• Find rejse
  • Billetinfo
  • Om os
  • Firmarejser
  • Kontakt
Valencia vs. Eibar
Valencia
vs.
Eibar
19-22 April - 2016
  • 3 overnatninger på hotel
  • Morgenbuffet på hotellet
  • Fodboldbillet
FODBOLDREJSER.DK HAR EN BILLETLEVERING PÅ 100%
The trip is over

DELTAGERE

VÆLG ANTAL

HOTEL

Hotel NH Valencia Las Artes****

Dette designhotel ligger blot 5 minutters gang fra Kunst- og Videnskabscentret i Valencia. Det har et fitnesscenter, en sauna og en indendørs pool og byder på værelser med aircondition, plasma-tv, gratis WiFi og pudemenu.

NH Valencia Las Artes ligger lige over for El Saler Butikscenter, ca. 5 km fra Malvarrosa Strand. Der er gode busforbindelser til byens centrum, og hotellet har også gode forbindelser til motorvej A7.

Hotellets stilfulde restaurant serverer traditionelle egnsretter fra Valencia med et moderne twist. Der tilbydes desuden en særlig børnemenu.

NH Las Artes har også diverse faciliteter for børn, herunder et legerum. Børnepasning kan også bestilles. Valutaveksling og cykeludlejning tilbydes i den døgnåbne reception.

Estadio Mestalla ligger blot 3 km fra hotellet og man kan gå derud på 25 minutter. Ellers har man jo muligheden for at hoppe i en taxa hvorefter man står foran hovedindgangen 10 minutter efter.

Hotel NH Valencia Las Artes****
Instituto Obereo de Valencia 28
46013 Valencia

Hotel Abba Acteon****

Abba Acteón ligger 5 minutters gang fra Valencias Ciudad de las Artes y las Ciencias (kunst- og videnskabsbyen). Dette designhotel, som omfatter fitnesscenter, sauna og squashbane, tilbyder værelser med aircondition, satellit-tv og gratis, trådløs internetadgang.

De rummelige, lydisolerede værelser har tæppebelagte gulve og store vinduer. De har desuden skrivebord, minibar og værdiboks. Det tilhørende badeværelse omfatter badekar, hårtørrer og håndklædevarmer.

Restauranten på Acteón Hotel serverer middelhavsretter, og der er også en café-bar med klaver. Der serveres morgenbuffet dagligt, og roomservice kan bestilles. Gæsterne tilbydes et gratis æble og en drink ved ankomst.

Uden for hotellet afgår der busser til Valencias centrum, som ligger blot 5 minutters kørsel derfra, og metrostationen Ayora ligger 650 m derfra. Stranden Playa de La Malvarrosa og lystbådehavnen Juan Carlos I Marina ligger ca. 3 minutters kørsel fra hotellet, og butikscentrene Aqua og El Saler ligger 5 minutters gang derfra.

Receptionen er døgnåben, og der tilbydes bil- og cykeludlejning. Der tilbydes desuden parkering på selve ejendommen mod et tillægsgebyr.

Estadio Mestalla ligger blot 3 km fra hotellet og man kan gå derud på 25 minutter. Ellers har man jo muligheden for at hoppe i en taxa hvorefter man står foran hovedindgangen 10 minutter efter.

Hotel Abba Acteon****
Escultor Vicente Beltrán Grimal, 2
46023 Valencia

Hotel Hospes Palau de la Mar*****

Hospes Palau de La Mar ligger i en bygning fra det 19. århundrede og har flot lobby, spa samt restaurant. Det ligger i Valencias Eixample Noble-kvarter, 15 minutters gang fra byens AVE-togstation.

Hospes Palau de la Mar har elegante, moderne værelser med queensize-senge og marmorbadeværelser.

Der er gratis WiFi på værelserne og i fællesområderne, der omfatter en indvendig terrasse. Gourmet-restauranten benytter traditionelle retter tilberedt med lokale råvarer samt frisk fisk.

Spaen på Palau de La Mar har 3 massage- og behandlingsværelser. Der er også spabad, sauna, tyrkisk bad samt lille fitnesscenter.

Valencias domkirke og omkringliggende gamle bydel ligger under 10 minutters gang fra Hospes Palau, mens der er 2 km til byens kunst- og videnskabscenter. Der er også nem adgang til Lonja, som står opført på UNESCOs Verdensarvsliste.

Eixample er et fantastisk valg for dem, der er interesserede i Shopping, Gourmetmad og Mad.

Estadio Mestalla ligger blot 1 km fra hotellet og man kan gå derhen på 10 minutter.

Hotel Hospes Palau de la Mar*****
Avenida Navarro Reveter 14-16
46004 Valencia


VÆRELSER

SENGEVALG

VÆRELSER

SENGEVALG

VÆRELSER

SENGEVALG


PERIODE

400,00 kr
PERIODE FRA
PERIODE TIL

FODBOLDBILLET

Cat 4

Billetten inkluderer:
- Kampbillet – 4 Ring bag målet

Cat 3

Billetten inkluderer:
- Kampbillet – 3-4 på langsiden

Cat 2

Billetten inkluderer:
- Kampbillet – 1-2 ring bag målet

Cat 1

Billetten inkluderer:
- Kampbillet – 1-2 ring på langsiden

INDKØBSKURV

Fodboldrejse til Valencia vs. Eibar

Alvaro Negredo, Dani Parejo og Antonio Barragán er helt sikkert klar fra start, når Valencia spiller imod Eibar. Der forvntes 3 sikre La-Liga point til Valencia, og mon ikke, det sker? Tag med fodboldrejser.dk til Valencia, og se kampen live! 

 

Gå ikke glip af denne fodboldrejse til Valencia - en oplevelse uden sidestykke for en sand fodboldelsker. 

 

©Fodboldrejser.dk | Fodboldrejser til Valencia – Valencia vs. Eibar

Restauranter i Valencia 

 

Restaurant Navarro 
Calle del Arzobispo Mayoral, 5, 46002 València, Valencia, Spanien

Navarro er en valenciansk restaurant, der serverer middelhavsinspirerende retter i førsteklasse. Råvarerne købes friske hver dag på det lokale marked og bliver forvandlet til velsmagende retter, hvoriblandt man både kan finde kulinariske nyskabelser og traditionelle klassiske retter. Restauranten ejes af de kreative Bayarri søstre, der er tredje generation siden restauranten blev grundlagt.

 

Che Boludo 
Passeig de l'Albereda, 31, 46023 València, Valencia, Spanien

Che Boludo er en hyggelig restaurant med passion for godt og saftigt kød. På menukortet kan der vælges mellem mange forskelige typer kød og pølser, der bliver grillet så både smag og saftighed bibeholdes. Til kødet kan man vælge mellem mange forskellige slags tilbehør, så man selv kan kombinere sin menu til lige præcis det man har lyst til. Klart et af de bedste steder i Valencia for kødelskere. 

 

La Casa di Sophia
Plaça de Joan de Vila-rasa, 8, 46001 València, Valencia, Spanien

Restauranten La Casa di Sophia er beliggende foran en smuk have i plaza Don Juan de Villarrasa. Kokken er en ung gastronomiekspert, William Pla, der har tilbragt flere år i blandt andet Rusland, Indien, Ibiza og Italien for at blive klogere disse madkulturer. La Casa di Sophia tilbyder sund mad med et strejf af italienske køkken. Du kan spise enten inde i restauranten eller på terrassen, som er en del af haven i det rolige centrum af Valencia.  

 

 

Pubs i Valencia  

 

Paulaner Brassa Sport
C/ Senda de la Carrasca, 9, (Junto rotonda Univ. Polit. Valencia), 46021 Valencia, Spanien

Denne sportspub viser de fleste sportsbegivenheder på de mange opsatte storskærme. Her kan man få mange hyggelige timer til at gå, mens man nyder det store udvalg af øl og stiller sulten med lækre anretninger fra pubbens egen delikatesseafdeling.

 

St.Patricks Irish Pub
G.V.Marques del Turia,69 | (Plz.Canovas), 46005 Valencia, Spanien

God pub i Valencia med rimelige priser på drikkevarer og et meget venligt barpersonale. Nogle aftener spilles der levende musik. Baren har mange lokale kunder, så her er ikke så turistet som på andre irske barer. Er man i spillehumør er der poolbord og dart i baglokalet og bordfodbold foran baren. Desuden er der opsat fladskærme til sport fanatikere, hvor der dagligt vises masser af fodbold, rugby basketball m.m. 

 

 

Sightseeing i Valencia

 

Mercado Central (Central Marked) 
Plaza del Mercado, 6, 46001 Valencia, Spanien

Mercado Central er det stort marked beliggende i en smuk bygning centralt i Valencia. Udbuddet er fantastisk og alt er friskt. Sælgerne er meget smilende og venlige, og der er masser af smagsprøver. Et besøg på dette marked er et absolut must, hvis man blot har den mindste interesse for mad. 

 

Oceanografic
City of Arts and Sciences, 46013 Valencia, Spanien

En storslået seværdighed, der skal opleves når man er i Valencia. Her er fantastiske akvarier med fisk, hvaler og hajer fra det meste af verden. Delfinshowet er et must og kan opleves to gange om dagen.

 

Valencia Cathedral
Plaza de la Reina, 46003 Valencia, Spanien

Det valencianske domkirke er en fantastisk flot bygning med imponerende arkitektur. Katedralen har små kapeller langs væggene, og man kan komme op i toppen af klokketårnet og få en smuk udsigt. Det er beliggende i hjertet af Valencia omgivet af restauranter og cafeer.

 

La Lonja de la Seda
Plaza del Mercado, Valencia, Spanien

Llotja de la Seda er en sengotisk bygning i Valencia, der blev opført mellem 1482 og 1548 som børs for silkehandelen. I nutiden regnes den for en af Valencias fornemste turistattraktioner, og den er optaget på UNESCO's verdensarvsliste. Bygningen er katedral-lignede med fantastiske søjler, smukke lofter og enestående marmorgulve. Desuden er der en fredelig gårdhave med springvand på den ene side af bygningen. Helt sikkert et besøg værd!

Hotel NH Valencia Las Artes**** 
Instituto Obereo de Valencia 28
46013 Valencia Dette designhotel ligger blot 5 minutters gang fra Kunst- og Videnskabscentret i Valencia. Det har et fitnesscenter, en sauna og en indendørs pool og byder på værelser med aircondition, plasma-tv, gratis WiFi og pudemenu. 

 

NH Valencia Las Artes ligger lige over for El Saler Butikscenter, ca. 5 km fra Malvarrosa Strand. Der er gode busforbindelser til byens centrum, og hotellet har også gode forbindelser til motorvej A7. 

 

Hotellets stilfulde restaurant serverer traditionelle egnsretter fra Valencia med et moderne twist. Der tilbydes desuden en særlig børnemenu. 

 

NH Las Artes har også diverse faciliteter for børn, herunder et legerum. Børnepasning kan også bestilles. Valutaveksling og cykeludlejning tilbydes i den døgnåbne reception. Estadio Mestalla ligger blot 3 km fra hotellet og man kan gå derud på 25 minutter. Ellers har man jo muligheden for at hoppe i en taxa hvorefter man står foran hovedindgangen 10 minutter efter.

     

 

Hotel Abba Acteon****
Escultor Vicente Beltrán Grimal, 2
46023 Valencia Abba Acteón ligger 5 minutters gang fra Valencias Ciudad de las Artes y las Ciencias (kunst- og videnskabsbyen). Dette designhotel, som omfatter fitnesscenter, sauna og squashbane, tilbyder værelser med aircondition, satellit-tv og gratis, trådløs internetadgang. 

 

De rummelige, lydisolerede værelser har tæppebelagte gulve og store vinduer. De har desuden skrivebord, minibar og værdiboks. Det tilhørende badeværelse omfatter badekar, hårtørrer og håndklædevarmer. 

 

Restauranten på Acteón Hotel serverer middelhavsretter, og der er også en café-bar med klaver. Der serveres morgenbuffet dagligt, og roomservice kan bestilles. Gæsterne tilbydes et gratis æble og en drink ved ankomst. 

 

Uden for hotellet afgår der busser til Valencias centrum, som ligger blot 5 minutters kørsel derfra, og metrostationen Ayora ligger 650 m derfra. Stranden Playa de La Malvarrosa og lystbådehavnen Juan Carlos I Marina ligger ca. 3 minutters kørsel fra hotellet, og butikscentrene Aqua og El Saler ligger 5 minutters gang derfra. 

 

Receptionen er døgnåben, og der tilbydes bil- og cykeludlejning. Der tilbydes desuden parkering på selve ejendommen mod et tillægsgebyr. Estadio Mestalla ligger blot 3 km fra hotellet og man kan gå derud på 25 minutter. Ellers har man jo muligheden for at hoppe i en taxa hvorefter man står foran hovedindgangen 10 minutter efter.

     

 

Hotel Hospes Palau de la Mar*****
Avenida Navarro Reveter 14-16
46004 Valencia Hospes Palau de La Mar ligger i en bygning fra det 19. århundrede og har flot lobby, spa samt restaurant. Det ligger i Valencias Eixample Noble-kvarter, 15 minutters gang fra byens AVE-togstation. 

 

Hospes Palau de la Mar har elegante, moderne værelser med queensize-senge og marmorbadeværelser. 

 

Der er gratis WiFi på værelserne og i fællesområderne, der omfatter en indvendig terrasse. Gourmet-restauranten benytter traditionelle retter tilberedt med lokale råvarer samt frisk fisk. 

 

Spaen på Palau de La Mar har 3 massage- og behandlingsværelser. Der er også spabad, sauna, tyrkisk bad samt lille fitnesscenter. 

 

Valencias domkirke og omkringliggende gamle bydel ligger under 10 minutters gang fra Hospes Palau, mens der er 2 km til byens kunst- og videnskabscenter. Der er også nem adgang til Lonja, som står opført på UNESCOs Verdensarvsliste. Estadio Mestalla ligger blot 1 km fra hotellet og man kan gå derhen på 10 minutter.

 

     

Transport fra lufthavnen  

 

Valencia Lufthavn ligger otte kilometer vest for Valencia.   

 

Der er ingen togforbindelser til Valencia Lufthavn, men til gengæld har lufthavnen en glimrende metroforbindelse, der tilbyder en hyppig tidsplan til centrum af Valencia. 

 

For bustransport til Valencia centrum har du valget mellem to linjer. Lufthavnsbusserne kører dig direkte til centrum af Valencia, og afgår hvert 20. minut (06:00 - 22:00). Turen koster 2,50 euro. Lokalbuslinjen 150 kører også fra lufthavnen til Valencia centrum, men stopper mange flere steder undervejs. Turen med linje 150 koster ca.  1,05 euro. Den sidste bus afgår 23:15. 

 

Taxaer holder foran udgangen ved ankomsthallen. En tur til Valencia centrum koster cirka 15 euro. 

 

 

Transport til Estadio Mestalla 

 

Estadio de Mestalla ligger lige øst for Valencias historiske centrum. Fra domkirken eller hovedbanegården tager ikke mere end 30 minutter på gåben. 

 

Fra andre dele af byen kan man finde til stadion med metroen. Metrostationen Aragón, på linie 5, ligger ved siden af ​​stadion. Linje 5 vil også bringe dig til lufthavnen. Et alternativ er at tage metrolinje 3 til stationen Facultats, som ligger 5 minutters gang nord for stadion. 

 

Hvis du ankommer i bil fra nord, vil motorvej A7 (som forbinder Valencia med Barcelona) bringer dig næsten direkte til stadion. Stå A7 ved at tage V-21 ind i byen, og når motorvejen bliver til en normal avenue alt hvad du skal gøre, er at køre ligeud, indtil du ser stadion på højre hånd. 

 

Hvis ankommer fra A3 retning Madrid, tage Avenida del Cid ind til byen. Drej til venstre efter hospitalet og til højre ved hvor den gamle Turia flodleje begynder. Følg flodlejet park for flere kilometer, indtil du ser Calatrava-broen. Kryds broen og du har nået stadion.

Fodboldrejser.dk har mere end 4000 rejsende om året til kampe rundt i Europa til både Champions League, Europa League samt pokal og naturligvis liga kampe.

 

Vi bruger officielle leverandører og leverer altid vores billetter senest dagen inden kampen, så du har en 100% billetgaranti.

Vi er medlemmer af rejsegarantifonden nr. 2011

Du kan ved spørgsmål, før, under og efter turen altid komme igennem til os på vores 24 timers hotline på tlf: 31 10 66 77 ellers svarer vi altid på e-mails indenfor 24 timer (Med forbehold for weekender og helligdage)Forsikring

Som rejsende hos Fodboldrejser.dk er du dækket af vores udvidede ansvarsrisikoforsikring.

Du kan læse detaljerne i policen her: Gouda Udvidet Ansvarsforsikring-jan18.pdf