Manchester United vs. Manchester City
Manchester United
vs.
Manchester City
7-9 Marts 2020
  • 2 overnatninger på hotel
  • Morgenbuffet på hotellet
  • Fodboldbillet
FODBOLDREJSER.DK HAR EN BILLETLEVERING PÅ 100%
The trip is over

DELTAGERE

VÆLG ANTAL

HOTEL

Hotel Jurys Inn Manchester **** (Eller tilsvarende standard) inkl. morgenmad

3 stjernet hotel med gode faciliter og lækker beliggenhed i centrum af Manchester

Jurys Inn ligger midt i Manchester, blot 3,2 km fra Old Trafford Stadion. Det renoverede hotel byder på døgnåben reception, moderne restaurant og WiFi på alle værelser.

De lyse værelser på Jurys Inn Manchester har fladskærms-tv, skrivebord samt kaffe og te. Værelserne har desuden eget badeværelse.

Morgenmaden serveres i hotellets moderne restaurant, som også byder på en varieret middagsmenu. Den store bar serverer lettere anretninger og drikkevarer, og der er også en kaffebar, som er åben hele dagen.

Jurys Inn Manchester ligger ved siden af Bridgewater Concert Hall og kongrescentret Manchester Convention CentreDeansgate Station ligger 5 minutters gang fra hotellet, og Granada Studios ligger et kvarters gang derfra.

Manchester centrum er et fantastisk valg for dem, der er interesserede i barer, restauranter og natteliv.


VÆRELSER

SENGEVALG


PERIODE

600,00 kr
PERIODE FRA
PERIODE TIL

FODBOLDBILLET

Hjørnesektion inkl. adgang til Lounge

Pakken inkluderer:
- Fodboldbillet – Quadrant Sektion (Øvre hjørnesektion)
- Adgang til Lounge på Old Trafford fra 3 timer før kampstart
- Kampprogram


AKTIVITETER

Stadion og museumstur (begrænset/ingen adgang på kampdag, og vi tager forbehold for udsolgte dage) ( 395,00 kr )

INDKØBSKURV

Sektion 3435

Fodboldrejse til Manchester United - Manchester City

Der er intet bedre end at slå lokalrivalerne, og Manchester United vil gøre alt for at tilfredsstille det kræsne hjemmepublikum, når Manchester City gæster Old Trafford.

©Fodboldrejser.dk | Fodboldrejser til Manchester - Manchester United vs. Manchester City

På kampdagen

Vil man gerne have en øl og suge stemingen på kampdagen til sig, er der flere gode muligheder lige ved Stadion. HUSK - Tag derud i god tid!

Sam Platt's (Trafford Wharf Road) er altid garant for god stemning, masser af sang og mange mennesker. 

En anden mulighed er OTSC, Old Trafford Supporters Club, der er delvis ejet af Gary Neville, Ryan Giggs, David beckham og resten af The Class of 92'. 
Det koster 1 pund i entre, der doneres til lokal velgørenhed. OTSC ligger lige ved stadion på Sir Matt Busby Way 99, lige ved Hotel Football.

Er man mere til at fange den lokale stemning er The Bishop'z Blaze (se længere nede) stedet man skal hen. Den er dog yderst populær, så der bliver hurtigt fyldt - også ude foran, hvor der ligesom indenfor er fuld smæk på United-sangene helt op til Kick off. 

Hotel Football er også en mulighed. På toppen af Hotel Football er der en hyggelig lukket tagterasse indrettet med kunstgræs og borde og flot udsigt til Old Trafford og byen. Her vil det også være muligt, at få slukket tørsten med diverse øl/cider til fornuftige priser.

Inde på stadion

Alt efter hvilken sektion du sidder I, er der adgang til at købe mad/snacks og øl/kaffe. Priserne er en smule højere end på pubberne, så det anbefales, at I spiser inden i går på stadion. Der er mange muligheder ude foran og omkring stadion. Primært fish n' Chips, burgere, etc. 
Bemærk at det ikke er tilladt at have øl med ned på tilskuerpladserne, så de skal indtages i de respektive lounges. Hvis din billet inkluderer loungeadgang er disse som regel åbne fra 2, 5 time før kick off. 

Tips til seværdigheder

The National Football Museum
The National Football Museum er et besøg værd, hvis man er fodboldnørd. Det ligger på Urbis Building Cathedral Gardens, Todd St.

Whitworth Gallery
Whitworth Gallery,med placering i Whitworth Park, udgør en del af det største akademiske campus i Storbritannien. Galleriets samling omfatter historisk kunst fra kunstnere såsom William Blake og Rossetti, såvel som moderne kunst og skulpturer. Hvis du vil se et overflødighedshorn af arkitektoniske genistreger, skal du tage til John Rylands Library. Det er et victoriansk, nygotisk vartegn i røde mursten med en samling, der omfatter belyste skrifter fra Middelalderen og en Gutenberg-bibel.

Walking Tours
Download appen Official Manchester Walking Tours, sæt dine hovedtelefoner i, og tag på en tur gennem byen, som guides af dig selv. Der findes en tur med arkitektoniske højdepunkter (Architectural Highlights) og en kulturel tur (Cultural Tour), som guides med stemmen fra dj og musikjournalist Mary Anne Hobbs. Hvis du foretrækker noget lidt mere personligt, er der en gruppe af officielle turguides, som laver daglige rundture til fods, der starter kl. 11:00 uden for hovedbiblioteket.


Sejltur på kanalen
Mens du fordriver tiden, 
vil en tur på kanalen i Manchesters centrum give dig et helt unikt perspektiv af denne vidunderlige by. Det som en gang var en travl arbejdsrute, er nu en behagelig måde at rejse på for lokale og turister. City Centre Cruises sejler til Pomona og floden Irwell, og passagererne er vidne til et overflødighedshorn af seværdigheder undervejs.


Restauranter i Manchester

Bem Brasil Deansgate Restaurant
Kings Street West, Manchester 

Et fantastisk koncept hvis man elsker kød. En god restaurant hvis man er en familie på tur, eller blot er på udkig efter en solid omgang mad. Du kommer ind og de søde tjenere henviser dig til dit bord. Herefter er salat og tilbehørsbuffeten åben, og i den finder du alt, hvad hjertet begærer inden for salat og tilbehør. Hvad angår kødet, så får man en lille brik, som har en grøn side og en rød side. Når den røde side vender opad, siger man "nej tak" til kød, og når den grønne side vender opad, siger man "ja tak" til kød. Når man har forsynet sig i buffeten, kommer tjenerne forbi med store grillspyd, hvor de har alle mulige slags veltilberedt kød. Efter maden kan man nyde en drink i restaurantens lounge til tonerne af brasilianske og andre sydamerikanske musikgenrer.

ABode Hotel and Restaurant
107 Piccadilly, Manchester

Er man til lidt mere luksuriøse gastronomiske udfoldelser, så kan man trygt besøge Michael Caines restaurant på ABode Hotel. Restauranten har en Michelin stjerne og her kan man nyde en masse lækre retter skabt af lokale grøntsager og kødtyper. Der er ingen tvivl om, at den bedste restaurant i Manchester anno 2010 er et besøg værd. Maden bliver desuden serveret i lækre og hyggelige omgivelser, uden at det bliver for posh og for smart.

Pubs i Manchester

The Bishop Blaize (lige ved Old Trafford)
Chester Road, Manchester

Er man hardcore Manchester fan så skal dette sted helt klart besøges. Inden hver kamp er stemningen herinde altid på kogepunktet. Anført af den livslange Manchester United fan Pete Boyle, som synger for i alle de velkendte United sange, bliver stedet forvandlet til et hav af syngende Manchester United fans og til tider en sky af fadøl, når sangene når sit højeste. Pete Boyle har fået sin egen private plads på den øvre del af pubben, hvorfra han kan styre slagets gang. Pubben ligger tæt på Old Trafford, så man kan blive der til cirka 30 minutter inden kampstart, hvis man allerede har oplevet Old Trafford. Man skal huske at være her i rigtig, rigtig, god tid, da køen for at komme ind hurtigt bliver 50 meter lang. 

Gorse Hill
886 Chester Road, Manchester

Endnu en hyggelig pub på Chester Road tæt ved stadion. Ikke ligeså tætpakket som ovenstående pub, men derfor skal man alligevel ikke regne med at komme til at sidde ned, hvis man ankommer halvanden time inden kampstart, for der vil stedet være pakket. En super destination hvis man ikke vil stå og råbe og få fadøl i ansigtet. På denne pub er der mulighed for at købe en lækker pie eller forskellige burgere og sandwich. Hvis man er sulten, og spilles kampen tidligt, serveres der en lækker engelsk morgenmad, som vi kender den.

Vi tilbyder et bredt udvalg af hoteller i Manchester. Ikke alle hoteller tilbydes til alle kampe, men hvis I har specifikke ønsker til et hotel, så tag fat i os. 

Fodboldrejser.dk står inde for alle hoteller, der tilbydes. 

Transport fra lufthavnen

Fra Manchester lufthavn er det ekstremt nemt at komme ind til centrum, og den nemmeste og billigste måde er at tage toget direkte fra lufthavnen. Togene kører hvert 10. minut og standser på de to centrale stationer i Manchester; Manchester Oxford Road og Manchester Piccadilly. Det koster fra 2,5 pund at komme ind til byen.
Det er også muligt at tage bus eller taxa og koster henholdsvis 4-6 pund og 40-50 pund. (Husk at aftale prisen med chaufføren inden i forlader lufthavnen).
Togbilletter kan bestilles på Raileasys hjemmeside

Transport til Old Trafford

Der er mange måder at komme til Old Trafford på fra centrum af Manchester. Fra Manchester Piccadilly Station kan man tage undergrunden og stå af på enten Old Trafford Station, Trafford Bar, Exchange Quay eller Mediacity UK, der alle ligger inden for 10 minutters gang fra stadion. 
Står man af på Old Trafford Station kommer man dog til stadion via Sir Matt Busby Way, hvilket må anbefales til enhver United-fan. Inde fra byen er det nemmest at tage en taxa til stadion. Hvis man tager afsted i god tid for at opleve stemningen på og omkring stadion inden kick-off, er der ingen trafik, og man kommer derud for ca. 15 pund afhængigt at trafikken.

Old Trafford er altid en oplevelse værdi, stemningen er fantastisk og altid fuldt hus. Bestil Jeres næste fodboldtur til United på Fodboldrejser.dk

 

Billetgaranti
Fodboldrejser.dk
 har mere end 7.000 rejsende om året til kampe rundt i Europa til både Champions League, Europa League samt pokal og naturligvis ligakampe.

Vi bruger officielle leverandører og leverer altid vores billetter senest om morgenen inden kl 11 på kampdagen, så du har 100% billetgaranti. 

Vi er medlemmer af rejsegarantifonden nr. 2011

Du kan ved spørgsmål, før, under og efter turen altid komme igennem til os på vores 24 timers hotline på tlf: 31 10 66 77 ellers svarer vi altid på e-mails indenfor 24 timer (Med forbehold for weekender og helligdage).

Forsikring
Som rejsende hos Fodboldrejser.dk er du dækket af vores udvidede ansvarsrisikoforsikring.
Du kan læse detaljerne i policen her: Gouda Udvidet AnsvarsforsikringForsikring

Som rejsende hos Fodboldrejser.dk er du dækket af vores udvidede ansvarsrisikoforsikring.

Du kan læse detaljerne i policen her: Gouda Udvidet Ansvarsforsikring-jan18.pdf