• Find rejse
 • Billetinfo
 • Om os
 • Firmarejser
 • Kontakt
Newcastle vs. Bournemouth
Newcastle
vs.
Bournemouth
10-12 November 2018
 • 2 overnatninger på hotel
 • Morgenbuffet på hotellet
 • Fodboldbillet
FODBOLDREJSER.DK HAR EN BILLETLEVERING PÅ 100%
The trip is over

DELTAGERE

VÆLG ANTAL

HOTEL

The Jurys Inn Newcastle***, inkl. morgenmad (eller tilsvarende standard)

Dette lækre hotel ligger lige I centrum, blot 500 meter fra Newcastle Rail Station. Alle værelser er indrettet en-suite med store badekabiner. 

Jurys inn har store rummelige værelser med fladskærms TV og freeview kanaler samt store badeværelser. De er også indrettet med en arbejdsplads, hårtørrer og en kedel så der kan laves kaffe og te. 

Hotellets egen restaurant Innfusion forbereder bade morgenmad samt lækre midddagsretter. Man kan indtage et par pints eller en god drink i hotellets Inntro Bar eller en kop kaffe i den tilhørende Il Barista Cafe. 

Jurys Inn er tæt på cafeer, barer og restauranter samt gode shoppingmuligheder så som Eldon Square og The Gate. St. James Park (Sport Direct Arena) ligger blot 900 m fra hotellets dør. 

Newcastle er desuden kendt for sit vilde natteliv, som naturligvis også ligger indenfor gå afstand af hotellets indgang.

Hotel Jurys Inn Newcastle***
Scotswood Road
Newcastle


VÆRELSER

SENGEVALG


PERIODE

650,00 kr
PERIODE FRA
PERIODE TIL

FODBOLDBILLET

Bag målet

Billetten inkluderer:
- Kampbillet – Bag målet

INDKØBSKURV

Fodboldrejse til Newcastle – Bournemouth 

 

Tag med vennerne til England og oplev verdens bedste fodboldkultur, når Newcastle tager imod Bournemouth. Begge hold spås til at kæmpe om at blive oppe i landets bedste række, og derfor er de 3 point vigtigere end nogensinde. Det bliver spændende at se, om holdet fra "The Toon" kan tage alle 3 point, i en kamp, som kan blive meget vigtig for deres videre færd i Premier League 

 

©Fodboldrejser.dk | Fodboldrejser til Newcastle - Bournemouth

Restauranter i Newcastle

Mantra Thai Dining
29 Forth Banks, Quayside, Newcastle upon Tyne NE1 3SG, England

Mantra Thai Dining er beliggende på Newcastles Quayside og giver en ultimativ thailandske madoplevelse til både frokost og aften. Råvarerne er friske, kvaliteten er i top og betjeningen er meget professionel. Restauranten er ejet af thailændere, hvorfor maden smager præcis som var man i Thailand.

Luigikhan's
358 Westgate Road, Newcastle upon Tyne NE4 6NU, England

Hvis du elsker indisk mad, så er Luigikhan stedet. Her serveres autentisk indisk mad lavet af friske råvarer. Servicen er fremragende og et omgivelserne i restauranten er hyggelige. Kokkene laver de krydrende indiske retter helt fra bunden, og er særligt kendt for deres kæmpe, luftige naan brød. Hvis du er i Newcastle, dette sted er et must.

Ottoman Turkish Restaurant
32 Clayton St W, Newcastle upon Tyne NE1 5DZ, England

Denne tyrkiske restaurant serveres pragtfuld mad til rimelige priser. Personalet er meget venligt og hjælpsomt og der er en god atmosfære i restauranten. Menukortet har et bredt udvalg, så man kan uden tvivl finde noget til en hver smag inden for det tyrkiske køkken.

 

Pubs i Newcastle

The Strawberry
Strawberry Place, beside St. James Park, Newcastle upon Tyne, England

The Strawberry er en traditionelle pub fyldt med Newcastle United samlerobjekter samt en hyggelig tagterrasse. Pubben er placeret ved siden af Newcastle United fodboldstadion, ikke langt fra byens centrum og China Town. Der spilles musik fra en jukeboks i venstre side af baren, og der er et godt udvalg af fadøl og måltider. The Strawberry viser live-sport med særligt fokus på fodbold og rugby.

Shark Bar
Sandman Signature Hotel, Heber St. Newcastle upon Tyne, England

Shark Bar er placeret lige over for St. James Park Stadium, og er velbesøgt både før og efter en kamp på stadion. Denne ideelle sportspub har foruden live sport visning på kæmpe fladskærme også et kanon udvalg af måltider, der uden tvivl vil overgår dine forventninger til et pub-måltid.

The Hotspur
103 Percy Street, Newcastle upon Tyne, Tyne & Wear, NE1 7RY, England

The Hotspur har en fantastisk beliggenhed i centrum af byen, tæt på Newcastle University. Her vises der fodbold og rugby live på store fladskærme. Pubben blev bygget i 1892 og derfor hviler der en traditionel følelse på stedet. Hotspur er kendt for deres øl, hvorfor der tre til fire gange om året afholdes ølfestival. Kundekredsen er meget blandet, men aldersgennemsnittet er hovedsagelig fra 25 og op efter.

Newcastle Arms
57 St Andrew's St, Newcastle upon Tyne, Tyne and Wear NE1 5SE, England

Denne pub er kendt for at have de bedste øl i byen, og er et attraktivt sted hvis man gerne vil se live fodbold eller rugby. Pubben har store plasmaskærme placeret overalt i baren, hvorfra der vises live Premier League fodbold og rugby. Desuden tilbydes der et bredt udvalg af hjemmelavede måltider og snacks hver dag.

 

Sightseeing i Newcastle

Victoria Tunnel

Victoria Tunnel er en fredet tunnel fra det 19. århundrede. Tunnelen løber under byen fra Moor til Tyne, og blev i sin tid brugt til at transportere kul fra Spital Tongues (Leazes Main) Colliery til floden. Tunnellen var i drift mellem 1842 og 1860'erne. i 1939 blev victoria tunnelen omdannet til shelter for tusindvis af Newcastles borgere under 2. verdenskrig  da de søgte beskyttelse fra et luftangreb.

The Discovery Museum

Discovery Museum åbnede i Exhibition Park, Newcastle i 1934, som et kommunalt museum for videnskab og industri. Når du træder ind i museet, står du ansigt til ansigt med Turbinia, Charles Parsons '34 meter lange dampdrevne skib, der engang var det hurtigste skib i verden, og en ikonisk del af historien om Tyneside.

The Quayside

Quayside er Newcastles ikoniske kaj der går langs floden Tyne. Her er det hyggeligt at gå en tur og opleve hvordan det gamle industrikvarter er blevet fornyet. Det er også et oplagt sted at tage hen, hvis man skal ud og spise, da kajen er spækket med restauranter og barer. Desuden ligger Quayside tæt på mange andre seværdigheder i Newcastle, som blandt andet Tyne Bridge og Millennium Bridge.

 

St Nicholas Cathedral
St Nicholas Sq., Newcastle upon Tyne NE1 1PF, England

St Nicholas Cathedral er en af de smukkeste og mest historiske bygninger i Newcastle. Toppen af katedralen har domineret Newcastles skyline og har tjent som både vartegn og navigationspunkt for skibe i floden Tyne igennem mere end 500 år. En smuk syn og helt klart et besøg værd, hvis man interesserer sig for historiske domkirker.

Hotel Jurys Inn Newcastle***
Scotswood Road
Newcastle

Dette lækre hotel ligger lige I centrum, blot 500 meter fra Newcastle Rail Station. Alle værelser er indrettet en-suite med store badekabiner.

Jurys inn har store rummelige værelser med fladskærms TV og freeview kanaler samt store badeværelser. De er også indrettet med en arbejdsplads, hårtørrer og en kedel så der kan laves kaffe og te.

Hotellets egen restaurant Innfusion forbereder bade morgenmad samt lækre midddagsretter. Man kan indtage et par pints eller en god drink i hotellets Inntro Bar eller en kop kaffe i den tilhørende Il Barista Cafe.

Jurys Inn er tæt på cafeer, barer og restauranter samt gode shoppingmuligheder så som Eldon Square og The Gate. St. James Park (Sport Direct Arena) ligger blot 900 m fra hotellets dør.

Newcastle er desuden kendt for sit vilde natteliv, som naturligvis også ligger indenfor gå afstand af hotellets indgang.

     

Hotel Indigo Newcastle****
Fenkle Street
Newcastle

Dette fine 4stjernede boutique hotel ligger I hjertet af Newcastle blot 2 minutters gå gang fra Newcastle hovedbanegård. Værelserne er store og fine og der er fri wifi overalt i bygningen, hotellet har også sin egen steak restaurant tilknyttet i form af Restaurant Marco Pierre White.

Hotel Indigo Newcastle har deres egen cocktail lounge bar som også serverer lækre snack fra morgen til aften. Marco Pierre White serverer morgenmad, frokost og aftensmad I hyggelige omgivelser.
Der er også parkering tilknyttet hotellet mod betaling.

Hvert værelse er moderigtigt indrettet med en gratis minibar, en king size seng og et badeværelse med et “regnfalds” badekabine samt gratis toiletartikler. Alle værelser er også indrettet med et stort LED Fladskærms tv med satelit TV.

St. James Park og Newcastle FC ligger blot 10 minutter fra hotellet.

     

 

Transport fra Newcastle lufthavn til Newcastle centrum

Tog og Metro

Rejsen til Newcastle centrum (Haymarket, Monument eller Hovedbanegården) tager omkring 25 minutter. Der er tog hver 12. minut fra ca. 05:44 (søn. 06:27) til 23:58.

Bemærk venligst: pga. en større renovering vil bestemte toge køre gennem Newcastle Central Station uden at stoppe fra den 14. september til den 30. juni 2016 efter 20:00 hver aften søndag til torsdag.

Det er også muligt at tage metroen, her tages den grønne linje.

Bus

Hvis du skal fra Newcastle International Airport med bus, er her nogle muligheder

 • Newcastle (Eldon Square) - Ponteland
  Nummer: X77, X78, X79
  Mandag - lørdag
  Busstoppested ligger på B6918
 • Kingston Park - Newcastle International Airport - Killingworth - Freeman Hospital
  Nummer: 353
  Mandag - lørdag
  Busstoppested ligger overfor lufthavnsterminalen
 • 74 - Flere busser i løbet af dagen, der kører til Hexham - Oakwood - Great Whittington - Matfen - Stamfordham - Darras Hall - Ponteland - Newcastle Airport - Kingston Park - Cowgate – Newcastle

For bustider ring på: 0191 2020 747 eller gå til nexus’ hjemmeside.

 

Taxa

Lufthavnstaxaer, den officielle taxiservice til Newcastle International Airport, er den eneste taxi organisation, der kan samle kunder op eller sætte dem af umiddelbart uden for terminalbygningen.
For at foretage en reservation kan du booke online eller ringe på: Tlf. +44 (0) 191 214 6969


Transport til St James Parki Newcastle

Bus

Newcastle har to store busstationer, Haymarket (busservice fra Northumberland og nord) og Eldon Square (busservice fra County Durham og syd). Disse er placeret ved siden af hinanden på Percy Street, ved siden af Haymarket Metro station. Fra begge busstationer, krydses hovedvejen, og derefter går man gennem passagen ved siden af Goose public house, og drejer derefter til venstre.

Metro

Hvis du kommer ude fra kysten / Wallsend (med den gule linje), tager du metroen til St. James metrostation, går ud fra stationen og op ad trappen og du vil kunne se stadion. Hvis du kommer fra South Tyneside / Gosforth, står du af på Haymarket og følger anvisningerne ovenfor.

Tog

Newcastle Central Station er samlingspunkt for rigtig mange toglinjer hvilket gør det nemt at komme til og fra stadion.
Newcastle Central station ligger ca 15 minutters gang fra St. James 'Park, og der er skilte hele vejen. Kryds vejen fra stationen, og gå op ad Pink Lane, passér Forth Hotel. Drej til højre ad Clayton Street, derefter til venstre ad Westgate Street. Uden for Tilleys Bar drejer du til højre ad Bath Lane, passerer Fujiyama Restaurant. Efter 200 meter, drej til højre og derefter til venstre ad Gallowgate, og du vil da kunne se stadion.

Fodboldrejser.dk har mere end 4000 rejsende om året til kampe rundt i Europa til både Champions League, Europa League samt pokal og naturligvis liga kampe.

 

Vi bruger officielle leverandører og leverer altid vores billetter senest dagen inden kampen, så du har en 100% billetgaranti.

Vi er medlemmer af rejsegarantifonden nr. 2011

Du kan ved spørgsmål, før, under og efter turen altid komme igennem til os på vores 24 timers hotline på tlf: 31 10 66 77 ellers svarer vi altid på e-mails indenfor 24 timer (Med forbehold for weekender og helligdage)Forsikring

Som rejsende hos Fodboldrejser.dk er du dækket af vores udvidede ansvarsrisikoforsikring.

Du kan læse detaljerne i policen her: Gouda Udvidet Ansvarsforsikring-jan18.pdf