• Find rejse
  • Billetinfo
  • Om os
  • Firmarejser
  • Kontakt
Tottenham vs. Swansea
Tottenham
vs.
Swansea
16-18 September 2017

Bemærk: Kampen spilles på Wembley

OBS: Kampen spilles lørdag 16. september kl. 17:30 lokal tid

FODBOLDREJSER.DK HAR EN BILLETLEVERING PÅ 100%
The trip is over

DELTAGERE

VÆLG ANTAL

HOTEL

Ibis Wembley***, UDEN morgenmad

Ibis Hotel ligger inden for 500 m fra Wembley Stadion og 10 minutters gang fra Wembley Arena. Der tilbydes moderne værelser, en traditionel restaurant og en livlig sportsbar.

De hyggelige værelser har gratis WiFi og eget badeværelse, mens nogle af værelserne også har imponerende byudsigt. Samtlige værelser er med te- og kaffefaciliteter, et skrivebord og et tv med Freeview-kanaler.

Det moderne ibis London Wembley Hotel har en a la carte-restaurant, hvor der serveres en varieret aftenmenu. I baren er der storskærms-tv, og der kan bestilles snacks og drinks døgnet rundt.

Ibis Wembley***
South Way Wembley
London

Novotel London wembley****, UDEN morgenmad

Novotel London Wembley ligger blot 5 minutters gang fra Wembley Stadium og Arena. Det tilbyder et lille, men veludstyret motionsrum og gratis WiFi.

Samtlige værelser på Novotel London Wembley har eget badeværelse, fladskærms-tv og aircondition. Der tilbydes desuden suiter med køkkenfaciliteter til længerevarende ophold.

Elements Restaurant & Bar serverer internationale retter, og der er også en snackbar. Der ligger også mange pubber og spisesteder i det omkringliggende område.

Undergrundsstationen Wembley Park ligger blot 3 minutters gang fra hotellet, og det centrale London kan nås på en halv time med undergrundstog. 

Novotel London wembley****
5 Olympic Way
London

Holiday Inn Express - London Earls Court***+, inkl. morgenmad

Holiday Inn Earls Court tilbyder døgnåben reception, moderne bar samt gratis morgenmad. Metrostationen West Kensington ligger 5 minutters gang derfra.

De lyse soveværelser har satellit-tv med bestillingsfilm. Der er desuden aircondition, trådløs internetadgang og eget badeværelse med hårtørrer.

Hver morgen serveres der solid morgenbuffet med både varme og kolde valgmuligheder på Holiday Inn Express. Baren Great Room viser live-sport på storskærm og serverer lettere anretninger og forfriskninger.

Holiday Inn Earls Court ligger blot 10 minutters gang fra Earls Court & Olympia-messecentret. Fodboldklubben Chelseas hjemmebane, Stamford Bridge, ligger 15 minutters gang derfra. 

Holiday Inn Express - London Earls Court***+
295 North end Road
London

Hotel Hilton London Olympia****, inkl. morgenmad

Hilton London Olympia ligger på Londons fashionable Kensington High Street, blot 200 m fra messecentret Olympia og med nem adgang til det centrale London. Der tilbydes restaurant på selve ejendommen, gratis højhastigheds-internet på de fælles områder, fitnesscenter samt rummelige værelser med aircondition.

De moderne værelser på Olympia omfatter elegant granitbadeværelse. Værelserne byder på satellit-tv og stort arbejdsområde.

Den friske og moderne Restaurant Society byder på åben planløsning og en menu med britiske retter. Gæsterne kan slappe af med en drink eller lettere anretninger i den trendy Society Bar, og derudover omfatter hotellet en café.

Earls Court og butikscentret Westfield ligger begge under 15 minutters gang fra hotellet.

Tag på opdagelse i Kensington and Chelsea - et godt valg for dem, der er interesserede i museer, parker og kultur.

Emirates stadium ligger blot 35 minutter væk med Piccadilly Line fra Earls Court Station. Stamford Bridge ligger blot 20 minutter væk med District Line fra High Street Kensington Station. White Hart Lane ligger blot 40 minutter væk, man tager Victoria Line fra Victoria Station til Seven Sisters Station og så kan man gå resten af vejen til stadion.

Hilton Olympia Kensington****
380 Kensington High Street
London


VÆRELSER

SENGEVALG

VÆRELSER

SENGEVALG

VÆRELSER

SENGEVALG

VÆRELSER

SENGEVALG


PERIODE

500,00 kr
PERIODE FRA
PERIODE TIL

FODBOLDBILLET

Central langside, sektion 202 + Hospitality

Billetten inkluderer:
- Kampbillet – Central Langside (Club Wembley, sektion 202-204)
- Adgang til Travel Club på Wembley
- Let ret før kampen
- Drikkevarer i pausen
- Underholdning
- Kampprogram

Bemærk: Dress Code er "Smart Casual". Fodboldtrøjer er dog tilladt


AKTIVITETER

Stadion og museumstur (begrænset/ingen adgang på kampdag, og vi tager forbehold for udsolgte dage) ( 295,00 kr )

INDKØBSKURV

Fodboldrejse til Tottenham – Swansea  

 

Der er lagt op til en fantastisk fodboldrejse, som du og dine venner ikke må glip af! Tottenham møder i denne Premier League runde Swansea på det imponerende Wembley. Hvis I vil se vores danske guldfugl Christian Eriksen brillere rundt med kuglen og mærke stemningen, når flere end 80.000 passionerede fans brøler stadion op. Så er det nu, I kan sikre jer billetter! 

 

©Fodboldrejser.dk | Fodboldrejser til Tottenham - Tottenham – Swansea

På kampdagen:

Skal du ind og se den sene kamp, og vil du gerne på pub inden for at se de øvrige Premier League kampe, så er vores bedste råd næsten, at du downloader appen Matchpint, da den giver dig et godt overblik over, hvor den nærmeste bar der viser fodbold er.

Wembley er kun et midlertidigt stadion for Spurs, så det betyder også, at der ikke er de store Tottenham samlingssteder tæt ved stadion, omend der er masser af barer i nærheden. J. J. Moon’s kunne være et bud på et sted, hvor man kunne få lidt at drikke inden kampen.

Hvis du støtter gæsterne, så er The Green Man Pub stedet at mødes, og det ligger cirka tyve minutters gang fra stadion

 

Inde på stadion:

Wembley er fantastisk. Det er moderne og stadig charmerende. Der er både masser at spise og drikke, og du står sjældent i kø, og så er der masser af fladskærme, hvor du kan følge med i de øvrige kampe.

Da Tottenham som sagt kun har stadion til låns, har de naturligt nok ikke helt formået at gøre det til deres eget, men derfor kan stemningen være ganske fin alligevel. Og så er det jo Wembley. Det måske mest ikoniske fodboldstadion. Du bliver simpelthen nødt til at komme tidligt ind på stadion for at få det hele med.

Tips til seværdigheder:
Hvornår skal vi næsten begynde. London har et væld af seværdigheder, og du når næppe det hele på en enkelt weekend, hvis det er første gang, du lægger vejen forbi den engelske hovedstad.

Big Ben, Buckingham Palace, House of Parliament, Piccadilly Circus, Trafalgar Square er selvfølgelig must sees, men du behøver ikke bruge flere timer på at se dem.

Uanset hvad du gør, så sørg for at vælge dine seværdigheder med omhu, så du ikke bruger unødvendig meget tid i tuben på at køre frem og tilbage.

Skal du have en udsigt over London, så er London Eye oplagt. Pariserhjulet der blev grundlagt forud for årtusindeskiftet er en populær turistattraktion, så sørg for at købe billetter hjemmefra. Vil du endnu højere op, så er The Shard 244 meter høj, og her har du en 360* udsigt over byen

Hvis du ikke gider at bruge penge på en halv times udsigt, og er vejret godt så tag i stedet op på Plimrose Hill i den nordlige del af Regents park, hvor du har en forrygende udsigt ud over hele London. Generelt er regents Park et dejligt sted at tilbringe et par timer og væsentlig hyggeligere end Hyde Park og Speakers Corner, der efterhånden er noget udvandet.

Er du til markeder, har London også en hel del at byde på. Markedet Portobello Road i Notting Hill er berømt fra filmen af samme navn og er efter sigende verdens tørste og længste antikmarked.

Skal det være knap så fint, så er Bricklane Market i den østlige del af London bestemt et besøg værd. Her finder du en masse vintage butikker, og så har de forrygende street food, hvor du kan få mad fra det meste af verden.


Restauranter:

London er enorm og udbuddet af mad ligeså. Hvis I er et par fyre af sted, kan vi anbefale Steak & Co, der har flere restauranter i det vestlige London omkring Leicester Square. Konceptet er egentlig ret simpelt. Du får en steak med fries til, og så får du den eller serveret på en varm sten, så du selv kan grille den færdig. Det er som sagt ganske enkelt, men der er noget sært tilfredsstillende over det at stege sin egen steak.

 

Lidt i samme boldgade finder vi den brasilianske restaurant Rodízio Rico, hvorkødet bliver serveret frisk fra spyd. Her kan du slå dig løs i deres kæmpe buffet.

 

Ellers er China Town også altid et godt bud. Ligger inde midt i byen, og du an få ganske glimrende mad til forholdsvis små penge i langt de fleste af restauranterne i det berømte område.

Skal det være mere klassisk engelsk som i Fish and Chips, så kan vi anbefale The Golden Chippy, der vidt og bredt anerkendes som den bedste af sin slags.

 


Byliv:
Der findes et væld af pubber, og de fleste kan lidt af det samme. Servicen og menuerne er ret standardiseret, så det er blot at vælge en, hvor der nu en gang er plads.

Men inden I skal på pub, kunne I jo overveje en musical. Man kan selvfølgelig bestille hjemmefra, men er I ikke så kræsne, og vil I spare lidt penge, så ligger der på Leicester Square en bod, hvor de sælger billetterne lidt billigere til shows samme aften

London er stor, og selvom tuben fungerer ganske fint, så vælg et område og hold dig til det, da du ellers ofte kan bruge lang tid på at rejse frem og tilbage. Spildt tid, når nu pubberne lukker så tidligt.

Er i lidt yngre, så er Shoreditch stedet, hvor det sker. Londons østlige område er blevet hipt, og der er en masse barer og klubber. Hoxton Pony er et fint sted at starte med et par øl eller cocktails, og hvis I vil videre, kan I dernæst tage på Trafik, der er en blanding af en bar og et diskotek.

Holder I lidt mere centralt, så er der selvfølgelig også fine muligheder. Specielt omkring Soho, hvor der altid er godt gang i den. O’Neil har altid fyldt, og selvom der er mange turister, er det et ganske fint sted.

Lidt senere kan I så tage på Piccadilly Institute, der er Sohos vel nok mest berømte diskotek.

Hilton Olympia Kensington**** 

380 Kensington High Street
London 

 

Hilton London Olympia ligger på Londons fashionable Kensington High Street, blot 200 m fra messecentret Olympia og med nem adgang til det centrale London. Der tilbydes restaurant på selve ejendommen, gratis højhastigheds-internet på de fælles områder, fitnesscenter samt rummelige værelser med aircondition.  

 

De moderne værelser på Olympia omfatter elegant granitbadeværelse. Værelserne byder på satellit-tv og stort arbejdsområde. 

 

Den friske og moderne Restaurant Society byder på åben planløsning og en menu med britiske retter. Gæsterne kan slappe af med en drink eller lettere anretninger i den trendy Society Bar, og derudover omfatter hotellet en café. 

 

Earls Court og butikscentret Westfield ligger begge under 15 minutters gang fra hotellet. 

 

Tag på opdagelse i Kensington and Chelsea - et godt valg for dem, der er interesserede i museer, parker og kultur. Emirates stadium ligger blot 35 minutter væk med Piccadilly Line fra Earls Court Station. Stamford Bridge ligger blot 20 minutter væk med District Line fra High Street Kensington Station. White Hart Lane ligger blot 40 minutter væk, man tager Victoria Line fra Victoria Station til Seven Sisters Station og så kan man gå resten af vejen til stadion.

     

  

Hotel Hilton Euston****  

17-18 Upper Woburn Pl, London WC1H 0HT, Storbritannien 

 

Det 4-stjernede Hilton Euston ligger i en storslået, viktoriansk bygning og byder på 2 stilfulde restauranter, blot 5 minutters gang fra Euston Station. 

 

De elegante værelser på Hilton London Euston har alle luksuriøst marmorbadeværelse med gratis toiletartikler. Samtlige værelser har desuden aircondition, WiFi samt tv med bestillingsfilm. 

 

Restaurant Woburn Place byder på udsøgte retter i den store, victorianske vinterhave. Mulberry's Restaurant serverer lettere anretninger samt imponerende morgenbuffet, og har desuden hyggelig loungebar og solterrasse. 

 

Hilton London Euston Hotel byder desuden på døgnåben reception samt valutaveksling, og det flersprogede personale kan bestille billetter til seværdigheder i London. 

 

Hilton Hotel ligger blot 10 minutters gang fra stationerne King’s Cross og St. Pancras samt blot 15 minutters gang fra British Museum. Covent Garden ligger 20 minutters gang derfra.  

 

Camden er et fantastisk valg for dem, der er interesserede i teatershoppingog sightseeing.

 

 

     

  

”Kan kun vælges sammen med Lilywhite Lounge opgraderingen”

 

Hotel Doubletree By Hilton – Islington**** 

60 Pentonville Road
London 

 

Double-tree by Hilton London-Islington ligger tæt ved Upper Street og blot 5 minutters gå gang fra Angel undergrunds station og London Design Centre. Hotellet har en 24 timers reception, bar og restaurant.  Det Britiske Bibliotek ligger mindre en 20 minutter væk og St. Pancras Station samt Kings Cross Station er en 5 minutters bus tur væk.  Værelset er et fint og moderne soveværelse med fine hvide lagner, fladskærms TV med Freeview og en stor arbejdsplads samt et stort badeværelse med gratis toiletsager. 

 

Morgenmaden serveres I hotellets egen restaurant som også tilbyder lækre middagsretter. Baren serverer frokost samt lækre snacks og drinks fra morgen til aften. 

 

Parkering kan ske mod ekstra betaling tæt ved hotellet, eller I opadliggende offentlige områder. Emirates stadium ligger blot 10 minuttes taxa tur væk, eller en rask gåtur på 30 minutter. Stamford Bridge ligger blot 40 minutter væk med Piccadilly Line fra St. Pancras og District Line fra Earls Court. White Hart Lane ligger blot 25 minutter væk, man tager Victoria Line fra Kings Cross Station til Seven Sisters Station og så kan man gå resten af vejen til stadion.

     

   

 

 

     

Transport:

Wembley ligger i det nordvestlige London, og du skal være glad for at gå, hvis du tager turen til fods inde fra centrum af.

Vi anbefaler derfor, at du tager tuben, der bringer dig lige til foden af stadion. Stoppet du skal af på hedder logisk nok Wembley Park, og du kan springe på både Jubilee og Metropolitan linjerne. Begge kører de gennem centrum, så det er dejlig nemt at komme både til og fra Wembley.

Alternativt kan du tage toget fra Marylebone. Det tager kun otte minutter, men toget kører til gengæld også kun hver halve time.

Det letteste er at købe et Oyster Card og så ellers bare fylde godt med penge på, da Londons offentlige transport hurtigt sluger dine penge.

Fantastisk stemning fra White Harte Lane. Oplev det med en af vores fodboldture fra Fodboldrejser.dk

 

Fodboldrejser.dk har mere end 4000 rejsende om året til kampe rundt i Europa til både Champions League, Europa League samt pokal og naturligvis liga kampe.

 

Vi bruger officielle leverandører og leverer altid vores billetter senest dagen inden kampen, så du har en 100% billetgaranti.

Vi er medlemmer af rejsegarantifonden nr. 2011

Du kan ved spørgsmål, før, under og efter turen altid komme igennem til os på vores 24 timers hotline på tlf: 31 10 66 77 ellers svarer vi altid på e-mails indenfor 24 timer (Med forbehold for weekender og helligdage)Forsikring

Som rejsende hos Fodboldrejser.dk er du dækket af vores udvidede ansvarsrisikoforsikring.

Du kan læse detaljerne i policen her: Gouda Udvidet Ansvarsforsikring-jan18.pdf