• Find rejse
  • Billetinfo
  • Om os
  • Firmarejser
  • Kontakt
Real Madrid vs. Rayo Vallecano
Real Madrid
vs.
Rayo Vallecano
19-21 December - 2015
  • 2 overnatninger på hotel
  • Morgenbuffet på hotellet
  • Fodboldbillet
FODBOLDREJSER.DK HAR EN BILLETLEVERING PÅ 100%
The trip is over

DELTAGERE

VÆLG ANTAL

HOTEL

Hotel NH Zurbano Madrid***

NH Madrid Zurbano ligger i Madrids Chamberi-kvarter, 100 m fra Paseo de la Castellana Boulevard. Hotellet kan tilbyde gratis WiFi samt god adgang til offentlig transport og IFEMA-messecentret.

Hotellets værelser er elegant og komfortabelt indrettede. Der er satellit-tv og minibar. Værelserne har eget badeværelse med gratis toiletartikler.

Hotellets restaurant kan tilbyde internationale retter og sund morgenmad. Der er desuden en afslappende bar.

Området omkring NH Madrid Zurbano har forskellige barer, restauranter og butikker. Sorolla-museet ligger desuden i nærheden.

Hotellet ligger blot 100 m fra metrostationen Gregorio Marañón. Derfra er der gode forbindelser til det historiske centrum og resten af ??Madrid. Der er 10 minutters gang til Nuevos Ministerios, hvorfra der er metroforbindelser til lufthavnen på 15 minutter.

Estadio Santiago Bernabeu ligger blot 1,5 km fra hotellet og kan nås med taxa på cirka 5 minutter derudover kan man naturligvis gå turen på omkring 15 minutter skulle dette ønskes. Vincente Calderon ligger 9,2 km væk og nås bedst og nemmest med taxi og det tager omkring 20 minutter.

Hotel NH Zurbano Madrid***
Calle Zurbano 79-81
28003 Madrid

Hotel Abba Madrid****

Abba Madrid ligger i bydelen Salamanca, blot 50 m fra metrostationen Cartagena. Dette stilfulde hotel byder på italiensk restaurant samt komfortable værelser med gratis WiFi og satellit-tv.

Abba Madrid Hotel tilbyder enkel indretning med lyse farver, tæppebelagt gulv og træoverflader. Værelserne er lydisolerede og har aircondition, minibar samt fuldt udstyret badeværelse med toiletartikler.

Gæsterne kan spise morgenbuffet i hotellets spisesal. Der er desuden bar og lounge.

Abba er ideelt beliggende for ture til Madrids mange seværdigheder, herunder museerne Prado og Reina Sofia, som kan nås på 20 minutter med metro. Buslinje 200 til Barajas Lufthavn stopper uden for hotellet, på Avenida de América.

Estadio Santiago Bernabeu ligger blot 2 km fra hotellet og kan nås med taxa på cirka 5 minutter derudover kan man naturligvis gå turen på omkring 25 minutter skulle dette ønskes. Vincente Calderon ligger 7,8 km væk og nås bedst og nemmest med taxi og det tager omkring 20 minutter.

Hotel Abba Madrid****
Avenida de America32
28028 Madrid 

Hotel Catalonia Puertal Del Sol****

Catalonia Puerta del Sol har til huse i en storslået bygning fra det 18. århundrede, der ligger blot et par minutters gang fra Puerta del Sol i Madrids historiske bymidte. Der tilbydes gratis WiFi overalt på hotellet.

Hotellet ligger blot 50 m fra Madrids hovedtorv Puerta del Sol og de populære tapasbarer. Den berømte kunsttrekant, Paseo del Arte, ligger 15 minutters gang derfra. Togstationen Atocha ligger 1 km derfra.

Værelserne er elegant indrettede med parketgulve. De har aircondition, fladskærms-tv med satellitkanaler, minibar samt eget badeværelse.

Gæsterne kan starte dagen med morgenbuffet på restauranten på Puerta del Sol, der tilbyder servering indtil kl. 12.00 i weekenden. Der findes desuden en terrase med krystalkupler samt en bar med overdækket terrasse, El Patio, hvor gæsterne kan slappe af med en snack eller en drink.

Estadio Santiago Bernabeu ligger blot 6,0 km fra hotellet og kan nås med taxa på cirka 20 minutter derudover kan man tage undergrunden derop på cirka 35 minutter med et skift. Vincente Calderon ligger 2,7 km væk og nås bedst og nemmest med taxi og det tager omkring 20 minutter, de friske kan naturligvis også gå derned, det tager cirka en halv time.

Hotel Catalonia Puertal Del Sol****
Atocha 23
28012 Madrid

Hotel Catalonia Goya****

Catalonia Goya har til huse i en bygning fra det 19. århundrede, der ligger lige ved metrostationen Velázquez i det eksklusive butikskvarter i Madrid. Retiro-parken ligger blot 5 minutters gang fra hotellet, hvor der tilbydes gratis WiFi.

De lydisolerede værelser er udstyrede med aircondition og Climalit-termoruder. De er elegant indrettede med mørke møbler og trægulve. Der er fladskærms-tv med satellitkanaler, værdiboks og minibar. Værelserne har desuden eget badeværelse med hårtørrer.

Hotellet huser en café og bar, der er åben indtil kl. 23.30. Roomservice kan bestilles fra SushiClub. Receptionen er døgnåben og der findes desuden en udflugtsskranke, hvor der tilbydes biludlejning.

Der tilbydes offentlig parkering i nærheden af ??hotellet mod et tillægsgebyr. Lufthavnstransport kan ligeledes arrangeres mod et tillægsgebyr. Hotellet har sin egen bagagerampe. Barclaycard Center ligger mindre end 10 minutters gang fra hotellet..

Estadio Santiago Bernabeu ligger blot 5 km fra hotellet og kan nås med taxa på cirka 15 minutter derudover kan man tage undergrunden det koster 1 euro pr vej og tager cirka 20 minutter. Vincente Calderon ligger 3,8 km væk og nås bedst og nemmest med taxi.

Hotel Catalonia Goya****
Calle Goya 49
28001 Madrid

Hotel Emperador****

Dette klassiske hotel har en praktisk beliggenhed på Madrids Gran Vía. Der er sæsonåben swimmingpool og solterrasse på tagterrassen, der også har en fabelagtig byudsigt. Derudover er der elegante værelser med skrivebord og LCD-tv med satellitkanaler.

Emperador ligger blot 10 minutters gang fra kongeslottet og Madrids centrale torv, Puerta del Sol. Metrostationerne Santo Domingo, Plaza de España og Callao ligger under 3 minutters gang fra Emperador, og herfra er der forbindelser ind til den berømte kunsttrekant på bare 5 minutter.

Emperadors tagterrasse er åben fra maj til september. Der er solterrasse, stor pool, chillout-bar samt udsigt over kongeslottet, domkirken Almudena og avenuen Gran Vía. Der er også fitnesscenter, sauna og massage efter anmodning.

Hotellets lobbybar serverer snacks, cocktails samt varme og kolde drikkevarer. Der ligger desuden adskillige restauranter knap 5 minutters gang fra Emperador.

Yderligere nyttige hotelfaciliteter omfatter frisørsalon og døgnåben reception. Der er endvidere gratis WiFi i receptionen.

Estadio Santiago Bernabeu ligger blot 5 km fra hotellet og kan nås med taxa på cirka 15 minutter derudover kan man tage undergrunden det koster 1 euro pr vej og tager cirka 20 minutter. Vincente Calderon ligger 3,8 km væk og nås bedst og nemmest med taxi.

Hotel Emperador****
Calle Gran Via 53
28013 Madrid

Hotel Catalonia Plaza Mayor****+

Det stilfulde Catalonia Plaza Mayor ligger mindre end 10 minutters gang fra museerne Prado og Thyssen-Bornemisza i bymidten i Madrid. Der tilbydes gratis WiFi overalt på hotellet, hvor der findes et fitnesscenter og spabad.

Værelserne er moderne indrettede i neutrale farver. De har fladskærms-tv samt eget badeværelse med hårtørrer.

Gæsterne kan starte dagen med morgenbuffet, der serveres helt frem til kl. 12.00 i weekenden. Snackbaren på Hotel Catalonia Plaza Mayor er åben til frokost og middag. De populære tapas-barer og restauranter på Plaza Santa Ana ligger blot 200 m fra hotellet.

Metrostationen Anton Martin ligger 100 m fra hotellet, mens togstationen Atocha ligger 1 km derfra. El Retiro-parken ligger 15 minutters gang derfra.

Estadio Santiago Bernabeu ligger blot 6,0 km fra hotellet og kan nås med taxa på cirka 20 minutter derudover kan man tage undergrunden derop på cirka 35 minutter med et skift. Vincente Calderon ligger 2,7 km væk og nås bedst og nemmest med taxi og det tager omkring 20 minutter, de friske kan naturligvis også gå derned, det tager cirka en halv time.

Hotel Catalonia Plaza Mayor****+
Atocha 36
28012 Madrid


VÆRELSER

SENGEVALG

VÆRELSER

SENGEVALG

VÆRELSER

SENGEVALG

VÆRELSER

SENGEVALG

VÆRELSER

SENGEVALG

VÆRELSER

SENGEVALG


PERIODE

400,00 kr
PERIODE FRA
PERIODE TIL

FODBOLDBILLET

Cat 4

Billetten inkluderer: 

- Kampbillet – 4 Ring bag målet - Level 600 ( den mørkebrune farve på stadionplanen) 

Cat 3

Billetten inkluderer:

- Kampbillet - 3-4 ring på langsiden Blocks 500-700 (Brune/Lysegrøne farve på stadionplanen)

Cat 2

Billetten inkluderer:

- Kampbillet - 1-2 ring bag målet Blocks 0-400 (Khakigrønne/Lilla farve på stadionplanen)

Cat 1

Billetten inkluderer: 

- Kampbillet - 1-2 ring på langsiden Blocks 0-400 (Orange/Lyserøde farve på stadionplanen)

INDKØBSKURV

Fodboldrejse til Real Madrid – Rayo Vallecano

 

Julen står for døren, men Real Madrid er ikke gået på juleferie. De møder Rayo Vallecano hjemme på Santiago Bernabeu, i en kamp der SKAL vindes! Kongeklubben vandt 5-1 sidste gang de mødte Rayo her på banen, og det bliver helt sikkert et resultat magen til, som fansene forventer.

 

Gå ikke glip af denne fodboldrejse til Madrid - en oplevelse uden sidsestykke for en sand fodboldelsker.

 

©Fodboldrejser.dk | Fodboldrejser til Madrid – Real Madrid – Rayo Vallecano

Restauranter i Madrid


Los Galayos
Botoneras 5
Madrid

Denne skønne restaurant ligger i gåafstand fra den fantastiske Plaza Mayor og byder velkommen til en herlig madrilansk atomsfære. Her er der både mulighed for de klassiske spanske tapas eller en lækker grillet bøf, samt alt godt fra havet. Maden bliver serveret i hyggelige opgivelser af en flok søde tjenere. Menuerne kan fås for omkring 180 DKK med et dertilhørende glas rødvin. Stedet kan varmt anbefales til flere måltider, men man kan jo drage sine erfaringer efter sit eget besøg.

Meson Cinco Jotas
Plaza de Santa Ana 1
Madrid

Midt i det gamle historiske centrum på et af de mest charmerede torve i byen. Her finder man Meson Cinco Jotas som er en hyggelig restaurant i herlige omgivelser. Her kan man få det klassiske måltid tapas med dertilhørende Solaz rødvin (husets vin er en Tierra de Castilla) eller en veltilberedt bøf eller fisk. Specielt disse tapasmenuer er ekstremt populære på denne lille hyggelige restaurant som blot kan huse op til 80 personer. Så man er garanteret en autentisk og hyggelig aften ved et besøg på Meson Cinco Jotas. Restauranten er også blid ved pengepungen og menuerne starter på omkring 20 euro pr. person.

Botin Restaurant
Calle Cuchilleros 17
Madrid

Er man til et historisk restaurantbesøg så skal man svinge forbi Botin Restaurant som er verdens ældste restaurant. Ifølge guiness rekordbøger så er denne restaurant verdens første reelle restaurant som blev åbnet tilbage i 1725. Det siges faktisk at kunstneren Goya arbejdede her inden han blev maler og Hemmingway har proklameret denne restaurant som sin favorit. Restauranten er dog gået hen og blevet en hel del turistet, og det kan man mærke på priserne, de ligger på omkring 18 euro pr. ret og omkring 40 euro for en menu. Men ønsker man at kunne krydse verdens første restaurant af sin liste så er den skam et besøg værd.

 


Pubs i Madrid


O´connells
Espoz y Mina 7
Madrid

En stor Irsk pub i centrum af adrid, nær den centrale metrostation Sol. Her kan man komme forbi og få en skøn irsk morgenmad og et stort udvalg af forskellige øl. Her er live musik i weekenderne og omdannes, hvis stemningen er rigtig, til diskotek i weekenderne. Man kan også se live fodbold på en af de mange storskærme som er på pubben. Så hvis man lige ønsker at se lørdagens eller søndagens engelske opgør, så kan det med fordel gøres her.

Club Kapital
Calle Atocha
Madrid

Et vildt 7 etagers diskotek med 3 forskellige musik genre. Her er noget for enhver smag. Helt klart et besøg værd, husk lange bukser og ingen kondisko. Det koster afhængig af besøgstid og dag omkring 15 euro at komme ind. Her kan man få sig en vild aften i byen.

 

Sightseeing i Madrid

 

Paseo Del Prado
På denne gade finder du hele 3 museer. Det er Prado museum, Madrids museum for moderne kunst og Thyssen-Burnemisza Museet. Alle 3 museer som er et klart besøg værd. På disse tre museer finder du kunst fra hele Europa.

Santiago Bernabéu
Tag en rundtur på Santiago Bernabéu og kom bag om kulisserne i denne enorme fodboldklub. En anderledes og sjov oplevelse, der er dagligt stadionrundvisninger, og man kan komme uden at booke plads.

Tyrefægtning
Madrid har Spaniens største arena for tyrefægtning, der er plads til 25.000 personer. Sæsonen starter i marts og slutter i oktober. Der er tyrefægtning hver søndag i den normale sæson, og hver dag fra midt i maj til starten af juni.

Hotel Abba Madrid****
Avenida de America32
28028 Madrid

Abba Madrid ligger i bydelen Salamanca, blot 50 m fra metrostationen Cartagena. Dette stilfulde hotel byder på italiensk restaurant samt komfortable værelser med gratis WiFi og satellit-tv.

Abba Madrid Hotel tilbyder enkel indretning med lyse farver, tæppebelagt gulv og træoverflader. Værelserne er lydisolerede og har aircondition, minibar samt fuldt udstyret badeværelse med toiletartikler.

Gæsterne kan spise morgenbuffet i hotellets spisesal. Der er desuden bar og lounge.

Abba er ideelt beliggende for ture til Madrids mange seværdigheder, herunder museerne Prado og Reina Sofia, som kan nås på 20 minutter med metro. Buslinje 200 til Barajas Lufthavn stopper uden for hotellet, på Avenida de América.

Estadio Santiago Bernabeu ligger blot 2 km fra hotellet og kan nås med taxa på cirka 5 minutter derudover kan man naturligvis gå turen på omkring 25 minutter skulle dette ønskes. Vincente Calderon ligger 7,8 km væk og nås bedst og nemmest med taxi og det tager omkring 20 minutter.

     

Hotel Catalonia Goya****
Calle Goya 49
28001 Madrid

Catalonia Goya har til huse i en bygning fra det 19. århundrede, der ligger lige ved metrostationen Velázquez i det eksklusive butikskvarter i Madrid. Retiro-parken ligger blot 5 minutters gang fra hotellet, hvor der tilbydes gratis WiFi.

De lydisolerede værelser er udstyrede med aircondition og Climalit-termoruder. De er elegant indrettede med mørke møbler og trægulve. Der er fladskærms-tv med satellitkanaler, værdiboks og minibar. Værelserne har desuden eget badeværelse med hårtørrer.

Hotellet huser en café og bar, der er åben indtil kl. 23.30. Roomservice kan bestilles fra SushiClub. Receptionen er døgnåben og der findes desuden en udflugtsskranke, hvor der tilbydes biludlejning.

Der tilbydes offentlig parkering i nærheden af ​​hotellet mod et tillægsgebyr. Lufthavnstransport kan ligeledes arrangeres mod et tillægsgebyr. Hotellet har sin egen bagagerampe. Barclaycard Center ligger mindre end 10 minutters gang fra hotellet..

Estadio Santiago Bernabeu ligger blot 5 km fra hotellet og kan nås med taxa på cirka 15 minutter derudover kan man tage undergrunden det koster 1 euro pr vej og tager cirka 20 minutter. Vincente Calderon ligger 3,8 km væk og nås bedst og nemmest med taxi.

     

Hotel Catalonia Puertal Del Sol****
Atocha 23
28012 Madrid

Catalonia Puerta del Sol har til huse i en storslået bygning fra det 18. århundrede, der ligger blot et par minutters gang fra Puerta del Sol i Madrids historiske bymidte. Der tilbydes gratis WiFi overalt på hotellet.

Hotellet ligger blot 50 m fra Madrids hovedtorv Puerta del Sol og de populære tapasbarer. Den berømte kunsttrekant, Paseo del Arte, ligger 15 minutters gang derfra. Togstationen Atocha ligger 1 km derfra.

Værelserne er elegant indrettede med parketgulve. De har aircondition, fladskærms-tv med satellitkanaler, minibar samt eget badeværelse.

Gæsterne kan starte dagen med morgenbuffet på restauranten på Puerta del Sol, der tilbyder servering indtil kl. 12.00 i weekenden. Der findes desuden en terrase med krystalkupler samt en bar med overdækket terrasse, El Patio, hvor gæsterne kan slappe af med en snack eller en drink.

Estadio Santiago Bernabeu ligger blot 6,0 km fra hotellet og kan nås med taxa på cirka 20 minutter derudover kan man tage undergrunden derop på cirka 35 minutter med et skift. Vincente Calderon ligger 2,7 km væk og nås bedst og nemmest med taxi og det tager omkring 20 minutter, de friske kan naturligvis også gå derned, det tager cirka en halv time.

     

Hotel Emperador****
Calle Gran Via 53
28013 Madrid

Dette klassiske hotel har en praktisk beliggenhed på Madrids Gran Vía. Der er sæsonåben swimmingpool og solterrasse på tagterrassen, der også har en fabelagtig byudsigt. Derudover er der elegante værelser med skrivebord og LCD-tv med satellitkanaler.

Emperador ligger blot 10 minutters gang fra kongeslottet og Madrids centrale torv, Puerta del Sol. Metrostationerne Santo Domingo, Plaza de España og Callao ligger under 3 minutters gang fra Emperador, og herfra er der forbindelser ind til den berømte kunsttrekant på bare 5 minutter.

Emperadors tagterrasse er åben fra maj til september. Der er solterrasse, stor pool, chillout-bar samt udsigt over kongeslottet, domkirken Almudena og avenuen Gran Vía. Der er også fitnesscenter, sauna og massage efter anmodning.

Hotellets lobbybar serverer snacks, cocktails samt varme og kolde drikkevarer. Der ligger desuden adskillige restauranter knap 5 minutters gang fra Emperador.

Yderligere nyttige hotelfaciliteter omfatter frisørsalon og døgnåben reception. Der er endvidere gratis WiFi i receptionen.

Estadio Santiago Bernabeu ligger blot 5 km fra hotellet og kan nås med taxa på cirka 15 minutter derudover kan man tage undergrunden det koster 1 euro pr vej og tager cirka 20 minutter. Vincente Calderon ligger 3,8 km væk og nås bedst og nemmest med taxi.

     

Hotel NH Zurbano Madrid***
Calle Zurbano 79-81
28003 Madrid

NH Madrid Zurbano ligger i Madrids Chamberi-kvarter, 100 m fra Paseo de la Castellana Boulevard. Hotellet kan tilbyde gratis WiFi samt god adgang til offentlig transport og IFEMA-messecentret.

Hotellets værelser er elegant og komfortabelt indrettede. Der er satellit-tv og minibar. Værelserne har eget badeværelse med gratis toiletartikler.

Hotellets restaurant kan tilbyde internationale retter og sund morgenmad. Der er desuden en afslappende bar.

Området omkring NH Madrid Zurbano har forskellige barer, restauranter og butikker. Sorolla-museet ligger desuden i nærheden.

Hotellet ligger blot 100 m fra metrostationen Gregorio Marañón. Derfra er der gode forbindelser til det historiske centrum og resten af ​​Madrid. Der er 10 minutters gang til Nuevos Ministerios, hvorfra der er metroforbindelser til lufthavnen på 15 minutter.

Estadio Santiago Bernabeu ligger blot 1,5 km fra hotellet og kan nås med taxa på cirka 5 minutter derudover kan man naturligvis gå turen på omkring 15 minutter skulle dette ønskes. Vincente Calderon ligger 9,2 km væk og nås bedst og nemmest med taxi og det tager omkring 20 minutter.

     

Hotel Catalonia Plaza Mayor****+
Atocha 36
28012 Madrid

Det stilfulde Catalonia Plaza Mayor ligger mindre end 10 minutters gang fra museerne Prado og Thyssen-Bornemisza i bymidten i Madrid. Der tilbydes gratis WiFi overalt på hotellet, hvor der findes et fitnesscenter og spabad.

Værelserne er moderne indrettede i neutrale farver. De har fladskærms-tv samt eget badeværelse med hårtørrer.

Gæsterne kan starte dagen med morgenbuffet, der serveres helt frem til kl. 12.00 i weekenden. Snackbaren på Hotel Catalonia Plaza Mayor er åben til frokost og middag. De populære tapas-barer og restauranter på Plaza Santa Ana ligger blot 200 m fra hotellet.

Metrostationen Anton Martin ligger 100 m fra hotellet, mens togstationen Atocha ligger 1 km derfra. El Retiro-parken ligger 15 minutters gang derfra.

Estadio Santiago Bernabeu ligger blot 6,0 km fra hotellet og kan nås med taxa på cirka 20 minutter derudover kan man tage undergrunden derop på cirka 35 minutter med et skift. Vincente Calderon ligger 2,7 km væk og nås bedst og nemmest med taxi og det tager omkring 20 minutter, de friske kan naturligvis også gå derned, det tager cirka en halv time.

     

Transport fra lufthavnen i Madrid

Der er forskellige muligheder for at komme fra Madrid Barajas Lufthavn og ind til centrum.

En mulighed er at benytte taxaselskabet Aerocity, som kører mellem lufthavnen og centrum i nogle lækre 7-personers minibusser. Man kan dog risikere, at man skal dele sin taxa med andre, hvis man ikke er præcis 6-7 personer. Det koster ca. 23 euro for en transfer med 3 personer. Er man mere end 3 personer koster det 6,5 euro pr. person ekstra.
Vi anbefaler helt klart denne mulighed, og man finder Aerotaxa ved at spørge ved informationsskrankerne i ankomsthallen.

Man kan også vælge at tage metroen direkte fra lufthavnen til centrum, men man skal muligvis skifte undervejs for at nå sin destination. Undergrundssystemet i Madrid er utrolig nemt at finde rundt i, og ellers kan man roligt spørge på stationerne. En enkeltbillet koster 2 euro, men man kan med fordel købe et ti-turs kort, hvis man agter at bruge metroen mere end blot til sin lufthavnstransfer, et 10-turs kort koster 7 euro.

Man kan også vælge at tage en taxa direkte fra lufthavnen til sit hotel. Man skal dog huske at aftale prisen med taxachaufføren inden turen påbegyndes.
Turen koster mellem 20-30 euro.Transport til Santiago Bernabéu i Madrid

Estadio Santiago Bernabéu ligger i det centrale Madrid på Paseo de la Castellana, en af ​​Madrids vigtigste veje. Stadionet ligger omkring 4 kilometer nord for Plaza de Cibeles. Der er ca. samme afstand fra Puerta del Sol, en af ​​Madrids kendte pladser.

Metro

Santiago Bernabéu kan nås med metrolinje 10. Stoppet Santiago Bernabéu ligger lige ved siden af ​​stadion. I centrum, kan man hoppe på linje 10 på Plaza de España og Tribunales.

Bus

Fra Atocha, Paseo del Prado, eller Plaza de Cibeles kan man også tage bus 14 eller 27 for at komme til stadion. Tag bus 14 i retning af Avenida Pio XII. Den passerer stadion på Paseo La Habana. Tag bus 27 i retning af Plaza de Castilla, og stå af på Plaza Lima, lige foran stadion.

Fra metrostationen Callao i byens centrum, kan man tage bus 147. Tag bussen i retning af Barrio del Pilar og stå af ved Plaza Lima.

Fra Puerta del Sol kan man tage bus 150 i retning af Colonia Virgen del Cortijo. Igen, stå af ved Plaza Lima.
Man kan også vælge at tage en taxa og det koster cirka 5 euro fra centrum og til stadion afhængig af trafik. Efter kampen kan der være problemer at få en taxa retur, men så kan man gå ind og få en cola eller en fadøl og vente til de værste folkemasser er forsvundet før man vender snuden hjemad.

Fodboldrejser.dk har mere end 4000 rejsende om året til kampe rundt i Europa til både Champions League, Europa League samt pokal og naturligvis liga kampe.

 

Vi bruger officielle leverandører og leverer altid vores billetter senest dagen inden kampen, så du har en 100% billetgaranti.

Vi er medlemmer af rejsegarantifonden nr. 2011

Du kan ved spørgsmål, før, under og efter turen altid komme igennem til os på vores 24 timers hotline på tlf: 31 10 66 77 ellers svarer vi altid på e-mails indenfor 24 timer (Med forbehold for weekender og helligdage)Forsikring

Som rejsende hos Fodboldrejser.dk er du dækket af vores udvidede ansvarsrisikoforsikring.

Du kan læse detaljerne i policen her: Gouda Udvidet Ansvarsforsikring-jan18.pdf