerne på chikke Via Chiaia. Det flersprogede personale er altid til rådighed, og de elegante værelser omfatter gratis WiFi.

Efter en dag hvor man har udforsket det nærliggende kongepalads eller slottet Ovo, er det muligt at slappe af i baren på Alabardieri med eftermiddagste eller en aperitif. Morgenmaden omfatter hårdkogte æg eller røræg, Campania-mozzarella og friskbagte tærter.

Værelserne på dette konverterede kloster byder på stilfulde vægstøbninger og udsøgte tekstiler. Samtlige værelser har aircondition og fladskærms-tv med satellitkanaler. Nogle af værelserne omfatter endvidere siddekrog samt blød badekåbe og tøfler.

Stadio Sao Paolo ligger blot 8 km fra hotellet og det er nemt at komme dertil med både taxa og metro.

Hotel Palazzo Alabardieri****
Via Alabardieri 38
80121 Napoli


VÆRELSER

SENGEVALG

VÆRELSER

SENGEVALG

VÆRELSER

SENGEVALG


PERIODE

400,00 kr
PERIODE FRA
PERIODE TIL

FODBOLDBILLET

Cat 4

Billetten inkluderer:
- Kampbillet – (Bag målet)

 

Cat 3

Billetten inkluderer:
- Kampbillet – 1. ring Distini (Øver Langside)

Cat 2

Billetten inkluderer:
- Kampbillet – Nisida (Langside)

Cat 1

Billetten inkluderer:
- Kampbillet – Posillipo (Langside)

INDKØBSKURV

 

Fodboldrejse til Napoli – Atalanta 

 

Nu er det nu, du og vennerne har mulighed for at komme med til en uforglemmelig fodboldrejse til det skønne Italien og opleve et af årets stærkeste hold Napoli, når hjemmeholdet byder gæsterne fra Atalanta velkommen på Stadio San Paolo. Atalanta ligger lunt i midten af tabellen, men har vist sig at være en stor mundfuld for de store klubber. Napoli er af denne grund nødt til at spille op til deres bedste, hvis de skal sikre sig de 3 vigtige point! Kom med og se om det lykkes og mærk den fantastiske stemning fra 60.000 tilskuere!  

 

Gå ikke glip af denne fodboldrejse til Napoli - en oplevelse uden sidsestykke for en sand fodboldelsker. 

 

©Fodboldrejser.dk | Fodboldrejser til Napoli – Atalanta

 

Restauranter i Napoli

 

Da Dora

Ferdinand Street Palasciano 30, 80122 Naples

På restaurant Da Dora serveres der dejlig frisk fisk og hjemmelavet pasta. Restauranten er kendt for at være blandt de bedste skaldyrsrestauranter i Napoli. Tjenerne er meget venlige og ivrige efter at hjælpe restaurantens gæster med valg af menu. Da Dora er en lille restaurant med en hyggelig og livlig atmosfære. På grund af restaurantens størrelse, anbefales det at man bestiller bord i forvejen. 

 

Ristorantino dell'Avvocato
Via Santa Lucia 115, 80132 Napoli, Italien

Denne elegante restaurant har hurtigt vundet respekt blandt napolitanske gastronomer. Menuen er specialiseret primært i fiskeretter og skifter hver tredje måned. Retterne sammensættes altid med fuld respekt for årstidens produkter. Tjenerne er meget åbne og imødekommende, og der hviler en hyggelig og autentisk atmosfære i restauranten. 

 

Da Pellone
Via Nazionale 93, Quartiere Vasto, 80143 Napoli, Italien

Ønsker du at opleve den ægte smag af napolitansk pizza, så er Da Pellone det helt rette sted. Her finder du nemlig de bedste pizzaer i Napoli. Stedet er dog ikke fantastisk hvad angår indretning, men personalet er venlige og pizzaerne smager formidabelt. 

 

 

Pubs i Napoli 

 

The Penny Black Waterfront Pub
Via Partenope, 9, Chiaia, Napoli NA, Italien

En hyggelig og anderledes pub indrettet i en sjov London stil. Atmosfæren er varm og indbydende, og betjeningen er i top. Der serveres fremragende burgere, du finder et stort udvalg af øl.

 

Herr Daniel 

Via Kaufmann, 15, 80131 Napoli, Italien

En hyggelig pub med kæmpe udvalg af øl fra hele verden. Herr Daniel serverer mad med inspiration fra hele verden, så der findes helt klart noget for enhver smag. Der er særlig vægt på gode bøffer og burgere i mange forskellige udstrækninger.  

 

 

Sightseeing i Napoli 

 

Cappella Sansevero

Cappella Sansevero er et kapel i Napoli fra det 17. århundrede, der rummer en udvalgt samling af italiensk religiøs kunst.  Du finder kapellet midt i det historiske centrum af Napoli. Cappella Sansevero rummer en række fine marmorskulpturer, deriblandt Cristo velato (den tilslørede Kristus), hvis marmorslør er så realistisk, at det er fristende at forsøge at løfte det og se Kristus nedenunder. Napolis stolthed kunne ikke være mere tydelig, når du træder indenfor, og alene derfor, er Cappella Sansevero et besøg værd.

 

Galleria Borbonica 

Galleria Borbonica er en fascinerende underjordisk tunnel i Napoli. Tunnellen blev brugt som bombebeskyttelsesrum under 2. verdenskrig, og inde i tunellen har man fundet flere biler og motorcykler fra 40'erne, 50'erne og 60'erne samt statuer og levn fra 2. verdenskrig, der nu står udstillet langs den underjordiske rute. Tunellen har også flere vandtanke og vandløb, og derfor kan besøgende hoppe med på en tømmerflådetur rundt i undergrundstunnellen.

 

Certosa di San Martino

Certosa di San Martino er et tidligere klosterkompleks i Napoli, der nu er indrettet til et museum. Sammen med Castel Sant'Elmo, der står ved siden af det, det er det mest synlige vartegn for byen, der ligger på toppen af Vomero bakke med smuk udsigt til bugten. I museum finder du flotte og historiske kunstudstillinger, men hvis du ikke er den store museumsganger, så er klosteret alligevel et besøg værd på grund af den smukke udsigt man får over byen.

 

Castel Sant'Elmo

Castel Sant'Elmo er en fæstning fra middelalderen, der er placeret på en bakketop nær Certosa di San Martino med udsigt over Napoli. Navnet "Sant'Elmo" stammer fra en kirke fra det 10. århundrede, Sant'Erasmo, forkortet til "Elmo". Fæstningen fungerer i dag som et museum. 

Hotel Best Western Plaza Napoli***
Piazza Principe Umberto 23
Napoli  


Best Western Hotel Plaza ligger blot 200 m fra hovedbanegården og tilbyder et væld af moderne faciliteter, herunder gratis WiFi i hele bygningen. Man kan nyde en stor morgenbuffet på tagterrassen. 

 

Dette elegante hotel ligger i en totaltrenoveret bygning fra det 19. århundrede. Samtlige værelser har aircondition samt satellit-tv. Nogle af værelserne har desuden balkon. 

 

Værelsesprisen omfatter varm og kold morgenbuffet, som serveres på terrassen. Herfra kan man beundre den smukke udsigt over fæstningen Sant'Elmo samt det tidligere kloster Certosa San Martino. Caféen byder på enkle napolitanske retter, brunch samt forretningsmiddage. 

 

Hotel Plaza ligger nær metroen samt Circumvesuviana-toget. Hotellet tilbyder direkte bustransport til havnen i Napoli samt Capodichino Lufthavn mod et tillægsgebyr. 

 

Hotellets glimrende og flersprogede medarbejdere står til rådighed døgnet rundt for at sikre gæsterne et behageligt ophold. Man kan låne personlige computere uden beregning. 


Stadio Sao Paolo ligger 12 km fra hotellet og man når nemmest og hurtigst dertil med taxa, men man kan gå til metrostationen Piazza Garibaldi og derfra kører metroen til stationen, Lala. Det tager knap en time men det er meget billigere. 

 

     

Hotel NH Ambassador****
Via Medina 70
80113 Napoli 


Det imponerende NH Napoli Ambassador ligger i det historiske centrum af Napoli, tæt på kongeslottet samt San Carlo Teater. Der tilbydes gratis WiFi overalt samt udsigt over det historiske centrum, bugten og kongeslottet. 

 

NH Ambassadors elegante og rummelige værelser er fordelt på 30 etager. Samtlige værelser har aircondition, satellit-tv, minibar og meget mere. 

 

NH Napoli Ambassadors udsøgte restaurant serverer napolitanske specialiteter, friske fiske- og skaldyrsretter samt middelhavsinspirerede og internationale retter. Om morgenen serveres der varieret buffet. 

 

Hotellet ligger i kort gåafstand fra Piazza del Plebiscito og andre turistattraktioner. Der er 5 minutters gang til Molo Beverello-havnen med færger til Ischia, Capri og Procida samt butikkerne på Via Roma. 


Stadio Sao Paolo ligger 8 km fra hotellet og man når nemmest og hurtigst dertil med taxa, men man kan gå til metrostationen Universita og derfra kører metroen til stationen, Lala. Det tager knap en time men det er meget billigere. 

 

     

Hotel Palazzo Alabardieri****
Via Alabardieri 38
80121 Napoli 


Palazzo Alabardieri ligger 600 m fra Napoli Piazza del Plebiscito, 2 minutters gang fra butikkerne på chikke Via Chiaia. Det flersprogede personale er altid til rådighed, og de elegante værelser omfatter gratis WiFi. 

 

Efter en dag hvor man har udforsket det nærliggende kongepalads eller slottet Ovo, er det muligt at slappe af i baren på Alabardieri med eftermiddagste eller en aperitif. Morgenmaden omfatter hårdkogte æg eller røræg, Campania-mozzarella og friskbagte tærter. 

 

Værelserne på dette konverterede kloster byder på stilfulde vægstøbninger og udsøgte tekstiler. Samtlige værelser har aircondition og fladskærms-tv med satellitkanaler. Nogle af værelserne omfatter endvidere siddekrog samt blød badekåbe og tøfler. 


Stadio Sao Paolo ligger blot 8 km fra hotellet og det er nemt at komme dertil med både taxa og metro.

     

Transport fra lufthavnen 

 

Napolis lufthavn er beliggende nord for byens centrum. 

 

Linje 3S kører hvert 10. minut mellem lufthavnen og Piazza Garibaldi, hvor den centrale togstation (Napoli Centrale) befinder sig. 

 

Der er ingen togforbindelse til eller fra lufthavnen. 

 

En taxi fra lufthavn til centrum koster omkring 30 euro - der er ca. 18 km. 

 

 

Transport til Stadio San Paolo 

 

Stadio San Paolo ligger i den vestlige forstad Fuorigrotta lidt mindre end 7 km fra Napoli centrum. 

 

Togstationen Napoli Campi Flegrei ligger 5 minutters gang fra stadion. Der kører toge fra Napoli Piazza Garibaldi station, som ligger ved siden af den større centrale station, hvor langdistancetogene ankommer. Turen tager omkring en halv time. 

 

Tager man metroen kommer man lidt hurtigere frem. Man kan tage linje 2 fra den centrale station og flere andre steder i centrum. Stå af ved stoppet Campi Flegrei Station. 

 

Mostra stoppet på linje 6 er også i gåafstand fra stadion.

Fodboldrejser.dk har mere end 4000 rejsende om året til kampe rundt i Europa til både Champions League, Europa League samt pokal og naturligvis liga kampe.

 

Vi bruger officielle leverandører og leverer altid vores billetter senest dagen inden kampen, så du har en 100% billetgaranti.

Vi er medlemmer af rejsegarantifonden nr. 2011

Du kan ved spørgsmål, før, under og efter turen altid komme igennem til os på vores 24 timers hotline på tlf: 31 10 66 77 ellers svarer vi altid på e-mails indenfor 24 timer (Med forbehold for weekender og helligdage)Forsikring

Som rejsende hos Fodboldrejser.dk er du dækket af vores udvidede ansvarsrisikoforsikring.

Du kan læse detaljerne i policen her: Gouda Udvidet Ansvarsforsikring-jan18.pdf