SUPER TILBUD: Ajax vs. Twente inkl. fly, hotel og billet
SUPER TILBUD: Ajax
vs.
Twente inkl. fly, hotel og billet
14-16 marts 2020
  • 2 overnatninger på hotel
  • Fodboldbillet
  • Fly tur/retur

OBS: Kan kun købes som 2 eller 4!

FODBOLDREJSER.DK HAR EN BILLETLEVERING PÅ 100%

DELTAGERE

VÆLG ANTAL

HOTEL

Hotel City Garden Amsterdam ***

 Hotel City Garden ligger på det elegante butiksstrøg P.C. Hooftstraat og har den berømte Vondelpark som baghave. Der tilbydes værelser med udsigt over gaden eller parken Der er gratis WiFi overalt på hotellet.

Værelserne har eget badeværelse, direkte telefon og tv. Om morgenen serveres der morgenbuffet i det lyse morgenmadslokale med udsigt over haven.

Hotel City Garden er forbundet med Vondelpark, som er det ideelle sted at gå dejlige ture. Den historiske bymidte og Leidseplein med de mange restauranter og barer ligger alt sammen i gåafstand derfra.

Man kan benytte computeren med gratis internetadgang i lobbyen, og receptionen er døgnåben. 

Oud Zuid er et fantastisk valg for dem, der er interesserede i museerkultur ogcykling.


VÆRELSER

SENGEVALG


PERIODE

600,00 kr
PERIODE FRA
14/3 2020
PERIODE TIL
16/3 2020

FODBOLDBILLET

Bag målet (kan kun købes som 2 eller 4!)

Billetten inkluderer:
- Kampbillet – Bag målet

 


Fly t/r

København - Amsterdam
Udrejse 14/3 2020 09:55 - 11:25
Hjemrejse 16/3 2020 21:05 - 22:30
( 0,00 kr )

INDKØBSKURV

 

Fodboldrejse til Ajax – Benfica

 Der er lagt op til af en brag af en kamp, når de to klubber tørner sammen i en helt fantastisk kullisse! 

Gå ikke glip af denne fodboldrejse til Ajax - en oplevelse uden sidestykke for en sand fodboldelsker. 

 

©Fodboldrejser.dk | Fodboldrejser til Amsterdam - Ajax - Benfica

Restauranter i Amsterdam

 

Restaurant De Belhamel
Brouwersgracht 60
1013 GX Amsterdam, Holland

Med udsigt til Amsterdams smukkeste kanal Brouwersgracht (Bryggerkanalen) ligger Restaurant De Belhamel. Menuen stammer fra det fransk-italienske køkken, men du kan også finde retter af hollandsk oprindelse. Restaurant De Belhamel giver dig en spændende blanding af det velkendte og det mere moderne, og du får rigtig god mad til prisen.

 

Castillo Tapas y Steaks
Reguliersdwarsstraat 89
1017 BK Amsterdam, Holland

Elsker man spansk tapas, så går man rigtigt her. Castillo Tapas y Steaks er en hyggelig og stemningsfuld tapas restaurant med et venligt spansktalende personale. Man kan se kokkene være i gang i et lille køkken bag baren, hvilket skaber en masse charme og autenticitet.  Tjenerne serverer de små retter efterhånden som man spiser. Når man er færdig med maden, kan man nyde deres hjemmelavede sangria bagerst i lokalet, hvor der er indrettet et hyggelige område med sofaer.

 

Pannenkoekenboot (Pandekagebåden)

Pandekagebåden er en unik, hollandsk spiseoplevelse. Her får du en eller to en halv times bådcruise, og alt hvad du kan spise af lækre pandekager med mange varianter af tilbehør. Turen starter ved Riemsdijkweg og foregår på Amsterdams store IJ flod, som løber forbi bag hovedbanegården. Mens du mætter dig i lækre pandekager, har du udsigt til Amsterdams smukke skyline. En tur med Pandekagebåden koster 20 euro for voksne og 15 euro for børn under 12 år.

 

Pubs i Amsterdam

 

Belush's Sportsbar
Warmoesstraat 129
1012 JA Amsterdam, Holland

Denne sportsbar har store fladskærme overalt og er et godt sted at gå hen, hvis man vil have billige drikkevarer. Belush's Sportsbar har også en stor terrasse, hvor man kan sidde og få noget at drikke, og er man sulten, så serveres der saftige burgere, velsmagende wraps og gode salater.

 

Satellite Sports Cafe in Amsterdam
Leidesplein 11
1017 PS   Amsterdam, Holland

Satellitte Sports Café er en populær sportsbar i to etager med plads til omkring 170 mennesker samt en udendørs, opvarmet terrasse med plads til yderligere 80 personer. Sportsbaren åbner allerede fra kl. 9 om morgenen, og lukker først sent ud på natten. Der er storskærme over det hele, så du vil kunne følge med i sportsbegivenhederne fra alle vinkler. Er man sulten, så er Satellitte Sports Café kendt for at være det bedste sted at spise spareribs i Amsterdam, men der er også mange andre lækre fristelser på menukortet. For eksempel serveres der vidunderlige hjemmelavede pandekager, som man selv kan vælge tilbehør til.

 

Sightseeing i Amsterdam

 

Anne Frank-huset (Anne Frankhuis)
Anne Franks hus i Prinsengracht i Amsterdam er et museum for den jødiske dagbogsskriver Anne Frank. Netop her gemte hun sig for nazistisk forfølgelse sammen med sin familie og fire andre i et skjult rum i den bageste del af bygningen. Museet indeholder skjulestedet, som det stod under den tyske besættelse, en udstilling om Anne Franks liv og samtid og et udstillingslokale, hvor man kan lære mere om de forskellige metoder man brugte for forfølgelse og diskrimination.

 

Nationalmuseum (Rijksmuseum)
I centrum af Amsterdam finder man det hollandske nationalmuseum, Rijksmuseum. På museet fortæller godt 8000 genstande Hollands historie gennem 800 år. Er man interesseret Hollands historie, er dette museum klart et besøg værd.

 

Van Gogh-museet
Van Gogh-museet udstiller som navnet antyder værker af den hollandske maler Vincent van Gogh. Museet blev etableret i 1973 på basis af den samling malerier, som Vincents nevø Vincent Willem Van Gogh ejede. Museet har den største samling af malerier og tegninger af Van Gogh i verden og besøges årligt af over en million mennesker.

 

Heineken Experience
The Heineken Experience er et historisk bryggeri og museum for den super populære og verdenskendte hollandske pilsnerøl, Heineken. Skal du besøge Amsterdam, og har du hang til øl, så bør du helt klart besøge the Heineken Experience. Det gamle bryggeri, der danner rammen for museet, blev bygget helt tilbage i 1867, og fungerede som Heinekens bryggeri helt frem til 1988, hvor produktionen blev henlagt til mere moderne faciliteter uden for byen. I dag danner det gamle bryggeri rammerne for et forrygende oplevelsescenter i fire etager, med et hav af interaktive oplevelser, der udfordrer både syns-, høre – og smagssanserne.

 

Amsterdam Canal Cruises
Udforsk Amsterdam i kombination med en kanalrundfart! Men kanalrundfartsbådene kan du nemlig kombinere din sightseeing med en sejltur gennem Amsterdams unikke kanaler. Besøg museer i verdensklasse såsom Van Gogh Museum, Rijksmuseum, Madame Tussauds, Amsterdam Dungeon eller Heineken Experience. Du kan også opleve Amsterdams magi fra de verdensberømte kanaler om aftenen, hvor kanalrundfartsbådene byder på middag under turen.

 

 

Hotel Best Western Blue Square***
Slotermeerlaan 80
1064 Amsterdam

Blue Square ligger 15 minutters kørsel fra centrum af Amsterdam og Schiphol Lufthavn. Hotellet er tildelt miljømærket Den Grønne Nøgle og tilbyder gratis trådløs internetadgang, en døgnåben reception og en bistro.

Samtlige værelser på Best Western Blue Square Hotel har aircondition, senge med boksmadrasser, fladskærms-tv og te- og kaffefaciliteter. Nogle af værelserne har en malerisk udsigt over Erasmus-kanalen.

Sporvognsstoppet Lodewijk van Deysselstraat ligger 160 m fra Best Western Blue Square. Centrum af det historiske Haarlem ligger 15 minutters kørsel derfra. Konferencecentret RAI ligger lidt over 10 minutters kørsel fra hotellet.

Om morgenen kan gæsterne nyde en international morgenbuffet i restauranten Blue's Bistro. En menu af franske og kinesiske retter serveres om aftenen.

Geuzenveld-Slotermeer er et fantastisk valg for dem, der er interesserede i Mad, Venlige mennesker og Arkitektur.

Amsterdam Arena ligger ikke mere end 15 minutters taxikørsel væk via motorvejen, men skal man med det offentlige så bliver det en smule langsommere, men billigere. Der skal i først med sporvogn og derefter med tog for at komme derud. Men heldigvis fungerer det offentlige rigtig godt i Amsterdam, så det kan varmt anbefales.

     

  

Hotel NH City Centre Amsterdam***
Spuistraat 288-292
1012 Amsterdam

NH City Centre ligger i en imponerende art deco-bygning med udsigt over Singel-kanalen, blot 5 minutters gang fra den centrale Dam-plads. Hotellet tilbyder udsøgte spisemuligheder, bådture og cykeludlejning. Der tilbydes desuden gratis trådløs internetadgang.

Værelserne på NH City Centre Hotel er indrettede med moderne møbler samt gulve i hårdt træ, der er desuden satellit-tv og skrivebord. Nogle af værelserne har mezzanin og udsigt over Amsterdams maleriske bymidte.

Restauranten d'Vijff Vlieghen støder op til hotellet og tilbyder muligheden for spisning i en autentisk 1600-tals stemning i selskab med et ægte Rembrandt-maleri. Restauranten serverer moderne hollandske retter med økologiske råvarer.

Gæsterne kan udforske de trendy retro-butikker Negen Straatjes (de 9 gader), gå på opdagelse i boghandlerne i Spui eller nyde forfriskende drikkevarer i en af de typiske caféer langs Spuistraat - alt sammen inden for 2 minutters gang fra NH Hotel City Centre.

Tag på opdagelse i Amsterdam centrum - et godt valg for dem, der er interesserede i sightseeing, natteliv og mad.

Amsterdam Arena ligger ikke mere end 15 minutters taxikørsel væk via motorvejen, men skal man med det offentlige så bliver det en smule langsommere, men billigere. Man skal blot gå 10 min fra hotellet til den nærliggende station, Postjesweg, derfra kører toget direkte til Arenaen.

 

     

  

Hotel Ramada Apollo Amsterdam Centre****
Staalmeesterslaan 410
1057 Amsterdam

Ramada Apollo Amsterdam Centre tilbyder moderne og elegante værelser ved siden Rembrandtpark samt A10-ringvejen i Amsterdam. Der tilbydes skybar på 17. etage med malerisk udsigt over Amsterdam og gratis WiFi. Man kan benytte hotellets bustransport til Schiphol Lufthavn.

Samtlige værelser på Ramada Apollo har aircondition, fladskærms-tv, opholdsområde samt te- og kaffefaciliteter. De har desuden eget badeværelse med badekar eller bruser.

Gæsterne kan træne i det rummelige fitnesscenter, slappe af i saunaen eller genopfriske kuløren i solariet. Man kan nyde en cocktail eller andre drikkevarer og den 360 graders udsigt over Amsterdam fra tagterrassen på 17. etage, der byder på et særligt Drink, Dine & Dance-koncept.

Schiphol Lufthavn ligger 15 minutters kørsel fra Ramada, og der tilbydes transport efter anmodning. Sporvognsstoppestedet Admiraal Helfrichstraat ligger 350 m fra hotellet, og herfra kan man på 20 minutter komme direkte til Dam-pladsen. Der tilbydes indendørs parkering på ejendommen.

Amsterdam Arena ligger ikke mere end 15 minutters taxikørsel væk via motorvejen, men skal man med det offentlige så bliver det en smule langsommere, men billigere. Man skal blot gå 10 min fra hotellet til den nærliggende station, Postjesweg, derfra kører toget direkte til Arenaen.

     

 

Transport fra lufthavnen

Amsterdam Schiphol Airport

Når du lander med fly i Amsterdam Schiphol lufthavn, har du flere muligheder for hurtigt at komme nemt ind til centrum af byen.

Der kører direkte tog mellem Schiphol Lufthavn og Amsterdam Centraal Station. Togene kører med 10 -15 minutters intervaller fra kl 6:00 til 00:30 og derefter kører de én gang i timen. Togturen tager 15-20 minutter og koster 3,80 euro for en enkeltbillet og 6,40 for en retur. Man køber billetter i stationens billetsalg eller i de gule billetautomater.

Fra lufthaven kan du også tage lufthavnsbus 370, som kører mod Amsterdam Marnixstraat. Lufthavnsbussen kører hver halve time fra kl. 5:40 til 23:40, og du finder den lige uden for hovedindgangen til lufthavnens ankomsthal. Det tager ca. 30 minutter med bussen for at komme ind til centrum, og der bliver standset fem steder, bl.a. ved Museumplein og Leidseplein, som ligger ganske tæt på mange af Amsterdams hoteller. Busbilletten koster 3,60 euro, og kan købes hos chaufføren.

Er man til den nemme løsning, så kan man tage en taxa, som holder i kø lige uden for hovedindgangen til lufthavnens ankomsthal. En taxa fra lufthavnen til Amsterdams centrum koster omkring 40 euro.

 

Transport til Amsterdam Arena

Amsterdam ArenA er beliggende i et moderne forretningskvarter i den sydøstlige del af Amsterdam, ca. 10 km fra byens centrum.

Man finder nemmest til station med tog eller metro. Togstationen Bijlmer ArenA ligger lige ved siden af stadion og det tager kun 15 minutter fra hovedbanegården i Amsterdam. Togene afgår regelmæssigt fra Bijlmer ArenA. 

Det tager kun lidt ekstra tid med metroen at komme ud til station. Metroen stopper også på Bijlmer ArenA samt på stationen Strandvliet/ArenA, der ligger på den nordlige side af stadion. Tag metro 54 fra Amsterdams hovedbanegård, eller hop på metroen fra nogle af de andre stoppesteder i Amsterdam.
Derudover forbinder metro 50 stadion med den sydlige og vestlige del af byen, så bor man her, kan det svare sig at hoppe på denne metrolinje.

 

Fodboldrejser.dk har mere end 4000 rejsende om året til kampe rundt i Europa til både Champions League, Europa League samt pokal og naturligvis liga kampe.

 

Vi bruger officielle leverandører og leverer altid vores billetter senest dagen inden kampen, så du har en 100% billetgaranti.

Vi er medlemmer af rejsegarantifonden nr. 2011

Du kan ved spørgsmål, før, under og efter turen altid komme igennem til os på vores 24 timers hotline på tlf: 31 10 66 77 ellers svarer vi altid på e-mails indenfor 24 timer (Med forbehold for weekender og helligdage)Forsikring

Som rejsende hos Fodboldrejser.dk er du dækket af vores udvidede ansvarsrisikoforsikring.

Du kan læse detaljerne i policen her: Gouda Udvidet Ansvarsforsikring-jan18.pdf